Trust.Zone

Trust.Zone

3.8

5

Laitteiden määrä

180

Servereiden määrä

Erikoisuus

Edullinen

  • Ilmainen 3 päivän kokeilu
  • Rajoittamaton määrä kaistanleveyttä
  • 170 eri sijaintia

Esittely

Ethän surffaile netissä suojattomana? Jos kuitenkin vastasit "Kyllä", on aika tutustua parhaisiin tarjolla oleviin VPN-palveluihin, jotka auttavat sinua pysymään surffailun aikana anonyyminä ja pitämään tietosi turvassa. Trust.Zone on yksi alan parhaista palveluista, minkä lisäksi se sopii myös pieneen budjettiin. Kerromme tässä arvostelussa Trust.Zone-palvelun plussista ja miinuksista sekä siitä, millaiselle käyttäjälle Trust.Zone on paras valinta. Aloitamme palvelun esittelyn kertomalla sen perustiedot, kuten sen, milloin ja missä Trust.Zone luotiin. Tämän jälkeen kerromme Trust.Zonen turvallisuusnäkökohdista, palvelun hinnoittelusta sekä Trust.Zonen kanssa yhteensopivista laitteista. Kerromme myös, missä maissa Trust.Zonen serverit sijaitsevat, ja tutustumme Trust.Zonen asiakaspalvelukäytäntöihin. Lopuksi esittelemme Trust.Zonen lukuina, ja kerromme, kuinka voit aloittaa palvelun käytön, jos sinusta arvostelun luettuasi tuntuu siltä, että Trust.Zone on etsimäsi VPN-palvelu, joka vastaa VPN-palvelulle asettamiasi kriteereitä.

Hyödyt

  • Ilmainen 3 päivän kokeilu
  • Rajoittamaton määrä kaistanleveyttä
  • 170 eri sijaintia
  • Helppokäyttöinen ja siisti käyttöliittymä

Haitat

  • jaettu tunnelointi ei ole käytettävissä
  • Tuki on tavoitettavissa vain verkkolipun kautta

Yleistietoa

Nettisivu

trust.zone

Perustusvuosi

2014

Alustat

Android, iOS, Linux, MacOS, Windows

Kielet

Deutch norwegian Spanish

Sijainnit

USA United Arab Emirates United Kingdom Turkey Thailand Taiwan Switzerland Sweden Spain South Africa Slovenia Slovakia Singapore Serbia Saudi Arabia Russia Romania Poland Panama Norway New Zealand Netherlands Moldova Mexico Latvia Japan Italy Israel Ireland India Hungary Hong Kong Germany France Finland Estonia Denmark Czech Rep. Canada Brazil Belgium Austria Australia Albania

Maksaminen

Laitteiden määrä

5

Servereiden määrä

180

Asiakaspalvelu

24/7

Ilmainen kokeilu?

10 päivää

Erikoisominaisuudet

EUR Hide IP Kill Switch P2P Split tunneling Zero Log

Trust.Zone Arvostelu

Perustietoa Trust.Zone-palvelusta

Trust.Zone-palvelun on luonut Trust Solutions, LCC ja sen päämaja sijaitsee Seychelleillä. Trust.Zone aloitti toimintansa vuonna 2014. Trust.Zone on nopea VPN-palvelu, jota voidaan käyttää myös yhdessä Netflixin kanssa.

Trust.Zone on turvallinen valinta sen käyttämän AES-256 bitin suojauksen ansiosta. Lisäksi Trust.Zone käyttää OpenVPN:ää, mikä lisää sen turvallisuutta. Lisäpisteitä Trust.Zone saa läpinäkyvyydestään; se kertoo selkeällä tavalla yksityisyydensuojaan liittyvistä käytännöistään ja mainitsee esimerkiksi, etteivät yrityksen VPN-serverit tallenna mitään kirjautumistietoja. Tämä auttaa turvaamaan Trust.Zonen asiakkaiden yksityisyyttä, ja Trust.Zone onkin hyvä valinta sellaisille netin käyttäjille, jotka vaativat ehdotonta yksityisyyttä verkkovierailujensa aikana. Trust.Zonessa kaikki käytetty data pysyy anonyyminä, eikä verkkovierailujesi käyttötietoja voida yhdistää julkiseen ja todelliseen IP-osoitteeseesi. Sinua ei siis voi jäljittää verkkovierailuidesi perusteella, sillä Trust.Zone peittää jälkesi tehokkaasti aina netissä surffaillessasi.

Trust.Zonen maskottina toimii sinisen eri sävyihin pukeutunut supersankari, joka kantaa Trust.Zoneen viittaavaa TZ-logoa. Maskotti on osuvasti valittu, sillä verkkovierailujesi aikana Trust.Zone toimii kuin supersankari, joka turvaa selustasi. Sen ansiosta voit surffailla netissä anonyymisti, mistä on etua monissa tilanteissa ja monin eri tavoin. Trust.Zone piilottaa jopa IP-osoitteesi muilta netin käyttäjiltä, joten sinua ei voida jäljittää verkkokäyttäytymisesi perusteella.
Edes nettiyhteytesi tarjoaja ei voi nähdä mitä teet verkossa, millä sivuilla surffailet tai mitä verkon kautta lataat. Yksityisyytesi on siis suojattu jopa verkkopalvelusi tarjoajan suuntaan.

Trust.Zonen hyvä puoli on myös se, ettei palvelu seuraa asiakkaidensa verkkokäyttäymistä eikä talleta heidän kirjautumisiaan. Trust.Zone ei edes kysy henkilötietojasi tai nimeäsi, vaan rekisteröitymiseen riittää sähköpostin lähettäminen. Trust.Zone viekin asiakkaidensa anonyymiteetin ja yksityisyyden turvaamisen erittäin korkeisiin ulottuvuuksiin. Ja mikä parasta, se tekee sen erityisen huomaamattomalla tavalla, ollen ikään kuin supersankari, joka varjostaa sinua verkkovierailujesi aikana siten, ettet edes huomaa sen tekevän niin. Koska Trust.Zone on erittäin nopea VPN-palvelu, ei se hidasta verkkoa merkittävällä tavalla. Muutenkin sen käyttö on niin helppoa, että voit oikeastaan unohtaa koko Trust.Zonen, ja antaa sen suojata selustasi jossakin taustalla keskittyessäsi itse nauttimaan nettisurffailusta ja Trust.Zonen mukanaan tuomasta turvallisuudesta sekä anonyymiteetistä.

Hinnoittelu

Trust.Zonea voidaan pitää pienen budjetin netinkäyttäjän valintana, sillä sen hinnoittelu on kohtuullinen ja se on edullisimmillaan yksi markkinoiden halvimmista VPN-palveluista. Maksullisen sopimuksen voi ottaa 1 tai 3 kuukaudeksi tai suoraan kokonaiseksi vuodeksi. Tarjolla on myös 3 päivän ja 1 GB:n maksuton testijakso. 1 kuukauden Trust.Zone-sopimus maksaa 6,99$, 3 kuukauden 4,95$ per kuukausi eli yhteensä 14,85$ ja 1 vuoden sopimus 3,33$ per kuukausi eli 39,95$ koko vuoden käyttöjaksolta. Kuukausimaksu on siis edullisin vaihtoehto, jos valitset vuoden sopimuksen, sillä säästät näin 53% palvelun normaalihintaan verrattuna. Trust.Zone hyväksyy monia maksutapoja, kuten yleisimmät luottokortit ja PayPalin. Jos olet tottunut käyttämään bitcoineja maksuvälineenä, saatat saada Trust.Zonen vielä tavallistakin edullisempaan hintaan.

Peruspalvelun lisäksi Trust.Zone tarjoaa myös erilaisia lisäosia, joita tarjotaan usein erityisin tarjoushinnon. Näihin vaihtoehtoihin kannattaa tutustua, jos sinusta tuntuu, ettei perustason Trust.Zone riitä kattamaan tarpeitasi.

Jos jostakin syystä et olisi tyytyväinen Trust.Zoneen, lupaa yritys 10 päivän 100% rahat takaisin -takuun, ellet ole käyttänyt palvelua yli 1GB:n verran. Tämänkin käyttörajoituksen ylityttyä sinulla on kuitenkin vielä mahdollisuus saada rahasi osittain takaisin lähettämällä tukipyynnön portaalin kautta. Kannattaa kuitenkin huomioida, että palautuksissa voi kestää jopa 20 päivää.
Ennen vuoden sopimuksen tekemistä onkin järkevää kokeilla Trust.Zonen ilmaista VPN-kokeilujaksoa, joka sisältää 3 Trust.Zonen kokeilupäivää, 1GB dataa sekä mahdollisuuden yhdistää yksi laite kerrallaan Trust.Zoneen. Kannattaa myös huomioida, että käytettäessä maksutonta Trust.Zonea käytettävissä on 111 serveriä.

Yhteensopivuus

Trust.Zone sopii yhteen monenlaisten laitteiden kanssa. Se tukee iOS:ia, Androidia, Linuxia, Windowsia ja Macia. Jos et osaa kieliä kovin hyvin, kannattaa kuitenkin huomioida, että natiivi Trust.Zonen aplikaatio on saatavilla ainostaan Windows OS:lle.

Missä maissa Trust.Zonella on servereitä?

Ilmaisen Trust.Zonen osalta servereitä on tarjolla ainoastaan 111, mutta maksullisia sopimuksia käytettäessä myös servereiden määrä kasvaa, ja nopeita servereitä löytyy 127 kappaletta. Nämä sijaitsevat kaikkiaan 79 kohteessa, kuten Japanissa, Etelä-Afrikassa, Hong Kongissa, Intiassa, Ranskassa, Singaporessa, Ukrainassa, Iso-Britanniassa, Hollannissa, Bulgariassa, Saksassa, Venäjällä, Puolassa, Yhdysvalloissa, Brasiliassa, Kanadassa, Suomessa, Espanjassa, Italiassa, Belgiassa, Sveitsissä, Romaniassa ja jopa Suomessa.

Trust.Zonen asiakaspalvelu

Jos Trust.Zonelle on jostakin annettava miinusta, on asiakaspalvelu ja sen saatavuus kenties palvelun heikoin lenkki. Trust.Zonella ei ole tarjolla live chat -asiakaspalvelua, puhumattakaan siitä, että asiakaspalvelua olisi saatavilla 24/7-tyylisesti ympäri vuorokauden, jokaisena viikon- ja vuodenpäivänä. Modernin ja nopean live chatin sijaan Trust.Zone tarjoaa asiakkailleen kankean viestipalvelun, jonka kautta lähetettyjen viestin vastaamiseen saattaa mennä jopa 24 tuntia, mikä on pitkä aika, jos palvelussa esiintyy jotakin odottamatonta vikaa tai jos muutoin tarvitsisit välitöntä apua.

Toisaalta viestin lähettäminen on kyllä helppoa, sillä sinun tulee ilmoittaa valmiissa, selkeässä lomakkeessa ainostaan sähköpostiosoitteesi, viestin aihe sekä muutamia muita yksilöitäviä tietoja ja kirjoittaa tämän jälkeen itse viesti. Lomakkeeseen voi lisätä jopa kuvia, jotka voivatkin auttaa sinua selittämään tarkemmin kohtaamaasi ongelmaa tai asiaa, johon haluaisit saada lisätietoja.

Varsinaisen asiakaspalvelulomakkeen lisäksi Trust.Zone tarjoaa kattavan UKK-sivun, josta löytyy tietoja Trust.Zonen yleisimmistä vikatilanteista. Itsenäinen käyttäjä voi löytää avun pelkästään tämän sivun kautta, mutta tilanteissa, joissa UKK ei tunnu riittävältä, voi hitaan puoleinen asiakaspalvelu ottaa päähän. Tässä onkin seikka, johon Trust.Zone voisi tulevaisuudessa kiinnittää entistä enemmän huomiota ja jota se voisi lähteä kehittämään modernimpaan, asiakasystävällisempään ja nopeampaan suuntaan.

Trust.Zone lukuina

Kun Trust.Zonea tarkastellaan numeroin, on nopeasti nähtävissä, kuinka monipuolinen ja mielenkiintoinen palvelu on kyseessä. Ensinnäkin Trust.Zonella on servereitä kaikkiaan 32 maassa. Servereiden yhteismäärä on 127 kappaletta. IP-osoitteita Trust.Zonella on kaikkiaan 200, ja yhdellä Trust.Zonen lisenssillä voi käyttää kaikkiaan 3 laitetta.

Kuinka aloitan Trust.Zonen käytön?

Jos sinusta tuntuu, että Trust.Zone on juuri sitä mitä VPN-palvelultasi haluat, ja jos haluat tutustua Trust.Zoneen tai ottaa sen käyttöön, kannattaa aivan ensimmäiseksi hyödyntää Trust.Zonen ilmainen kokeilujakso. Näin näet, onko Trust.Zone juuri sitä, mitä VPN-palvelultasi haluat. Kun olet tehnyt päätöksesi, on kirjautumisprosessi todella helppo. Valitset vain haluamasi sopimuksen Trust.Zonen sivuilta. Löydät eri vaihtoehdot valikosta. Tämän jälkeen sinun tulee valita sinulle parhaiten sopiva maksutapa, ja sitten onkin aika vahvistaa Trust.Zone-tilaus.

Trust.Zonen aplikaatio on todella helppokäyttöinen, ja soveltuu siten jopa aivan aloittelijan käyttöön. Trust.Zonea käyttäessäsi sinun ei tarvitse olla tekniikan nero. Toisaalta, jos olet kokenut VPN-palveluiden käyttäjä ja vaadit palvelultasi perustasoa enemmän, tarjoaa Trust.Zone peruskäytön lisäksi myös mahdollisuuden asettaa omat asetukset siten, että saat Trust.Zonesta kaiken mahdollisen irti. Moni netin käyttäjä on jo valinnut Trust.Zonen omaksi supersankarikseen, joka auttaa heitä suojaamaan henkilökohtaiset tietonsa verkkovierailujen aikana. Trust.Zonella onkin monia erinomaisia ja käytännöllisiä ominaisuuksia, joiden ansiosta se on niin kovin suosittu ja arvostettu VPN-palvelu.

Pekka Miettinen

Sisältövastaava

Me VPNGorillalla elämme ykstyisyydelle, sekä meidän että teidän. Etsimme tärkeimmät tiedot ja käymme läpi VPN palveluiden tärkeimmät yksityiskohdat ja ominaisuudet, sekä alan tulevaisuuden näkymiä. Näin saamme muodostettua holistisen kuvan erilaisista VPN palveluista. Intohimomme on tuoda esiin kaikista keskeisimmät VPN uutiset ja palvelut pinnalle, jotta jokaiselle löytyisi sopiva VPN palvelu juuri omaan elämäntilanteeseen. Löytääksesi sopivan VPN:n itsellesi tsekkaa meidän uutiset ja arvostelut VPN palveluista.

Kirjoittaja

Trust.Zone Arvostelut käyttäjiltä

Palvelua ei ole vielä arvosteltu. Ole ensimmäinen!

Oletko kokeillut palvelua Trust.Zone?

Arvostele VPN Asteikolla 1-5

Samanlainen Palvelu

ExpressVPN

Markkinajohtaja

Kokeile tästä
blufvpn-logo-

Tuore ja Turvallinen

Kokeile tästä
NordVPN logo

Todella nopea ja turvallinen

Kokeile tästä
Trust.Zone

Erikoisuus

Edullinen

3.8