Windscribe

Windscribe

3.4

5

Laitteiden määrä

170

Servereiden määrä

Erikoisuus

Joustava sopimus

  • Vaikuttava määrä lisäominaisuuksia
  • Mahdollisuus maksaa vain 1 €/kk per paikka
  • Toimii Netflixin kanssa

Esittely

Kaikilla netin käyttäjillä ei ole verkossa täysin puhtaat jauhot pussissa, vaan suorastaan ketunhäntä kainalossa. Toisaalta myös sinä haluat varmasti monissa tilanteissa pysyä verkossa anonyyminä, etkä halua, että esimerkiksi IP-osoitteesi olisi jäljitettävissä. Henkilökohtaisten tietojen turvaaminen on erityisen tärkeää kaikessa verkkotoiminnassa.

Jos sinulla ei ole vielä VPN-palvelua turvaamassa selustaasi, kannattaa ainakin harkita Windscribe VPN -palvelua. VPN-palveluiden laaja valikoima voi tehdä niiden vertailusta ja valitsemisesta haastavaa, joten kerromme tässä artikkelissa, millaisia etuja ja haasteita Windscribe VPN -palveluun liittyy. Toivottavasti tämä auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivimman VPN-palvelun, joka saattaa hyvinkin olla juuri Windscribe VPN.

Hyödyt

  • Vaikuttava määrä lisäominaisuuksia
  • Mahdollisuus maksaa vain 1 €/kk per paikka
  • Toimii Netflixin kanssa
  • OpenVPN, IKEv2, SOCKS5

Haitat

  • Palvelimia on keskimääräinen käytettävissä
  • Netflixin ja Hulun suoratoisto ei toimi Yhdysvaltojen ja Iso-Britannian ulkopuolella

Yleistietoa

Nettisivu

windscribe.com

Perustusvuosi

2016

Alustat

Android, iOS, Linux, MacOS, Windows

Kielet

chinese Deutch finnish Italian norwegian russian

Sijainnit

USA United Arab Emirates Ukraine United Kingdom Turkey Taiwan Switzerland Sweden Spain South Africa Slovakia Singapore Serbia Russia Romania Portugal Poland Philippines Peru Panama Norway New Zealand Netherlands Moldova Mexico Malaysia Luxembourg Lithuania Latvia Kenya Japan Italy Israel Ireland Indonesia India Iceland Hungary Hong Kong Greece Germany Georgia France Finland Estonia Ecuador Denmark Czech Rep. Cyprus Croatia Colombia Chile Central African Republic Canada Cambodia Bulgaria Brazil Bosnia-Herzegovina Belgium Azerbaijan Austria Australia Albania

Maksaminen

Laitteiden määrä

5

Servereiden määrä

170

Asiakaspalvelu

24/7

Ilmainen kokeilu?

3 päivää

Erikoisominaisuudet

AES-256-GCM algorithm Hide IP Kill Switch P2P Zero Log

Windscribe Arvostelu

Perustietoa Windscribe VPN -palvelusta

Windscribe VPN -palvelun pääkallopaikka sijaitsee Kanadassa, ja Windscribe VPN -palvelulla on yli 450 serveriä yli 60 maassa. Lisäksi Windscribe VPN:llä on monia ominaisuuksia, joiden vuoksi se on varteenottettava vaihtoehto valitessasi juuri sinulle sopivinta VPN-palvelua. Ensinnäkin sen kautta on mahdollista katsoa Netflixiä sellaisillakin alueilla, joissa Netflix on normaalisti blokattu. Toisaalta Windscribe VPN -palvelun maine on kokenut myös alamäkiä, eikä sen hintakaan ole aivan edullisimmasta päästä, joten tämän palvelun käyttöönottoa kannattaa punnita etujen ja haasteiden osalta mahdollisimman tarkkaan.

Kuinka paljon Windscribe VPN -palvelun käyttäminen maksaa?

Windscribe VPN -palvelun maksulliset versiot eivät ole kaikkein edullisimmasta päästä. Toisaalta Windscribe VPN:n tarjoama ilmaisversio madaltaa huomattavasti palvelun kokeilukynnystä, joka nykyhinnoittelulla voisi olla monelle jo liiankin korkea.

Jos päätät tilata Windscribe VPN kuukausittaisen paketin, tulee Windscribe VPN -palvelulle hintaa 4,08 dollaria per kuukausi, ja maksat kerralla koko vuoden käytöstä yhteensä 49 dollaria. Toisaalta voit myös valita kuukausittain maksettavan tilauksen ja maksaa 9 dollaria per kuukausi. Tarjolla on myös Windscribe VPN Build a Plan yhden dollarin kuukausihinnalla. Tilauksen voi maksaa luottokortilla tai vaikkapa bitcoineilla, joita moni verkkoshoppailija nykyisin suosii.

Windscribe VPN rahat takaisin -takuu

Jos haluat testata, voisiko Windscribe VPN olla juuri sinulle sopiva palvelu, kannattaa aivan ensimmäiseksi kokeilla Windscribe VPN -palvelun ilmaisversiota. Tämän lisäksi Windscribe VPN myöntää asiakkailleen kolmen päivän rahat takaisin -takuun. On kuitenkin tärkeää muistaa, että palautusta ei saa, jos on ehtinyt käyttää Windscribe VPN -palvelua yli 10 GB. Muista siis hyödyntää ilmainen kokeilujakso, jonka aikana voit laittaa Windscribe VPN -palvelun käytännön testiin. Päätä lopullisesti vasta sen jälkeen, sopiiko Windscribe VPN juuri sinun käyttötarkoituksiisi.

Onko Windscribe VPN turvallinen valinta?

Windscribe VPN käyttää 256-bittistä suojausta, joka täyttää armeijatason turvavaatimukset. Lisäksi Windscribe VPN -palvelulta löytyy vaikuttava lista lisäominaisuuksia, jotka lisäävät verkkoselailun turvallisuutta. Tällaisia Windscribe VPN -palvelun tarjoamia lisäpalveluita ovat esimerkiksi R.O.B.E.R.T, Internet Kill Switch, Config Generators, ScribeForce, Port Forwarding, Flexible Connectivity, Cruise Control, Double Hop, Timezone Spoofing, Cookie Monster ja Split Personality.

Windscribe VPN -palveluntarjoaja toimii Kanadasta käsin, minkä vuoksi osa suhtautuu epäilevästi palvelun turvallisuuteen. Tämä johtuu siitä, että Kanada kuuluu 5 Eyes -liittoon eli maihin, jotka jakavat kansalaistensa henkilökohtaisia tietoja sekä suorastaan vakoilevat heitä. Merkittävät vakoilujärjestöt sekä USA:ssa että UK:ssa voivat pyytää Windscribe VPN -palvelun ylläpitäjää luovuttamaan henkilökohtaisia tietojasi. Jos tämä ei sinulle sovi, ei Windscribe VPN ole sinulle paras valinta. Toisaalta jos olet aivan perustason netinkäyttäjä, mahdollisuus siihen, että USA:n tai UK:n vakoilualan toimijat olisivat kiinnostuneita sinun verkkoselailustasi on häviävän pieni, mutta aina sellainen pieni mahdollisuus on toki olemassa.

Jos Windscribe VPN -palvelun turvallisuusnäkökohtia kohtaan haluaa esittää lisää kritiikkiä, on tärkeää huomnata, ettei palvelu aloittanut uusien GDPR-säännösten seuraamista saman tien. Luultavasti säännökset on kuitenkin huomioitu yrityksessä, sillä säännökset ovat olleet viime aikoina kaikkien nettipalveluiden tarjoajien huulilla.

Läpinäkyvyyden osalta Windscribe VPN sen sijaan kunnostautuu, sillä sen virallisilta sivuilta löytyy runsaasti yksityistä tietoa yrityksen toiminnasta. Windscribe VPN tuntuu myös ottavan käyttäjiensä yksityisyyden suojelemisen vakavasti.

Trustpilot on eräs keino ottaa selville, mitä mieltä muut käyttäjät ovat olleet tietyistä tuotteista tai palveluista, joten kurkistetaanpa, millaista palautetta Windscribe VPN on saanut Trustpilotissa. Yleisesti ottaen monet käyttäjät ovat pitäneet Windscribe VPN -palvelusta, ja sen yhteispistemäärä on 7.5. Eräs käyttäjä, joka on antanut Windscribe VPN -palvelulle Trustpilotissa täydet 5 tähteä, mainitsee hyvän arvioinnin yhdeksi syyksi heidän erityisen anteliaan ilmaisen Windscribe VPN -versionsa. Ilmaisversio onkin hyvä tapa kokeilla, voisiko juuri tämä VPN-palvelu olla oikea sinun käyttötarkoituksiisi. Antelias ilmaisversio lisää luottamusta palveluun monessakin mielessä, ja tekee sen kokeilemisesta matalan kynnyksen projektin.

Windscribe VPN -palvelun serverit

Windscribe VPN -palvelulla on kaikkiaan yli 450 serveriä, jotka sijaitsevat yli 60 maassa. Luvut saattavat kuulostaa suurilta, mutta eivät itse asiassa ole suuria, jos niitä verrataan alan huippupalveluntarjoajiin. On kuitenkin varmasti huojentavaa kuulla, että Windscribe VPN -palvelun servereitä löytyy kaikilta maailman tärkeimmiltä alueilta, kuten USA:sta, Kanadasta, UK:sta, Ranskasta, Hong Kongista, Saksasta, Espanjasta, Italiasta, Sveitsistä, Tanskasta, Irlannista, Ruotsista, Norjasta, Venäjältä, Romaniasta, Egyptistä, Singaporesta, Turkista, Intiasta, Etelä-Koreasta, Japanista, Australiasta sekä Meksikosta. Käyttäjät ovat kuitenkin huomanneet, että joihinkin servereihin ei tahdo saada yhteyttä.

Pekka Miettinen

Sisältövastaava

Me VPNGorillalla elämme ykstyisyydelle, sekä meidän että teidän. Etsimme tärkeimmät tiedot ja käymme läpi VPN palveluiden tärkeimmät yksityiskohdat ja ominaisuudet, sekä alan tulevaisuuden näkymiä. Näin saamme muodostettua holistisen kuvan erilaisista VPN palveluista. Intohimomme on tuoda esiin kaikista keskeisimmät VPN uutiset ja palvelut pinnalle, jotta jokaiselle löytyisi sopiva VPN palvelu juuri omaan elämäntilanteeseen. Löytääksesi sopivan VPN:n itsellesi tsekkaa meidän uutiset ja arvostelut VPN palveluista.

Kirjoittaja

Windscribe Arvostelut käyttäjiltä

Palvelua ei ole vielä arvosteltu. Ole ensimmäinen!

Oletko kokeillut palvelua Windscribe?

Arvostele VPN Asteikolla 1-5

Samanlainen Palvelu

ExpressVPN

Markkinajohtaja

Kokeile tästä
Purevpn

Totaali yksityisyys

Kokeile tästä
blufvpn-logo-

Tuore ja Turvallinen

Kokeile tästä
Windscribe

Erikoisuus

Joustava sopimus

3.4