Purevpn

PureVPN

4.3

5

Laitteiden määrä

6500

Servereiden määrä

Erikoisuus

Totaali yksityisyys

 • PureVPN on edullinen vaihtoehto, joka tarjoaa erilaisia ja eri hintaisia pakettiratkaisuja.
 • Palvelu tarjoaa 31 päivän Rahat takaisin -takuun tietyin edellytyksin.
 • PureVPN on yksi alan nopeimmista ja turvallisimmista vaihtoehdoista.

Esittely

Tämä artikkeli pureutuu PureVPN:n maailmaan, ja esittelee puolueettomasti sen hyvät ja huonot puolet. Nykyisin läheskään kaikilla netin käyttäjillä ei ole puhtaat jauhot pussissa, joten on silkkaa järjettömyyttä surffailla netissä ilman asianmukaista suojausta. Tästä syystä onkin tärkeää tutustua erilaisiin VPN-palveluihin ja valita niistä itselle sopivin. Jos vielä mietit, mikä VPN-palvelu sopisi sinulle kaikkein parhaiten, kannattaa tutustua PureVPN:n tarjoamiin mahdollisuuksiin! PureVPN on perustettu Hong Kongissa, missä sen päämaja vielä nykyäänkin sijaitsee. Tämä VPN-palvelu luotiin vuonna 2007 ratkaisemaan tavallisten netinkäyttäjien tietoturvaan liittyviä ongelmia ja haasteita.

Hyödyt

 • PureVPN on edullinen vaihtoehto, joka tarjoaa erilaisia ja eri hintaisia pakettiratkaisuja.
 • Palvelu tarjoaa 31 päivän Rahat takaisin -takuun tietyin edellytyksin.
 • PureVPN on yksi alan nopeimmista ja turvallisimmista vaihtoehdoista.
 • Palvelu on saanut käyttäjiltään erinomaista palautetta.
 • Yritys on tehnyt runsaasti töitä kehittääkseen palveluitaan etenkin turvallisuuden saralla.
 • PureVPN tukee monenlaisia laitteita, kuten Xboxia ja Play Stationia.

Haitat

 • PureVPN-palvelun asiakaspalvelu on saanut moitteita käyttäjiltä.
 • 31 päivän Rahat takaisin -takuun ehdot eivät ole täysin läpinäkyviä.
 • Palvelu ei tarjoa ilmaista kokeilujaksoa.
 • Vuonna 2017 PureVPN:n maine ryvettyi tietovuotoskandaalin johdosta.

Yleistietoa

Nettisivu

www.purevpn.com

Perustusvuosi

2007

Alustat

Android, iOS, Linux, MacOS, Windows

Kielet

Sijainnit

Vietnam Uzbekistan USA United Arab Emirates Ukraine United Kingdom Turkey Thailand Taiwan Switzerland Sweden Spain South Africa Slovenia Slovakia Singapore Serbia Russia Romania Qatar Puerto Rico Portugal Poland Philippines Peru Paraguay Panama Oman Norway Nigeria New Zealand Netherlands Monaco Moldova Mexico Malaysia Luxembourg Lithuania Latvia Kuwait Japan Italy Israel Ireland Indonesia India Hungary Hong Kong Greenland Greece Germany Georgia France Finland Estonia Equatorial Guinea Denmark Czech Rep. Cyprus Cuba Croatia Costa Rica Colombia Chile Canada Brazil Bolivia Belgium Barbados Bangladesh Bahrain Austria Australia Aruba Argentina Albania Afghanistan

Maksaminen

Laitteiden määrä

5

Servereiden määrä

6500

Asiakaspalvelu

24/7

Ilmainen kokeilu?

6500

Erikoisominaisuudet

AES-256-GCM algorithm EUR Hide IP Kill Switch Split tunneling

PureVPN Arvostelu

Hinnoittelu

Moniin hyötyihinsä nähden PureVPN-palvelun käyttö on yllättävän huokeaa, sillä sen voi saada käyttöönsä jopa niinkin edullisesti kuin hintaan 2,95$ kuukaudessa. Tällöin asiakkaan tulee tehdä vuoden sopimus palvelun käytöstä. Jos haluat kokeilla PureVPN-palvelua ainoastaan yhden kuukauden verran, maksat sen käytöstä 10.95$ kuukaudessa. Kahden vuoden sopimuksella kuukausittainen maksu on 3.29$. Tällä hetkellä edullisin vaihtoehto onkin vuoden sopimus hintaan 2.95$/kk, sillä saat tämän paketin valitessasi 73% alennusta PureVPN:n normaalihintaan verrattuna. Valitessasi vuoden sopimuksen sinun tulee maksaa kerralla 35.40$. PureVPN onkin yksi markkinoiden edullisimmista VPN-palveluista eli se sopii myös pienen budjetin nettisurffailijoille.

PureVPN tarjoaa verkkosivuillaan asiakkailleen monipuoliset maksutavat. Voit maksaa esimerkiksi luottokortilla tai PayPalilla. On kuitenkin tärkeää muistaa, että PureVPN ei palauta maksuja 31 päivän Rahat takaisin takuun -jälkeen. Myös Rahat takaisin -takuuseen liittyy tiettyjä sääntöjä, joista ei yrityksen sivuilla kerrota kovin tarkasti. Rahoja ei nimittäin välttämättä saa takaisin, vaikka palvelun käyttöönotosta olisikin kulunut alle 31 päivää, jos palvelua on ehditty käyttää yli tietyn GB-määrän. Harkitse siis ostosta tarkkaan ennen kuin sitoudut vuodeksi tai kahdeksi vuodeksi PureVPN:n käyttäjäksi.

Eräs tämän VPN-palvelun puutteista on se, ettei yritys tarjoa potentiaalisille asiakkailleen ilmaista kokeilujaksoa. Palvelua pääsee toki kokeilemaan, kunhan ensin maksaa kuukausimaksun, mutta kuukauden käyttöjakso on suhteessa melko kallis. Lisäksi 31 päivän Rahat takaisin -takuun ehdot eivät vaikuta täysin läpinäkyviltä, joten palvelun kokeilemiseen liittyy pieniä riskejä. Palvelun kokeilemisen kynnystä alentaisi huomattavasti se, että palvelu tarjoaisi uusille asiakkailleen ilmaisen kokeilujakson, kuten monet muut VPN-palvelut tekevät.

Millaiselle käyttäjälle PureVPN soveltuu?

On hyvä tietää, että PureVPN:lla on yli 2 000 serveriä, jotka toimivat yli 140 maassa, ja että voit itse käyttää yhtä aikaa viittä laitetta selaillessasi PureVPN:n turvin. PureVPN soveltuu siis hyvin sellaisellekin käyttäjälle, jonka kotona tai vaikkapa pienyrityksen toimistossa käytetään verkkoselailuun kerralla useampaa laitetta. Se soveltuu erinomaisen hyvin myös intohimoisille pelaajille, koska se suojaa verkkoselaamisesi myös esimerkiksi Play Stationilla pelattaessa. Jos nautit sarjojen ja elokuvien katselusta, mutta haluat pitää tietosi suojattuina myös näiden toimintojen aikana, kannattaa ehdottomasti harkita PureVPN-palvelua suojaamaan verkkokäyttäytymistäsi. Kovinkaan monet VPN-palvelut eivät nimittäin toimi yhteen Netflixin kanssa, mutta PureVPN onnistuu ylittämään nämäkin haasteet – ainakin suurimmaksi osaksi.

Palvelun käyttäminen ei vaadi sisäänkirjautumista, mikä tekee sen käytöstä erityisen helppoa ja nopeaa. Tästä syystä PureVPN onkin hyvä valinta halutessasi helppokäyttöisen ja huomaamattoman VPN-palvelun, joka toimii ikään kuin taustalla, ja tekee samalla verkkoselaamisestasi turvallista ja sujuvaa.

Jos budjettisi on pieni, mutta tarvitset luotettavaa VPN-palvelua, on PureVPN myös varteenotettava vaihtoehto, sillä se on yksi markkinoiden edullisimmista alan palveluista. Hinta-laatusuhde on erityisen hyvin kohdallaan valitessasi vuoden sopimuksen, joka maksaa tällä hetkellä 35.40$. Se on kuukausitasolla erittäin pieni summa siitä, että voit selailla verkkoa turvallisesti henkilökohtaisia tietojasi vaarantamatta.

PureVPN-palvelun turvallisuus

Turvallisuus on kaiken A ja O valittaessa VPN-palvelua. Ensinnäkin on hyvä tietää, että PureVPN on erityisen nopea VPN-palvelu. Itse asiassa sitä pidetään yhtenä markkinoiden nopeimmista alan palveluista huipputekniikkansa ansiosta. Tämä palvelu soveltuu hyvin esimerkiksi pelaamiseen, sekä käyttäjille, jotka vaativat netiltään ehdotonta turvallisuutta verkkoselailunsa aikana. Erinomaisten teknisten ominaisuuksiensa ansiosta PureVPN-palvelua pidetään yhtenä alansa turvallisimmista palveluista. Vaatiessasi verkkosurffailultasi ehdotonta turvallisuutta, on varmasti huojentavaa tietää, että palvelu käyttää armeijatason suojaustekniikoita.

Mutta ollaksemme rehellisiä, on PureVPN kohdannut myös haasteita turvallisuusasioidensa suhteen, eikä sitä suinkaan aina ole pidetty kovin turvallisena vaihtoehtona. Itse asiassa vuonna 2017 PureVPN ryvettyi skandaalin kourissa tietovuotojen johdosta, ja se on joutunut kamppailemaan saadakseen asiakkaiden luottamuksen takaisin. Voidaankin sanoa, että PureVPN on tehnyt kovasti töitä sen eteen, että on onnistunut saavuttamaan paikkansa yhtenä arvostetuimmista VPN-palveluista.

Jos sinusta tuntuu, että PureVPN ei yksin riitä tarjoamaan sinulle riittävää turvaa verkkoselailusi aikana, hyvä uutinen on se, että PureVPN-palveluun on saatavilla lisäturvaa tuovia ominaisuuksia, jotka tekevät verkkoselailustasi entistäkin tuvallisempaa. Tässä suhteessa PureVPN onkin aivan erityinen ja ainutlaatuinen VPN-palveluiden tarjoaja. Ozone ja Gravity ovat kokeilemisen arvoisia lisäosia aivan erityisen turvallista verkkoselailua halajaville.

Arvioitaessa erilaisia tuotteita ja palveluita on erityisen kiinnostavaa selvittää, mitä tuotteiden tai palveluiden oikeat asiakkaat niistä ajattelevat. Verkosta löytyy tähänkin tarkoitukseen muutamia hyviä sivustoja, joiden kautta on mahdollista tutustua tuotteiden tai palveluiden saamiin asiakaspalautteisiin ja pyrkiä sitä kautta muodostamaan oma käsitys tuotteesta tai palvelusta. Trustpilot on eräs keino tutustua erilaisten palveluiden käyttäjiltä saamiin arviointeihin, ja arvioida palvelun luotettavuutta. PureVPN ei petä tässäkään suhteessa, sillä se on saanut Trustpilotissa erinomaiset arviot käyttäjiltään. 85% PureVPN:n käyttäjistä on sitä mieltä, että palvelu on erinomainen, ja 11% pitää sitä upeana palveluna. Myös Reddit-palvelussa PureVPN on saanut enimmäkseen hyviä arviointeja, mutta toki myös huonoja mahtuu joukkoon.

Itse PureVPN-palvelua pidetään yleensä hyvänä, mutta sen asiakaspalvelu on saanut moitteita hitaudestaan. Mahdollisissa ongelmatilanteissa käyttäjä saattaa siis olla pulassa asiakaspalvelun hitauden ja jopa töykeydenkin vuoksi, mutta jos kaikki sujuu ongelmitta, on tämän palvelun käyttäminen yleensä mutkatonta ja sujuvaa. Yritys on tehnyt kovasti töitä paikatakseen tietovuotoskandaalin ryvettämää mainettaan, joten voisi olettaa, että se paneutuisi tulevaisuudessa entistä enemmän myös asiakaspalvelunsa parantamiseen.

Purevpn

Erikoisuus

Totaali yksityisyys

Players from sijainti
Kokeile tästä

Nopeus

Joitakin VPN-palveluita käytettäessä surffailija saattaa tuskastua palvelun hitauteen, joka ei voi olla vaikuttamatta selailukokemukseen negatiivisella tavalla. Tällaisia ongelmia ei esiinny käytettäessä PureVPN-palvelua. Itse asiassa PureVPN on yksi alan nopeimmista palveluista, testattiinpa nopeutta sitten millä tahansa serverillä. Esimerkiksi Netflixiä voi käyttää yhdessä PureVPN-palvelun kanssa, joskin käyttäjät ovat huomanneet, että toisinaan Netflix lähettää käyttäjille vikailmoituksia. Tämä ongelma on helppo kiertää vaihtamalla serveriä. On hyvä muistaa, että monia VPN-palveluita käytettäessä ei ole lainkaan mahdollista nauttia omista suosikkisarjoistaan Netflixissä, joten PureVPN on tässäkin suhteessa melko ainutlaatuinen palveluntarjoaja. Netflixin lisäksi PureVPN tukee myös monia muita laitteita, kuten Android TV:ta, Play Stationia ja Xboxia, ja se onkin monen intohimoisen pelaajan ykkösvalinta.

Plussat ja miinukset pähkinänkuoressa

Kokoamme lopuksi palvelun plussat ja miinukset pähkinänkuorimaiseksi yhteenvedoksi helpottamaan VPN-palvelun valintaasi. Punnitse näitä plussia ja miinuksia monelta kantilta, ja mieti tarkkaan, millaisen VPN-palvelun juuri sinä tarvitset. PureVPN sisältää monia erinomaisia ominaisuuksia, joiden ansiosta sillä on hyvät mahdollisuudet nousta myös sinun suosikiksesi.

+ PureVPN on edullinen vaihtoehto, joka tarjoaa erilaisia ja eri hintaisia pakettiratkaisuja.
+ Palvelu tarjoaa 31 päivän Rahat takaisin -takuun tietyin edellytyksin.
+ PureVPN on yksi alan nopeimmista ja turvallisimmista vaihtoehdoista.
+ Palvelu tarjoaa myös lisäominaisuuksia, jotka tekevät sen käytöstä entistäkin turvallisempaa.
+ Netflixin käyttö onnistuu pienin poikkeuksin PureVPN-palvelua käytettäessä.
+ Palvelu on saanut käyttäjiltään erinomaista palautetta.
+ Yritys on tehnyt runsaasti töitä kehittääkseen palveluitaan etenkin turvallisuuden saralla.
+ PureVPN tukee monenlaisia laitteita, kuten Xboxia ja Play Stationia.

– PureVPN-palvelun asiakaspalvelu on saanut moitteita käyttäjiltä.
– 31 päivän Rahat takaisin -takuun ehdot eivät ole täysin läpinäkyviä.
– Palvelu ei tarjoa ilmaista kokeilujaksoa.
– Vuonna 2017 PureVPN:n maine ryvettyi tietovuotoskandaalin johdosta.

Pekka Miettinen

Sisältövastaava

Me VPNGorillalla elämme ykstyisyydelle, sekä meidän että teidän. Etsimme tärkeimmät tiedot ja käymme läpi VPN palveluiden tärkeimmät yksityiskohdat ja ominaisuudet, sekä alan tulevaisuuden näkymiä. Näin saamme muodostettua holistisen kuvan erilaisista VPN palveluista. Intohimomme on tuoda esiin kaikista keskeisimmät VPN uutiset ja palvelut pinnalle, jotta jokaiselle löytyisi sopiva VPN palvelu juuri omaan elämäntilanteeseen. Löytääksesi sopivan VPN:n itsellesi tsekkaa meidän uutiset ja arvostelut VPN palveluista.

Kirjoittaja

PureVPN Arvostelut käyttäjiltä

Palvelua ei ole vielä arvosteltu. Ole ensimmäinen!

Oletko kokeillut palvelua PureVPN?

Arvostele VPN Asteikolla 1-5

Samanlainen Palvelu

ExpressVPN

Markkinajohtaja

Kokeile tästä
blufvpn-logo-

Tuore ja Turvallinen

Kokeile tästä
NordVPN logo

Todella nopea ja turvallinen

Kokeile tästä
Purevpn

Erikoisuus

Totaali yksityisyys

4.3