SaferVPN logo

SaferVPN

2.7

5

Laitteiden määrä

55

Servereiden määrä

Erikoisuus

Perus VPN

 • Kill switch -toiminto
 • AES-256 kryptaus ja OpenVPN & IKEv2 -tuki
 • 760 palvelinta yli 35 maassa

Esittely

Etsitkö VPN:ää, joka turvaa yksityisyytesi ja takaa pääsyn estetyille sivustoille? Tuhannet VPN:ät hypähtävät esiin kun etsit markkinoiden parasta VPN:ää. Valintaa voi vaikeuttaa teknologian jatkuva kehitys ja kasvanut internetin käyttö. Kun olet etsinyt parasta VPN:ää, olet saattanut kohdata ja harkita SaferVPN-palvelua, joka väittää olevansa nopein ja yksinkertaisin VPN maailmassa. Mikä on ehkä pysäyttänyt sinut, on epäily siitä että pystyykö tämä VPN todella todistamaan väitteet ja onko se investoinnin arvoinen.

Hyödyt

 • Kill switch -toiminto
 • AES-256 kryptaus ja OpenVPN & IKEv2 -tuki
 • 760 palvelinta yli 35 maassa
 • Kilpailukykyinen hinnoittelu
 • Käyttäjäystävällinen
 • 24-tunnin ilmainen kokeilu, sekä 30 päivän rahat takaisin -takuu

Haitat

 • Ei toimi manner-Kiinassa
 • Rajoitettu ilmainen kokeiluaika (24 tuntia)
 • Nopeus voisi olla parempi

Yleistietoa

Nettisivu

www.safervpn.com

Perustusvuosi

2013

Alustat

Kielet

Deutch finnish Italian norwegian russian Spanish sweden

Sijainnit

Zimbabwe Zambia Yemen Western Sahara Wallis and Futuna Islands USA United Arab Emirates Ukraine United Kingdom Switzerland Sweden Spain South Africa Slovenia Slovakia Singapore Serbia Russia Romania Portugal Poland Philippines Norway Nigeria New Zealand Netherlands Moldova Mexico Malaysia Luxembourg Lithuania Latvia Japan Italy Israel India Hong Kong Guam (USA) Germany France Finland Estonia Denmark Czech Rep. Croatia Costa Rica Colombia Chile Canada Bulgaria Brazil Belgium Austria Australia Argentina Albania

Maksaminen

Laitteiden määrä

5

Servereiden määrä

55

Asiakaspalvelu

24/7

Ilmainen kokeilu?

30 päivää

Erikoisominaisuudet

AES-256-GCM algorithm Hide IP Kill Switch Split tunneling Zero Log

SaferVPN Arvostelu

Tässä ovat tärkeimmät, mutta nopeat faktat SaferVPNstä:

Hallintoalue: Israel
Perustettu 2013
Palvelimien lukumäärä: 750+, 34 maassa
Samanaikaiset yhteydet: vähintään viisi
Live chat -tuki: 24/7 live chat
P2P -tuki: Kyllä
Salaus: AES 256-bit, OpenVPN, PPTP, L2TP/IPSec
DNS-vuodon suojaus: Kyllä
Kill Switch -toiminto: Kyllä
Mainosten ja haittaohjelmien esto: Ei
Yhteensopivat järjestelmät: Android, iOS, Windows, Mac, Chrome, Firefox
Hinnoittelu: Kuukausittain, vuosittain, kaksi vuotta, kolme vuotta; lähtöhinta $2.29 kuukaudessa

On tärkeää tietää, että SaferVPN:llä on rahat takaisin -takuu, jolloin saat rahat takaisin 30 päivän sisällä VPN-tilauksestasi, jos palvelu ei ole täytä tarpeitasi. Toisekseen virtuaalinen yksityinen verkko ei säilytä lokitietoja varmistaakseen turvallisuutesi, eikä verkkovierailujesi yksityisyys ole näin ollen vaarassa.

Ennen kuin paneudut enemmän SaferVPN:än käyttöön ja sen toimintoihin, on hyvin tärkeää, että opit aluksi, kuinka valitaan paras VPN. Tässä ovat tekijät, joita sinun tulisi vertailla valitessasi VPN:ää.

1. Turvallisuustoiminnot
Pääsyyt miksi VPN:ää käytetään, ovat identiteetin salaaminen yksityisyyden saavuttamiseksi verkossa ja estetyille sivustoille pääseminen. Valitse VPN, jossa on edistyneet turvallisuusominaisuudet; palveluntarjoajan tulisi tarjota korkealaatuisen salauksen, automaattisen kill switch -toiminnon ja suojauksen DNS-vuotoja vastaan. Lisäksi lokikirjoja ei tulisi tallentaa.

2. Yhteensopivuus
Kuinka monta eri laitetta omistat? Varmista, että VPN jonka hankit, tukee eri tyyppisiä laitteita sisältäen pöytätietokoneet, Androidin, iOSin, Linuxin ja Macin.

3. Nopeus
Nopeus on yksi ensimmäisistä ominaisuuksista, joita tulisi tarkastella vertaillessaan, kuinka hyvä VPN on. Etsi mahdollisimman nopeilla yhteysnopeuksilla varustettu VPN. Ehkäpä tämä juuri on se syy, miksi sinun tulisi valita VPN, joka tarjoaa laajan valikoiman palvelimia.

4. Asiakaspalvelu
Ei ole hyvä asia jos VPN:ssä ilmenee teknisiä ongelmia tai se lopettaa toimintansa. Saatat myös olla epätietoinen sen suhteen, kuinka VPN:ää käytetään, tai mitä tehdä sellaisissa tilanteissa. Joten varmista, että valitsemassasi VPN-palvelussa on erilaisia asiakastuen yhteydenottotapoja, sisältäen 24/7 live chatin.

5. Laitteiden määrä
Valitse VPN, joka sallii useamman laitteen yhtäaikaisen käytön. Tämä tarkoittaa että käytät yhtä tiliä yhdistääksesi useampia laitteita.

6. Kokeilujakso
Löydät internetistä varmasti satoja VPN -palveluita, ja useimmat lupaavat saumatonta toimintaa. Kannattaa harkita VPN:ää, joka antaa sinulle ilmaisen kokeilujakson, esimerkiksi yhden kuukauden ajalle, ennen kuin päätät ostatko sen vai et. Hyvä todistus on myös rahat takaisin -takuu, jolloin voi saada palautuksena rahasi takaisin, jos palvelu ei vastaa tarpeitasi.

Alla kattava arvostelu SaferVPN -palvelusta.

Palvelimet

Yli 700 palvelinta 35 maassa ympäri maailman varmistavat yksityisyytesi suojan, sekä mahdollistavat pääsyn käsiksi maakohtaisten rajoitusten alla olevaan materiaaliin. Palvelimien sijainteihin lukeutuu Yhdysvallat, Iso-Britannia, Kanada, Australia ja Etelä-Afrikka. Kyseisellä VPN:llä on myös palvelimia Euroopan kärkimaissa kuten Belgiassa, Tanskassa, Ranskassa ja Saksassa, ja Etelä-Amerikan maissa, kuten Brasiliassa ja Argentiinassa, sekä Aasiassa (Japanissa, Hong Kongissa, Thaimaassa ja Intiassa).

Käytön helppous

SaferVPN:än asennus ja käyttö on helppoa. Varmista, että sinulla on tilauksesi on käynnistetty ennen kuin aloitat. Sinun tulee luoda palveluun tili, jotta voit kirjautua nettisivuille tai ladata ohjelmiston, jolla käytät toimintoa. Kun olet kirjautunut sisään, valitse alueellisten sovellusten listasta palvelu, jota tarvitset. SaferVPN on kevyt, 9MB. Se tarkoittaa että nopealla internetyhteydellä aikaa menee vain muutama sekunti sovelluksen lataamiseen ja asennukseen. Löydät yksityiskohtaiset asennusohjeet virallisilta SaferVPN-nettisivuilta, jos haluat asentaa VPN:än reitittimelle.

Käyttäessäsi palvelua täytä kirjautuessa vaaditut kohdat. Sitten valitse ensisijainen sijaintisi listan ehdotuksista, ja klikkaa ’Yhdistä’. Merkitse suosikkisijaintisi tallentaaksesi ne, mikä helpottaa yhdistämistä jatkossa. Sovellus ei ainoastaan valitse oikeaa VPN-protokollaa, vaan siinä on myös kill switch -toiminto, siltä varalta että verkkoyhteys kaatuu.

Kuten aiemmin mainittiinkin, voit asentaa SaferVPN:än eri laitteille. Mutta tiesitkö että VPN voidaan myös asentaa reitittimille? Tämä eliminoi ohjelmiston asennusprosessin jokaiselle verkkoon yhdistettävälle laitteelle, ja varmistaa turvallisuuden ja yksityisyyden. SaferVPN:än palveluntarjoaja on mennyt tässä asiassa astetta pidemmälle tuottamalla peräti kolmenlaista VPN-reititinmallia. Tämä minimoi ylimääräisen hässäkän, ja varmistaa, ettei sinun tarvitse ladata ja asentaa sovellusta kaikille laitteillesi erikseen.

Yhteensopivuus

Virtuaalinen verkko on yhteensopiva monien laitteiden kanssa, mukaan lukien Android, iOS, mobiililaitteet, sekä macOS- ja Windows-työpöydät. Voit jopa ladata Chrome-laajennuksen selaimellesi. Tämä VPN-palvelu toimii myös täydellisesti Mozilla Firefoxin kanssa. Nettisivuillaan SaferVPN väittää, että se toimii saumattomasti kaikkien niiden laitteiden kanssa, joilla on sopiva käyttöjärjestelmä. Tämä tieto saattaa kuitenkin olla hieman harhaanjohtava, ja onkin huomioitava että yksittäisillä laitteilla voi olla ei-alueellisia ja ei-virallisia ohjelmistoja. Ohjeet näyttävät, kuinka SaferVPN asennetan Tomatolle ja DD-WRT reitittimille, ja kuinka yhdistät laitteesi palvelimelle. Heidän tulisi kuitenkin kertoa rehellisesti, että joidenkin laitteiden kohdalla asennus tulee tehdä manuaalisesti.

Yhdistä jopa viisi laitetta käyttämällä Home-pakettia. Premium-paketti voi tukea seitsemää samanaikaista yhteyttä. Business-pakettiin voit kytkeä jopa 10 laitetta yhtäaikaisesti. Ota yhteyttä asiakaspalvelutiimiin, jos koet asennuksen tai sovellusten käytön vaikeaksi.

Turvallisuus ja yksityisyys

Olet ehkä huomannutkin, että SaferVPN lupaa ylivoimaisesti parhaan VPN-palvelun laadukkailla ja turvallisilla yksityisyystoiminnoilla, joilla suojataan identiteettisi ja varmistetaan että olet aina suojattuna. Katso kuinka SaferVPN huolehtii yksityisestä datastasi.

DNS-vuototesti

DNS-vuotojen testaaminen auttaa tutkimaan turvallisuusvirheitä, ja tutkimaan tuodaanko DNS-pyynnöt ilmi Internet Service Providers (IPS) -palvelimille, vaikka käytettäisiin VPN-palvelua kätkemään ne. Yksinkertaisesti sanottuna se siis auttaa sinua huomaamaan, jos todellinen IP-osoitteesi on paljastunut. DNS-vuotojen testityökalu näyttää että kaikki palvelimet ovat SaferVPN:än. Tämä on selvä osoitus siitä, että IP-osoitteesi on piilotettu.

StrongVpn logo

Erikoisuus

Varma VPN

Players from sijainti
Kokeile tästä

Salausmenetelmät

Kuinka turvassa data on SaferVPN:llä? 256-bittinen AES-salaus on tämän päivän VPN-markkinoilla ylivoimaisesti turvallisin. SaferVPN käyttää tuettuja VPN-protokollia. Lisäksi, se sallii sinun valita yhden seuraavista salausprotokollista:

OpenVPN
PPTP
L2TP/IPSec
IKEv2

Nämä menetelmät eroavat siinä, kuinka ne vaikuttavat internetin nopeuteen ja kuinka ne keskittyvät suojaamaan dataasi. PPTP on kiistatta nopein, kun taas OpenVPN on turvallisin. Joka tapauksessa, SaferVPN valitsee automaattisesti oikean vaihtoehdon luodakseen tasapainon suorituskyvyn ja turvallisuuden välillä.

Lokikirjakäytäntö

Kun luet SaferVPNn yksityisyyskäytäntöjä, antavat ne vahvan vakuutuksen siitä, että se ei kerää tai vuoda mitään henkilökohtaista dataasi. Kun asiaa tutkii tarkemmin, käy ilmi, että sovellus kerää aikaleimat, jotka osoittavat mihin aikoihin yhdistät ja poistut palvelusta, sekä datan siirron kokonaismäärän VPN:än käytön aikana. Joka tapauksessa, tämän tyyppisen datan keräilyä ei voida käyttää idenfioimaan mitä teet. Järjestelmä lupaa myös, ettei se koskaan myy tai siirrä dataasi, tai luovuta sitä hallitukselle tai kolmansille osapuolille. Tämä antaa vihiä siitä, että olet täysin suojattu tätä VPN:ää käyttäessäsi, vakuuttaen että todellinen IP-osoitteesi tai muu henkilökohtainen informaatio ei koskaan vuoda.

SaferVPN:ssä ei ole mainosten tai haittaohjelmien estoja. Sinun tulee asentaa nämä toiminnot laitteillesi estämään haittaohjelmien hyökkäykset. Joka tapauksessa, testatessa SaferVPN:ää DNS-vuotojen osalta, ja tutkittaessa verkon yksityisyyssääntöjä, on väistämätön tosiasia, että tämä VPN tarjoaa luotettavaa palvelua huippunopeudella.

Nopeus ja suorituskyky

SaferVPN väittää että sen ”huipputeknologia varmistaa nopeimman VPN-yhteysnopeuden” maailmassa. Mutta onko se todella niin nopea? Nopeustestit osoittavat, että luotettavuudessa on suuri määrä muuttujia, sisältäen etäisyyden lähimpään serveriin ja käytettävän laitteen tyypin. Kuten muutkin markkinoilla olevat virtuaaliset yksityiset verkot, SaferVPN kiihdyttää verkkoyhteytesi 20 prosentista 65 prosenttiin. Käyttämällä perustason nopeutta, jota vastaan jokainen VPN testi tehdään, antaa nopeustesti erilaisia tuloksia eri sijainteihin. Meidän perustason testimme tulokset ovat:

Ping: 8 ms
Latausnopeus: 13459 Mbps
Lähetysnopeus: 57.68 Mbps

US Palvelin (US länsi):

Ping: 127 ms
Latausnopeus: 67.59 Mbps
Lähetysnopeus: 23.29 Mbps

UK Palvelin (Lontoo):

Ping: 72 ms
Latausnopeus: 64.47 Mbps
Lähetysnopeus: 42.35 Mbps

Aasia Palvelin (Hong Kong):

Ping: 337 ms
Latausnopeus: 5.18 Mbps
Lähetysnopeus: 2.16 Mbps

On muistettava että nämä arvot heijastavat nopeustestiämme, ja raja-arvojen vaihtelu riippuu sen hetkisestä sijainnistasi, sekä palvelimien määrästä ja sijainnista.

Median suoratoisto

Yksi tärkeimmistä syistä käyttää VPN-palvelua on saada virtuaalinen IP-osoite antamaan pääsyn erilaisille median suoratoistosivustoille. SaferVPN ei tuota tässä pettymystä. SaferVPN pystyy vastustamaan erilaisia VPN:än vastaisia toimenpiteitä antaakseen sinulle pääsyn minne milloinkin haluat. SaferVPN esimerkiksi ohittaa virheettömästi Yhdysvaltojen Netflixin anti-VPN -toimenpiteet, päästääkseen sinut katsomaan sisältöä, joka on rajattu Yhdysvaltojen alueelle. Sama pätee Amazonin Primeen, Kodiin, sekä BBC iPlayeriin.

Valitettavasti monet palvelimet epäonnistuvat Hulun kanssa. Onkin hyvä tietää, että Hulu on yksi sivustoista, joissa on keskitytty kovasti VPN-palveluiden käytön estoon. Se on aktiivisesti ajanut alas VPN-palveluntarjoajia blokkaamalla heidän IP-osoitteitaan, ja kunnioittamalla USA:n aluemäärittelyä. ”US Streaming” -niminen palvelin toimii kyllä Hululla, mutta vain muutaman minuutin ajan.

Torrenttien lataaminen SaferVPN:än kanssa

VPN on välttämätön, jos lataat paljon torrentteja. Torrent on yksinkertaistettuna toiminto, jossa voidaan jakaa suuria tiedostoja pienemmässä koossa, jotta saadaan lataus- ja suoratoistonopeudet tehokkaalle tasolle. Haluat pysyä anonyyminä jakaessasi dataa muille ihmisille reaaliaikaisesti, ja siksi sinun tulisi käyttää VPN:ää. On monia vaihtoehtoja valitessa VPN:ää torrenttien lataamiseen. Mitä ominaisuuksia kannattaisi tutkia, kun valitsee VPN-palvelun tukemaan torrenttien lataamista?

SaferVPN:llä saattaa olla rajoitettu tuki torrenttien lataamiseen, erityisesti jos sitä vertaillaan korkealuokkaisiin palveluihin. Tämä VPN on kuitenkin halvempi vaihtoehto, eikä se vaaranna yksityisyyttäsi tai turvallisuuttasi.

Turvallisuus ja yksityisyys

Torrenttien lataamiseen tuleva VPN tulisi olla erinomaisesti salattu ja Wifi-suojattu.
Nopeus: Valitse VPN erityisen nopealla internetyhteydellä
Palvelimien määrä ja sijainti: Hyvä VPN torrenttien lataamiseen on sellainen, jolla on servereitä useilla eri alueilla

Tärkeitä toimintoja, jotka tekevät SaferVPN:än täydelliseksi torrenttien lataamiseen:

1. DNS-vuotosuoja
2. Kill switch
3. Ei lokeja
4. AES-256 -salaus
5. Anti-DDoS -palvelimet

SaferVPN:än hinnat

SaferVPN tarjoaa kahdenlaisia hintavaihtoehtoja, yrityskäyttäjille ja yksityiskäyttäjille. Jos olet kotikäyttäjä, voit valita kolmen sopimusvaihtoehdon välillä, joita ovat kuukausittainen, vuosittainen tai kolmen vuoden sopimus. SaferVPN tulee edullisemmaksi jatkuvana tilauksena, samoin kuin muilla VPN-palveluillakin. Yrityskäyttäjille palvelu maksaa 10$ kuukaudessa per käyttäjä.

Kuukausisopimus on aina hintavampi kuin pidemmän aikavälin sopimukset, joista halvin on kolmen vuoden VPN-sopimus. Yhden kuukauden sopimus maksaa 12.95$, ja se laskutetaan tuolla summalla kuukausittain. Yhden vuoden sopimus maksaa 5.49$ kuukaudessa, ja laskutetaan 12 kuukauden välein, kun taas kolmen vuoden sopimus maksaa 2.50$ kuukaudessa ja se laskutetaan summalla 89.99$ 36 kuukauden välein. Kuten voit näistä luvuista nähdä, säästät 58 prosenttia kun valitse yhden vuoden sopimuksen, 70 prosenttia kun valitset kahden vuoden sopimuksen ja peräti 81 prosenttia kun teet kolmen vuoden sopimuksen.

SaferVPN antaa asiakkailleen useita tarjouksia ja alennuksia, joten vieraile nettisivuilla säännöllisesti ansaitaksesi kuponkeja. Lisäksi palvelu tarjoaa 24 tunnin ilmaisen kokeilujakson. Jos VPN ei kohtaa toiveitasi, on sillä myös 30 päivän rahat takaisin -takuu, mikä takaa että saat maksamasi summan takaisin, jos et ole tyytyväinen.

SaferVPN maksutavat

Voit maksaa yleisimmillä luottokorteilla, kuten Visalla, MasterCardilla ja American Expressillä. Muita maksutapoja ovat Neosurf-maksukortti, AliPay ja e-lompakot kuten PayPal. Hyvä uutinen on, että voit myös maksaa Bitcoineilla, ja myös muita kryptovaluuttoja on tulossa maksuvaihtoehdoiksi. Voit siis valita lukuisista maksutavoista kun maksat SaferVPN-tilauksen. Sivut tukevat valuuttoina USD, CAD, CBP, EUR ja JPY (japanin jeni). Voit myös maksaa valuutoilla AED, AUD ja ILS.

Toimintavarmuus ja tuki

SaferVPN:än asiakastuki on yksi alan parhaita. Voit ottaa heihin yhteyttä live chatin kautta, johon he vastaavat minuuteissa. Voit kokeilla asiaa jättämällä heille jonkin kysymyksen testataksesi toimintanopeutta. He palaavat asiaan sinulle aikavälillä muutamasta minuutista muutamaan tuntiin. Yhtenä varjopuolena SaferVPN:än asiakastukisysteemiin mainittakoon se, että he käyttävät robotteja vastaamaan joihinkin esitettyihin kysymyksiin.

Tavoitat heidät myös sähköpostin välityksellä, ja he vastaavat viesteihin aikavälillä muutamasta tunnista muutamaan päivään. Lisäksi heillä on Facebook-sivusto, jossa voit myös tuoda ilmi näkökulmasi tai kysymyksesi. Puhutko tanskaa, ruotsia, espanjaa, portugalia tai japania? Kielestä ei tarvitse huolehtia, sillä sivut tukevat useita kieliä, mukaan lukien saksaa, ranskaa, italiaa, hollantia ja puolaa.

Toimiiko SaferVPN Kiinassa?

Kun mietit VPN:än käyttöä, Kiina tulee varmasti ensimmäisenä mieleen. Se on maa, jossa on ankarat sensuurilait. Tämän vastauksen saimme, kun tiedustelimme (live chatin välityksellä) SaferVPN:än toimivuudesta Kiinassa: ”Olen pahoillani, mutta meillä ei ole Kiinassa vakaata verkkoyhteyttä. Kuitenkin voit kokeilla sitä tekemällä manuaalisen asennuksen.” Tämä selkeästi osoittaa, että SaferVPN:llä ei ole servereitä Kiinassa, eikä se siis toimi siellä. Ilman VPN:ää sinulla ei ole mahdollisuutta käyttää Kiinassa Facebookia ja Instagramia, Googlea tai sen tuotteita kuten G-mailia ja YouTubea, Netflixia ja muita palveluita, jotka on sensuroitu Kiinassa.

Hyödyt

Kill switch -toiminto
AES-256 kryptaus ja OpenVPN & IKEv2 -tuki
760 palvelinta yli 35 maassa
Kilpailukykyinen hinnoittelu
Käyttäjäystävällinen
24-tunnin ilmainen kokeilu, sekä 30 päivän rahat takaisin -takuu

Haitat
Ei toimi manner-Kiinassa
Rajoitettu ilmainen kokeiluaika (24 tuntia)
Nopeus voisi olla parempi

Yhteenveto

Nyt kun olet lukenut toivottavasti kaiken, mitä haluat tietää SaferVPN:stä, kannattaisiko se hankkia? Totuus on, että SaferVPN todistaa enimmät esittämänsä väitteet tosiksi. Palvelimien vaihtaminen, niihin yhdistäminen ja yleinen käyttö ei voisi olla helpompaa. Yksinkertaisesti SaferVPN on kaikkea mitä he lupaavat; nopea ja yksinkertainen. Se ei ole ehkä nopein, mutta vähintäänkin käyttökelpoinen, jos vertaat sitä muihin laadukkaisiin palveluihin.
Kaupanpäälle SaferVPN on myös hyvin turvallinen, eikä se säilytä lokeja varmistaakseen yksityisyyden ja turvallisuuden säilymisen. Yhdistäminen palveluun käy yksinkertaisesti, jonka jälkeen voit suoratoistaa materiaalia Netflixistä ja BBC iPlayeristä, pelata maantieteellisesti rajoitettuja pelejä, sekä selata monia estettyjä sivustoja.
Yksi alue, jossa SaferVPN:llä on parantamisen varaa, on sen luomat kansalliset sovellukset Amazon Fire OSsille ja muille laitteille. Sen pitäisi myös päivittää ohjelmistonsa salaus niin, että asiakkaat voisivat suoratoistaa Hululla ja muilla sivuilla, joilla käytetään aggressiivisia tekniikoita VPN-palveluiden käytön estoon. Kuten mikä muu tahansa markkinoiden VPN, SaferVPN:ssä on myös muutama oikku. Tulet silti nauttimaan palvelun käytöstä, etenkin jos kuulut heidän kohderyhmäänsä.

Pekka Miettinen

Sisältövastaava

Me VPNGorillalla elämme ykstyisyydelle, sekä meidän että teidän. Etsimme tärkeimmät tiedot ja käymme läpi VPN palveluiden tärkeimmät yksityiskohdat ja ominaisuudet, sekä alan tulevaisuuden näkymiä. Näin saamme muodostettua holistisen kuvan erilaisista VPN palveluista. Intohimomme on tuoda esiin kaikista keskeisimmät VPN uutiset ja palvelut pinnalle, jotta jokaiselle löytyisi sopiva VPN palvelu juuri omaan elämäntilanteeseen. Löytääksesi sopivan VPN:n itsellesi tsekkaa meidän uutiset ja arvostelut VPN palveluista.

Kirjoittaja

SaferVPN Arvostelut käyttäjiltä

Palvelua ei ole vielä arvosteltu. Ole ensimmäinen!

Oletko kokeillut palvelua SaferVPN?

Arvostele VPN Asteikolla 1-5

Samanlainen Palvelu

ExpressVPN

Markkinajohtaja

Kokeile tästä
blufvpn-logo-

Tuore ja Turvallinen

Kokeile tästä
NordVPN logo

Todella nopea ja turvallinen

Kokeile tästä
SaferVPN logo

Erikoisuus

Perus VPN

2.7