Tunnelbear log0

TunnelBear

4.4

5

Laitteiden määrä

2600

Servereiden määrä

Erikoisuus

Ilmainen VPN

  • 500mb/kk ilmaista dataa
  • Luotettava kanadalainen yhtiö
  • Palvelimet 22 maassa

Esittely

Tässä arvostelussa esittelemme TunnelBear VPN -palvelun plussineen ja miinuksineen. Jos siis olet etsimässä luotettavaa VPN-palvelua, jonka avulla nettisurffaamisesta tulee entistä turvallisempaa, kannattaa harkita TunnelBear VPN -palvelun käyttöönottoa. Jos TunnelBear VPN on sinulle vielä vieras, ei hätää, sillä tämä arvostelu kertoo palvelusta kaiken oleellisen valintasi tueksi.

Hyödyt

  • 500mb/kk ilmaista dataa
  • Luotettava kanadalainen yhtiö
  • Palvelimet 22 maassa
  • Toimii 5 eri laitteella yhtäaikaa

Haitat

  • Ei tarjoa paljon muuta kuin VPN-suojauksen
  • Ei suojaa heidän reitittimiään VPN:ssä

Yleistietoa

Nettisivu

www.tunnelbear.com

Perustusvuosi

2011

Alustat

Android, iOS, Linux, MacOS, Windows

Kielet

Sijainnit

USA Ukraine United Kingdom Taiwan Switzerland Sweden Spain Slovenia Slovakia Singapore Seychelles Serbia Romania Portugal Poland Philippines Peru Oman Norway Nigeria New Zealand Netherlands Moldova Mexico Malaysia Lithuania Latvia Kenya Japan Italy Ireland Indonesia India Hungary Greece Germany France Finland Estonia Djibouti Denmark Czech Rep. Colombia Chile Canada Bulgaria Brazil Belgium Austria Australia Argentina

Maksaminen

Laitteiden määrä

5

Servereiden määrä

2600

Asiakaspalvelu

Sähköpostin välityksellä

Ilmainen kokeilu?

30 päivää

Erikoisominaisuudet

EUR Hide IP P2P Split tunneling Zero Log

TunnelBear Arvostelu

TunnelBear VPN -palvelun yleiskatsaus

TunnelBear VPN -palvelun karhulogo johdattelee käyttäjän Kanadan erämaihin, ja kyseessä onkin Kanadassa perustettu ja sieltä käsin toimiva VPN-palvelu, jonka päätoimipiste on Ontariossa Torontossa. TunnelBear VPN on keskittynyt tarjoamaan VPN-palveluita etupäässä kanadalaisille käyttäjille, mutta se on toki muidenkin käyttäjien saatavilla. Servereitä TunnelBear VPN -palvelulla on 20 maassa.

Millaiselle käyttäjälle TunnelBear VPN -palvelu soveltuu?

TunnelBear VPN on kevyt VPN-palvelu. Nyt ei puhuta armeijatason suojauksesta, mutta jos tarvitset kevyttä suojausta verkkoselailusi aikana, voi TunnelBear VPN olla sinulle sopiva vaihtoehto. Vaikka TunnelBear VPN onkin keskittynyt lähinnä Kanadan VPN-markkinoille, voivat myös VPN-palveluita tarvitsevat Kanadan ulkopuolella asuvat käyttäjät käyttää TunnelBear VPN:ää.

Käytettäessä suojausta TunnelBear VPN -palvelun kautta voidaan suojata kerralla kaikkiaan viisi laitetta. Palvelu soveltuu siis sellaiselle kotikäyttäjälle, joka haluaa suojata verkkoselailunsa ja jonka kotona käytetään kerralla useampia laitteita, tai esimerkiksi pienyrittäjälle, jonka toimistossa käytetään verkkoselailuun kerralla maksimissaan viittä laitetta.

TunnelBear VPN -palvelun Windows-sovellus on helposti asennettavissa. Lisäksi se on pienikokoinen eikä vie laitteelta runsaasti tilaa. TunnelBear VPN -palvelun käyttö on helppoa, ja sen tekniikan avulla on helppo löytää nopein tarjolla oleva serveri.

Myös TunnelBear VPN -palvelun käyttövalikko on erityisen yksinkertainen, eikä palvelun käyttäminen vaadikaan käyttäjältä juurikaan teknistä osaamista. Tästä syystä TunnelBear VPN onkin hyvä valinta kotikäyttäjille, joille ei ole kertynyt juurikaan teknisiä taitoja, mutta jotka haluavat surffailla turvallisesti ja yksityisesti. Jos sinulla on esimerkiksi yritys, jossa VPN-palvelua tarvitaan kerralla yli viidelle laitteelle, on hyvä tietää, että TunnelBear VPN tarjoaa myös tiimeille tarkoitetun TunnelBear for Teams -vaihtoehdon.

Helppokäyttöisyytensä vuoksi TunnelBear VPN sopii erityisen hyvin sellaisille henkilöille, joilla ei ole juurikaan teknistä osaamista ja jotka eivät ole kiinnostuneita käyttämään aikaa monimutkaisempien VPN-palveluiden käytön opettelemiseen. TunnelBear VPN tarjoaa helpon tavan turvata oma nettiselailu kevyellä otteella, ja sitä voidaankin suositella monille perusnettisurffailijoille. Kuitenkaan TunnelBear VPN ei ole paras valinta ihan kaikille. Palvelusta nimittäin puuttuu tiettyjä edistyneempiä ominaisuuksia, joita monista muista tehokkaammista ja turvallisemmista alan palveluista löytyy. TunnelBear VPN ei myöskään ole vielä täysin valloittanut koko maailmaa, joskin siltä jo löytyy servereitä jokaisesta maanosasta.

TunnelBear VPN saa kiitosta läpinäkyvyydestään

TunnelBear VPN -palvelua voidaan pitää yksityisyydensuojaansa ja turvallisuuteensa liittyvien väitteidensä osalta läpinäkyvänä toimijana. Erityistä kiitosta TunnelBear VPN saa siitä, että se julkaisee vuosittaiset tarkistustuloksensa, mikä tekee siitä harvinaislaatuisen toimijan yksityisten VPN-palveluiden tarjoajien joukossa. Lisäksi TunnelBear VPN saa erityiskiitosta siitä, että yrityksen yksityisyydensuojakäytännöt ovat helposti ymmärrettävissä ja luettavissa. Ne eivät sisällä turhaa kapulakieltä, minkä ansiosta myös tavalliset kansalaiset ymmärtävät helposti yksityisyydensuojan sisällön. Monen muun internet- ja VPN-palveluiden tarjoajan kohdalla tämä on aivan toisin. Voidaankin sanoa, että TunnelBear VPN vie läpinäkyvyyden aivan uudelle tasolle.

TunnelBear VPN -palvelun ilmaisversio

Jos haluat kokeilla sopisiko TunnelBear VPN juuri sinun käyttötarkoituksiisi, voit tehdä sen turvallisesti ilmaisen TunnelBear VPN -tilauksen kautta. Joillekin käyttäjille ilmainen TunnelBear VPN -palvelu saattaa riittää kattamaan koko VPN-palvelun käytön. Se on hyvä uutinen, jos budjettisi on pieni ja jos tarvitset VPN-palvelua melko satunnaisesti. Ilmaista TunnelBear VPN -palvelua saa käyttää 500 MB verran kuukaudessa. Jos tämä riittää kattamaan käyttötarpeesi, voit käyttää TunnelBear VPN -palvelua täysin ilmaiseksi. Samalla pääset kokeilemaan TunnelBear VPN -palvelun erilaisia ominaisuuksia.

Jos pidät TunnelBear VPN -palvelun ominaisuuksista, ja jos sinusta tuntuu, ettei 500 MB kuukausittainen käyttö riitä sinulle, voit päivittää TunnelBear VPN -tilauksesi milloin tahansa kuukausittaiseksi tai vuoden mittaiseksi sopimukseksi. Molemmat maksulliset tilaukset sisältävät rajoittamattoman datan. Juuri ilmainen pääsy TunnelBear VPN -palveluun tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon ja madaltaa huomattavasti palvelun kokeilukynnystä. Kannattaa kuitenkin muistaa, että jos tarvitset VPN-palvelua kerralla useampaan laitteeseen, tarvitset maksullisen TunnelBear VPN -sopimuksen, jonka turvin voit liittää kerralla jopa viisi laitetta VPN-palveluun. TunnelBear VPN tukee Windowsin lisäksi Androidia, iOS:ia sekä OS X:ää.

Tunnelbear log0

Erikoisuus

Ilmainen VPN

Players from sijainti
Kokeile tästä

Mitä TunnelBear VPN -palvelun käyttö maksaa?

Jos sinusta tuntuu, ettei edellä mainittu ilmainen TunnelBear VPN -palvelu riitä käyttötarkoituksiisi, on aika miettiä, sopisiko TunnelBear VPN -palvelun maksullinen sopimus juuri sinulle. Jos valitset yhden kuukauden mittaisen TunnelBear VPN -sopimuksen, maksat palvelun käytöstä 9.99$ kuukaudessa. Valitessasi kahden vuoden sopimuksen on kuukausittainen hinta 4.17$. Tämän sopimuksen valitessasi sinun tulee maksaa kerralla koko kahden vuoden jakso eli 99.99$. Tämä sopimus on kuukausitasolla tällä hetkellä edullisin, sillä se sisältää 58% alennuksen TunnelBear VPN -palvelun normaalihintoihin verrattuna. Valittavana on myös vuoden mittainen sopimus, jonka kuukausimaksuksi jää 4.99$ ja kerralla maksettavaksi vuosimaksuksi 59.88$.

Jos tarvitset TunnelBear VPN -palvelua tiimille, kuten vaikkapa työporukalle, maksaa palvelun käyttö vuosittain 69$ henkilöltä. Tiimisopimus maksetaan vuosittain. Tämä on hyvä vaihtoehto esimerkiksi pienyrittäjälle.

TunnelBear VPN -palvelua voidaan lisäksi pitää nopeana VPN-palveluna. Osa VPN-palveluista hidastaa verkkoselailua huomattavasti, mutta TunnelBear VPN ei aiheuta selvää selailun hidastumista, mikä on tietysti hyvä uutinen kiireisille surffailijoille.

Serverit

TunnelBear VPN -palvelulla on kaikkiaan yli 22 serveriä, jotka sijaitsevat Kanadassa, Iso-Britanniassa, Yhdysvalloissa, Saksassa, Irlannissa, Espanjassa, Ranskassa, Italiassa, Tanskassa, Norjassa, Hollannissa, Ruotsissa, Itävallassa, Romaniassa, Braziliassa, Meksikossa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Japanissa, Singaporessa, Hong Kongissa sekä Intiassa. Kyseessä on siis erittäin kansainvälinen toiminta, jonka tavoitteena on laajentua edelleen.

Voiko TunnelBear VPN -palvelu käyttää Netflixiä katseltaessa?

Monia VPN-palveluiden käyttäjiä huolettaa, voiko VPN-palvelua käyttää Netflixiä katseltaessa. Valitettavasti läheskään kaikki VPN-palvelut eivät sovi yhteen Netflixin kanssa, mutta TunnelBear VPN onneksi sopii. Jos haluat käyttää TunnelBear VPN -palvelua Netflix-tuokioidesi suojana, tulee sinun klikata TunnelBear aivan ensimmäiseksi päälle. Tämän jälkeen sinun tulee vain valita maa, jonka Netflixistä haluat nauttia, ja aloittaa rentouttava katselutuokio turvassa muiden netinkäyttäjien katseilta.

Asiakaspalvelu

TunnelBear VPN tarjoaa asiakkailleen verkkosivun, josta löytyvät vastaukset yleisimpiin ongelmatilanteisiin sekä yleisimmin esitettyihin kysymyksiin. Jos sinulla esimerkiksi on vaikeuksia TunnelBear VPN -palvelun asentamisessa tai jos haluat tietää palvelun nopeuksista, kannattaa aivan ensimmäiseksi tutustua TunnelBear VPN -palvelun omiin verkkosivuihin. Sivuilta löytyvät myös selitykset yleisimpiin vikailmoituksiin.

TunnelBear VPN -palvelu tarjoaa myös asiakaspalvelua, joka päivystää ilahduttavasti ympäri vuorokauden. Asiakaspalveluun saa helposti yhteyden verkkosivun kautta, sillä sivu tarjoaa mahdollisuuden lähettää suoria viestejä asiakaspalveluun. Toisaalta TunnelBear VPN -palvelu ei valitettavasti tarjoa asiakkailleen asiakastukea live chatissa, mikä olisi kaikkein nopein ja ehkä helpoinkin vaihtoehto. Myöskään puhelimitse ei TunnelBear VPN -asiakastukea ole saatavilla. Kaikkia ei asiakaspalvelun tarjoaminen pelkästään viestien välityksellä välttämättä miellytä, sillä joissakin tilanteissa olisi parasta saada välitön vastaus asiantuntevalta asiakaspalvelulta, mutta toisaalta verkkosivujen kattavat neuvot auttavat paikkaamaan live chat – ja puhelinpalvelun puutetta.

TunnelBear VPN -palvelun käytön aloittaminen on helppoa

Jos sinusta TunnelBear VPN -arvostelun luettuasi tuntuu siltä, että TunnelBear VPN voisi olla käyttötarkoituksiisi sopiva VPN-palvelu, on sen käytön aloittaminen erityisen helppoa. TunnelBear VPN on helppo asentaa ja voit kokeilla sen ominaisuuksia täysin ilmaiseksi. Jos käyttösi on melko satunnaista ja jos 500 MB ilmainen TunnelBear VPN -sopimus riittää sinulle, voit käyttää TunnelBear VPN -palvelua jatkossakin maksutta. Kaiken kaikkiaan voidaankin sanoa, että TunnelBear VPN on oivallinen valinta käyttäjälle, joka haluaa turvata verkkoselailunsa kevyellä otteella, mutta jolla ei ole välttämättä käytettävissään suurta budjettia tai laajaa teknistä osaamista.

Pekka Miettinen

Sisältövastaava

Me VPNGorillalla elämme ykstyisyydelle, sekä meidän että teidän. Etsimme tärkeimmät tiedot ja käymme läpi VPN palveluiden tärkeimmät yksityiskohdat ja ominaisuudet, sekä alan tulevaisuuden näkymiä. Näin saamme muodostettua holistisen kuvan erilaisista VPN palveluista. Intohimomme on tuoda esiin kaikista keskeisimmät VPN uutiset ja palvelut pinnalle, jotta jokaiselle löytyisi sopiva VPN palvelu juuri omaan elämäntilanteeseen. Löytääksesi sopivan VPN:n itsellesi tsekkaa meidän uutiset ja arvostelut VPN palveluista.

Kirjoittaja

TunnelBear Arvostelut käyttäjiltä

Palvelua ei ole vielä arvosteltu. Ole ensimmäinen!

Oletko kokeillut palvelua TunnelBear?

Arvostele VPN Asteikolla 1-5

Samanlainen Palvelu

ExpressVPN

Markkinajohtaja

Kokeile tästä
blufvpn-logo-

Tuore ja Turvallinen

Kokeile tästä
NordVPN logo

Todella nopea ja turvallinen

Kokeile tästä
Tunnelbear log0

Erikoisuus

Ilmainen VPN

4.4