Paras VPN-yhteys YouTuben katsomiseen: Näe YouTuben estetty sisältö

Poista Youtube-esto VPN:n yhteyden avulla

YouTubesta on tullut hakukone niillekin netin käyttäjille, jotka eivät ole tietoteknisesti kovin taitavia. Voit katsoa, jakaa ja löytää kaikkea, mitä maailma katsoo – kuumimmasta musiikista, elokuvista ja peleistä politiikan, viihteen, teknologian, uutisten ja monien muiden aiheiden uusimpiin suuntautuksiin. Siksi YouTube on suosittu ja kiinnostava miljardien ihmisten keskuudessa joka maailmankolkassa. Lähes jokainen netinkäyttäjä on nähnyt ainakin joitain YouTube-videoita.

Oletko koskaan yrittänyt katsoa YouTubessa sinulle suositeltua videota, mutta saanut ärsyttävän viestin: ”Valitettavasti tämä sisältö ei ole saatavilla maassasi”? Valitettavasti et voikaan nähdä videota, sillä sen näkyvyys on rajattu vain tiettyihin valtioihin.

Joissain maissa, kuten Kiinassa, Iranissa ja Turkissa, YouTubeen ei ole lainkaan pääsyä hallitusten asettamien kieltojen vuoksi. Osa YouTuben sisällöstä on rajoitettu tietyissä valtioissa tekijänoikeuslakien ja lisenssiehtojen nojalla, tai yksinkertaisesti koska sisällön tekijänoikeuksien haltija on määritellyt sisällön olevan katsottavissa vain tietyissä maissa. Onneksi tällaisessa tilanteessa Virtual Private Network (VPN) eli virtuaalinen erillisverkko pelastaa tilanteen.

Parhaat VPN-palvelut YouTubeen

ExpressVPN

Erikoisuus

Markkinajohtaja

Players from sijainti
Kokeile tästä
blufvpn-logo-

Erikoisuus

Tuore ja Turvallinen

Players from sijainti
Kokeile tästä
NordVPN logo

Erikoisuus

Todella nopea ja turvallinen

Players from sijainti
Kokeile tästä

Mikä on VPN ja kuinka VPN toimii?

VPN on nettiyhteys, jonka käyttäminen parantaa tuntuvasti netinkäyttäjän turvallisuutta ja yksityisyyttä niin yleisissä kuin yksityisissäkin sivustoissa sekä internetin palvelumuoto WWW:ssä (World Wide Web, verkossa toimiva hypertekstijärjestelmä). VPN on turvallinen tapa selata nettisivustoa tai sivua eräänlaisen salatun tunnelin läpi siten, että läpikulkeva data typistetään sekä lähtö- että määränpäässään. VPN takaa turvallisen pääsyn estetyille sivuille, kuten youtube.comiin turvaten siten palvelunkäyttäjien yksityistiedot ja henkilöllisyyden.

Kun tieto salataan tunneloitaessa sekä lähetettäessä että vastaanotettaessa, valtion viranomaiset ja muut nuuskivat tahot eivät saa selville signaalin lähdettä, eivätkä sen määränpäätä. VPN-palvelua käyttämällä voit kätevästi ja turvallisesti liikkua valtion tai serverin sensuroimalla nettisivustolla.

VPN siis salaa nettiliikenteesi ja piilottaa todellisen IP-osoitteesi korvaten sen uudella, VPN-serverin osoittamalla IP-osoitteella sallien sinun katsoa ja jakaa mieleisiäsi YouTube-videoita. Näin ollen VPN-palveluita voidaan käyttää pääsemiseksi alueellisesti rajoitetuille sivustoille kuten YouTubeen, selainhistoriasi suojaamiseen, IP-osoitteesi naamioimiseen ja identiteettisi suojelemiseen nettivakoojien kärkkyviltä katseilta.

Vaikka aivan kaikille käyttäjille täydellistä VPN-palvelua ei löydykään, YouTube-videoiden katsomiseen parhaiten soveltuvat VPN-palvelut voidaan seuloa seuraavien kriteerien mukaan.

a) Tunnetusti läpäissyt kaikki testit ilman IP-osoitteiden tai datan vuotoja.
b) Tasainen ja luotettava suoritus koko serveriverkossa.
c) Korkeatasoiset, järjestelmästä riippumattomat monialustaiset VPN-sovellukset, joiden kaikki ominaisuudet toimivat virheettömästi.
d) Tukee vahvaa VPN-protokollaa, kuten OpenVPN-protokollaa, ja salauksen standardit ovat korkeat.
e) Sisäänrakennettu internet kill switch-toiminto eli automatisoitu sovelluksen lopetus dataliikenteessä havaittujen muutosten varalta. Toiminto tarkkailee verkkoyhteyttä ja katkaisee yhteyden sivustolle suojatakseen verkkoidentiteettiäsi, jos VPN-yhteys katkeaa.
f) Takuuvarma rahanpalautuskäytäntö ja koeaika.
g) Luotettava ja ansioitunut VPN-palveluntarjoaja.
h) Erinomainen asiakaspalvelu livechatin kautta, kattava ongelmanratkaisu.

Paras VPN

Parhaat Youtube VPN palvelut ovat:

1. ExpressVPN
2. NordVPN
3. CyberGhost
4. PrivateVPN
5. VyprVPN

 

Tässä syväluotaava selvitys jokaisesta edellämainitusta VPN-palvelusta.

 

ExpressVPN

ExpressVPN on korkealle arvotettu, yksityisyyskeskeinen VPN-palveluntarjoaja, joka sijaitsee Brittiläisillä Neitsytsaarilla (BVI). Se tarjoaa maailmanlaajuisesti suunnattoman laajan VPN-servereiden verkoston, jonka muodostaa yli 3000 nopeaa, korkeasti optimoitua serveriä. Serverit sijaitsevat 160:ssä lokaatiossa, 94 valtion alueilla. Palvelu käyttää AES-256-lohkosalausmenetelmää, joka sallii valikoivien laitteiden ja sovellusten reitittymisen VPN:n kautta. Lisäksi palvelu on varustettu internet kill switch -yhteydenkatkaisulla. ExpressVPN ylläpitää itse omia yksityisiä, salattuja nimipalvelimiaan verkkoturvallisuuden ja yksityisyyden parantamiseksi.

Voit katsoa kaikkia YouTube-videoita miltä tahansa haluamaltasi serveriltä rajoituksetta niin usein kuin tahdot. Tämän lisäksi ExpressVPN:n tarjoama palvelu sijaitsee avomerellä Brittiläisillä Neitsytsaarilla, joiden lainsäädännössä ei määrätä datatietojen pakollisesta säilyttämisestä. Siksi palvelu takaa, ettei sen kautta kulkevasta verkkoliikenteestä tai käyttäjälogeista kerätä tietoja.

Vahvuudet
Loistavat nopeudet koko serveriverkostossa. Express VPN tarjoaa tasaisesti nopeat yhteydet sekä lähiverkoissa että servereissä pitkienkin välimatkojen päässä. Nopeustesti-ominaisuus auttaa sinua valitsemaan nopeimman serverin perustuen lähimmän serverin sijaintiin, viiveeseen ja käytettävissä olevaan siirtonopeuteen. Käyttäjäystävällinen ja järjestelmäriippumaton.

VPN:ssä on intuitiivinen, graafinen käyttöliittymä. Lisäksi palvelu tarjoaa nopeat, luotettavat sovellukset Windowsille, Mac OS:lle, Androidille, iOS:lle ja Linuxille. Huipputurvallinen. Palvelu turvataan 4096-bit CA-pohjaisella salauksella. Salauksen tyyppi on korkein mahdollinen ja sitä pidetään tällä hetkellä rikkoutumattomana samalla kun se tarjoaa hyvän suorituskyvyn varmistaen, ettei yhteydessä esiinny IP-tieto- ja nimipalvelinvuotoja.

Sijaitsee käyttäjäystävällisellä hallintoalueella Brittiläisillä Neitsytsaarilla (BVI), trooppisella keitaalla, jonka lait suojelevat tiukasti siellä toimivien yritysten ja yksityishenkilöiden yksityisyyttä. Siksi servereiltä ei vaadita käyttäjädatan tallentamista ja säilyttämistä.

Ei käyttäjien toiminta- ja yhteyslokeja. ExpressVPN täsmentää sitoutumistaan käyttäjien yksityisyyden ja anonymiteetin säilyttämiseen. Se ei kerää tietoja palvelunsa kautta tapahtuvasta verkkoliikenteestä, selainhistoriasta, nimipalvelinten tietokantakyselyistä tai mistään muistakaan tunnistetiedoistasi.

Vakaa ja turvallinen VPN-serveriverkosto, joka muodostuu yli 3000 VPN-serveristä, jotka sijaitsevat noin 160 lokaatiossa 94:ssä valtiossa. Serverit toimivat RAM-asemakäytännöllä, jonka ansiosta mitään ei tallennu kovalevyille.

Tukee suosituimpien selainten laajennuksia. Tarjoaa selaimiin ”HTTPS Kaikkialla”-laajennukset Chromelle, Firefoxille ja Safarille. Lisäosat auttavat sinua helposti vaihtamaan serveriä suoraan selaimessa joutumatta navigoimaan työpöydän tai kannettavan VPN-asiakkuuden kautta.
Tarjoaa jaetun tunnelointi-ominaisuuden. Valitset, mitkä sovellukset kulkevat VPN-tunnelin kautta ja mitkä voivat ohittaa VPN:n salaamattomaan verkkoon.

Rajoittamattomille yhteyksille varattu VPN-reititinsovellus. Tarjoaa käyttöösi sovelluksen VPN-reitittimelle siten, että käyttäjät saavat rajoittamattoman määrän yhteyksiä VPN:n kautta.
Sisäänrakennettu niin kutsuttu zero-knowledge DNS eli nollatietosalauksella varmistettu nimipalvelin varmistaa, ettei henkilökohtaisia tietojasi kuten IP-osoitettasi milloinkaan tallenneta millekään serverille.

Loistava asiakastuki ja 30 päivän tyytyväisyystakuu rahojen palautuksella. Tarjoaa ympärivuorokautisen livechatin verkkosivujensa kautta. Kaikkiin palvelukokonaisuuksiin sovelletaan 100% rahat takaisin -takuuta ensimmäisen 30 päivän ajalta.

Heikkoudet
Palvelu on hintavampi kuin kilpailijoiden kuten esimerkiksi NordVPN:n tarjoamat vastaavat palvelut. Huokein kuukausiveloitus vuosittain uusittavan palvelupaketin valinneille on 8.32 dollaria kuukaudessa.

Mitä tulee turvallisuuteen, nopeuteen, luotettavuuteen ja käyttäjäystävällisyyteen, ExpressVPN yksinkertaisesti toimii ja on markkinoinnin paras vaihtoehto VPN-palvelun tarjojaksi.

NordVPN

NordVPN on eräs maailman eniten suositelluista, vahvimmista VPN-palveluntarjoajista edullisella hinnoittelulla. NordVPN:n tarjoamat yli 5200 VPN-serveriä yli 60:ssa maassa takaavat nopeat, turvalliset ja luotettavat YouTube-suoratoistopalvelut ilman viiveitä. Tämän lisäksi palvelu suojaa datasi armeijatasoisella salauksella käyttäen tupla-VPN:ää, nimipalvelinten suojausta tietovuotojen estämiseksi sekä yhteyden katkaisua automaattisella kill switch -toiminnolla. Näiden toimenpiteiden ansiosta arkaluontoiset yksityistietosi eivät vuoda verkossa.

NordVPN-palvelun päätoimipiste sijaitsee Panamassa, jossa ei ole verkkotietojen säilyttämistä edellyttäviä pakkolakeja. Siksi palvelukäytäntöihin ei kuulu pitää kirjaa palvelun kautta tapahtuvasta tietoliikenteestä eikä käyttäjätiedoista. Palvelu tukee eri alustojen välistä kanssakäymistä ja turvallisia selainlisäosia Chromelle ja Mozilla Firefoxiin. Kustannustehokkaalla budjetilla nautit lukuisista ominaisuuksista kuten yhteyden automaattisesta kill switch -turvakatkaisusta, rajoittamattomasta tiedonsiirrosta, kryptovaluutalla maksamisen mahdollisuudesta ja kryptovaluutan vaihdosta, tuplasalauksesta ja siitä, ettei käyttäjätietojasi taatusti kerätä.

Vahvuudet
Ensiluokkainen salaus ja yksityisyydensuoja. Yksityisyydensuojan kannalta NordVPN sijaitsee hyvällä hallintoalueella, jossa sen ei tarvitse ylläpitää lokeja käyttäjiensä nettitoiminnoista. Käyttää 256-bittistä AES-salausstandardia (Advanced Encryption Standard), jolla varmistetaan tiedonsiirron luotettavuus ja taataan palvelun äärimmäisen turvallisuus.

Auditoitu käytäntö, jonka mukaan käyttäjälokeja ei kerätä. NordVPN ei tallenna, säilytä eikä jaa dataa verkkoliikenteestä, aikaleimoja, lokikirjoja nettitoiminnoista eikä mitään muitakaan tietoja kolmansille osapuolille. Itsenäinen tarkastuslaitos PricewaterhouseCoopers varmistaa, että palvelu todella noudattaa käytäntöään olla ylläpitämättä tapahtumarekisteriä. Edistyksellinen kill switch -katkaisutoiminto estää IP-osoitteiden ja nimipalvelintietojen tietovuodot. Palvelulla on sekä työpöytä- että mobiiliversio NordVPN:n sovelluksen lopetus-toiminnosta. Ominaisuus varmistaa, etteivät tiedot pääse vuotamaan verkossa, vaikka VPN-verkkoyhteys lakkaisi toimimasta tai jokin taho onnistuisi murtautumaan salauksesta.

Tukee kaksitasoista todentamista. Linkittämällä toisiinsa kaksi VPN-serveriä verkkoyhteytesi palveluntarjoaja näkee ensimmäisen VPN-serverisi linkin, muttei ymmärrä IP-osoitettasi, koska toinen serverilinkki osoittaakin verkkoyhteyttä. Tämä luo lisäkerroksen käyttäjän suojaukseen ja nimettömyyteen.

Tukee suojausta alustasta riippumatta. Tukee jopa kuutta samanaikaista linkkiä yhden käyttäjätunnuksen alla. Se tarkoittaa, että voit suojata kaikki pöytäkoneesi ja mobiililaitteesi toisistaan erillisinä laitteina joutumatta tinkimään tietoturvastasi.

Saatavilla useille eri alustoille. Asiakassovellus on saatavissa useille alustoille kuten Macille ja Apple-laitteisiin, Windowsille, Linuxille ja Android-käyttöjärjestelmää käyttäviin laitteisiin. Näin käyttäjät voivat aina nauttia laitteen turvallisuudesta huolimatta siitä, mikä käyttöjärjestelmä heidän laitteissaan on.

Tasaisen nopeat yhteydet. Saat yhteyden minne tahansa maailmassa 64:ssa valtiossa sijaitsevien yhteensä yli 5200 serverin ansiosta, joskin Tyynen Valtameren puolella Afrikassa ja Aasiassa servereitä on vähemmän. Serverit peittävät automaattisesti kaiken VPN-liikenteen naamioiden sen näyttämään tavalliselta HTTPS-liikenteeltä.

Reilu hinnoittelu. Palvelu tarjoaa 30:n päivän palautusoikeuden ja pitemmistä sopimuksista massiiviset alennukset.

Loistava asiakastuki. Tarjoaa 24/7 livechatin nettisivuillaan.
Hyväksyy maksuvälineiksi jäljittämättömät maksutavat. NordVPN hyväksyy monipuolisesti kryptovaluutan: Bitcoin, Ethereum, Ripple.

Heikkoudet
Hidas sovellus ja hitaat serveriyhteydet. Kilpailijoiden palveluihin verrattuna tämän palvelun yhteyksillä kestää aikansa yhdistyä serverille.

OpenVPN-varmennus ei ole käyttäjäystävällinen. Jos käytät mieluiten OpenVPN-protokollaa, sinun on ladattava pakattu ZIP-tiedosto NordVPN:n servereiltä sisältäen TCP-ja UDP-konfiguraatiotiedostot jokaiselle heidän servereistään. Tämä hankaloittaa asennusta ja käyttöä.
Mac OS -käyttöjärjestelmän NordVPN:ssä ei toimi lainkaan kill switch -pysäytys sovelluksille. Niinpä rekisteröitynet tilaajat altistuvat tietovuodoille tilanteissa, joissa yhteys katkeaa odottamatta. Mac OS kuitenkin tukee sovellustason pysäytystoimintoa.

VPN-maailmassa NordVPN on yksi parhaista ratkaisuista turvallisuuden, yksityisyyden ja nopeuden suhteen. Palvelun tilaajat saavat nämä kaikki toiminnot edullisesti pitkällä aikavälillä.

CyberGhost

CyberGhost on pätevä Romaniaan sijoittuva VPN-ohjelmisto, johon liittyy mittava yli 4800 VPN-serverin verkosto 58:ssa valtiossa. Se tarjoaa tilaajille verkkoyksityisyyttä ja äärimmäisen korkeaa tietoturvan tasoa sopuhintaisilla pitkän aikavälin sopimuksilla.

Palvelu käyttää OpenVPN:ää oletusprotokollana verkkoyhteyksien suojaamiseen, mutta tukee myös uusia IKEv2- ja L2P/Ipsec-protokollia. Sen datasalaus perustuu AES-CBC-koodaukseen SHA256-todennuksella, joten sen salausavaimet ovat murtamattomia.

Hyödyt
Todella pätevä servereiden pooli, joka levittäytyy 58:aan valtioon varmistaen palvelun luotettavuuden globaalisti. Käyttäjät voivat vaihtaa serveriä niin usein kuin mielivät ilman lisäkustannuksia.

Nopeat yhteydet. Serverin lähetystaajuudesta riippuen käyttäjät saattavat saada VPN-yhteyden samoilla nopeuksilla kuin millä nopeudella heidän nettiyhteytensä tavallisestikin toimivat.
Yhteensopiva Windowsin, Mac OS:in, Androidin, iOS:in, Linuxin, Routersin sekä Amazon Firestick:in ja FireTV:n kanssa.

Tukee kaikenlaisia nettiyhteyksiä, kuten WLAN:ia, WAN:ia, UMTS:sää, modeemia, DSL-yhteyttä ja ISDN:ää.

Ei ole kierrettävissä. Sisäänrakennetun, integroidun palomuurin ansiosta laajennettu turvallisuusominaisuus. Palomuuri estää ohjelmia avaamasta verkkoyhteyttä rinnakkain CyberGhostin kanssa.

Käyttää RSA-menettelyyn pohjaavaa tietojenkäsittelyn salausta nettisurfailun aikana estäen ulkopuolisten ”välikäsien” hyökkäykset parantaen siten VPN-yhteyden kautta kulkevan tiedon turvallisuutta.

Ominaisuuksiin kuuluu kill switch -yhteydenkatkaisu, joka estää kaiken verkkoliikenteesi, jos tietoturvallisuutesi odottamatta murtuu.

Palvelupaketin lisäosiin lukeutuvat ennakoivasti suojaavat ominaisuudet, kuten mainosten esto, pakotettu turvallisten sivujen tunnistus, virus- ja verkkosivusuojaus, tiedon pakkaaminen ja käyttäjätietojesi jäljittämisen esto.

Auditoitu ja tiukka käytäntö, jonka mukaan palvelu ei kerää lokitietoja, eikä seuraa ja kirjaa selaushistoriaasi.

Palvelun tuomaan arvoon perustuva hinnoittelu. Sopuhintainen verrattaessa muihin vastaaviin tuotteisiin, kuten ExpressVPN:ään. Sitoutumalla esimerkiksi 3-vuotiseen sopimukseen säästät huomattavasti kustannuksissa.

Loistava asiakastuki, johon kuuluu 45:n päivän rahojen palautus-takuu.

Heikkoudet
Koska Romania on Euroopan Unionin jäsenvaltio, CyberGhost-palvelun on noudatettava tiukasti useita EU:n säädöksiä ja vaatimuksia, mikä saattaa vaarantaa käyttäjien yksityisyyden.

Pitää yllä käyttötietoja mitatakseen serverin laatua ja tehoja sekä aikatauluttaakseen huolto- ja parannustoimenpiteitä.

Rajalliset VPN-serverit Tyynen Valtameren alueella Aasiassa ja Afrikassa.

CyberGhost tarjoaa vertailuluokassaan parhaat AES-256-salausstandardit pitääkseen laitteesi turvattuina. Peruspalvelusta veloitetaan käyttäjäkohtaisesti kuukausittain 12.99 dollaria. Yhden vuoden määräaikainen palvelupaketti maksaa 5.99 dollaria kuukaudessa.

PrivateVPN

PrivateVPN on verrattain suosittu VPN-palvelu. Se sijoittuu Ruotsiin, jossa sitä osittain koskevat oikeudelliset vaatimukset tietojenkäsittelyä koskien. PrivateVPN tunnetaan hyvin puolustusvoimien salausominaisuuksistaan, mukaan lukien Ipv6-tietovuotosuojaus, L2PT-tuki, yhteyden katkaisu kill switch -toiminnolla, IVEv2-tuki, IKEv2- ja IPSec VPN- protokollat sekä OpenVPN ja tunnelointi niin kutsutulla ”port forward” -toiminnolla. Kaiken lisäksi käyttäjät voivat kytkeä VPN-palveluun 6 laitetta kerrallaan.

Hyödyt
Mitä monipuolisuuteen tulee, PrivateVPN-palvelun sovellukset toimivat useilla eri alustoille tietyillä käyttöjärjestelmällä toimiville laitteille. Sovellus on saatavilla seuraaviin käyttöjärjestelmiin ja laitteisiin: PC, Mac, Linux, Ios, Android, Android Tv and TOR.

Palvelu on tietoturvallinen ja salattu. Se käyttää oletuksellisesti OpenVPN Cypher Blowfish-systeemiä ja 128 bit CBC-salausta TAP:ille. Palvelu hyödyntää seuraavia protokollia: OpenVPN, PPTP, L2TP, IKEv2 and IPSec VPN-protokollaa.

Toimii samanaikaisesti kuudessa laitteessa ilman lisämaksuja. Tämä varmistaa sen, että kaikki laitteesi tulevat suojattua.

Kill switch -ominaisuus Windows-pohjaisessa sovelluksessa. Toiminto katkaisee verkkoyhteyden, jos salattu yhteytesi katkeaa odottamatta.

Tarjoaa IPv4, IPv6 ja DNS-suojauksen tietovuotojen varalta.

Helppokäyttöinen ja helposti asennettavissa.

Erinomainen asiakaspalvelu. Tukee livechatia. Yrityksellä on tietokanta teknisistä ongelmista ja niihin sopivista ratkaisuista, sekä usein kysyttyjen kysymysten FAQ-sivu, josta käyttäjät saavat etsittyä vastauksia mieltään askarruttaviin kysymyksiin ja ongelmatilanteissa.

Verrattain halpa ja helposti ymmärrettävä palvelu verrattuna muihin VPN-palveluihin. Vuosisopimuksen hinta on vain 5.95 dollaria kuukaudessa. Tarjoaa muun muassa rajoittamattomat tiedonsiirrot, serverinvaihdot ja muita palveluita kaikissa palvelupaketeissa.

30 päivän rahat takaisin-takuu.

Heikkoudet
Verkosto on suhteellisen pieni, sen yli 150 serveriä on hajautettu 60 valtion alueelle.

Mac-laitteille tarkoitettu VPN ei sisällä kill switch -toimintoa, joka katkaisisi epävakaan yhteyden, joten käyttäjien IP- ja DNS-tiedot ovat alttiimpia tietovuodoille.

Hämärä käytäntö tietojen kirjaamisen suhteen. Palveluntarjoaja väittää, ettei kerää lainkaan kirjautumis- ja muita tietojasi. Siitä huolimatta palveluntarjoaja tallentaa IP-osoitteesi ja evästeet.

Epätasaiset serverinopeudet.

Ongelmia käytettävyydessä. Et voi valita ja vaihtaa uutta serverisijaintia, ellet ensin katkaise edellistä nettiyhteyttä.

Ainoastaan vähäinen määrä servereitä, jotka keskittyvät Yhdysvaltoihin, Iso-Britanniaan ja Kanadaan.

Jos tarvitset matalakustanteista VPN-palvelua korkeatasoisella tietoturvalla, PrivateVPN on paras ratkaisu tarpeisiisi. Se tarjoaa sinulle paljon ominaisuuksia reilulla hinnoittelulla.

Edellä mainitut palvelut sijaitsevat paikoissa, joissa ei edellytetä viranomaisvalvontaa pakollisilla verkkotietojen keräämistä ja säilyttämistä koskevilla laeilla. Voit aina luottaa tällaisiin palveluihin käyttäessäsi YouTubea.

cyberghost logo

Erikoisuus

Pitkä Kokemus Alalta

Players from sijainti
Kokeile tästä

VyprVPN

VyprVPN sijaitsee Sveitsissä, jossa yksityisyyttä suojataan tiukasti rajoittamalla yksilöllisen käyttäjädatan prosessointia ellei tietojen haltija ole erityisesti ilmaissut sallivansa tietojensa käsittelyn. Sen verkostoon kuuluu yli 700 VPN-serveriä, joissa toimivat vahvat salauskäytänteet, soveltuvuusohjelmistot ja erinomainen asiakaspalvelu.

VyprVPN tarjoaa hyvän kokoelman turvallisuusominaisuuksia, joilla se pyrkii voittamaan nettisivujen estot ja suorituksen säätelyn. Se käyttää sekä SSL-salausta että sitäkin turvallisempaa TSL-koodausta. Kun verkkoyhteys otetaan VyprVPN-serverin kautta, kaikki nettiliikenteesi ohjataan laitteeltasi VyprVPN-servereille, jotka hyödyntävät 128-bittistä, 160-bittistä tai 256-bittistä SSL-salausta korkeimman turvallisuuden ja yksityisyyden tarjoamiseksi. VyprVPN käyttää tunnelointiin protokollia OpenVPN, L2TP, PPTP and Chameleon.

Vahvuudet
Palvelu toimii ainutlaatuisen, sovelluskohtaisen Chameleon-protokollan alla. Pääset estetyille sivuille kuten YouTubeen ja muihin suoratoistopalveluihin joutumatta huolehtimaan minkäänlaisista valtiovallan tai palveluntarjoajien asettamista rajoitteista. Toimii kaikissa laitteissa. Sovellus tarjoaa käyttäjäystävällisen ohjelmiston Windows-käyttöjärjestelmälle, Mac OS:lle, Androidille ja iOS:lle. Jos valitset peruspaketin, voit ottaa yhteyden samanaikaisesti vain kolmelle laitteelle, kun taas premium-paketti sallii 5 samanaikaista linkitystä yhdellä käyttäjätilillä.

Ei tuota käyttäjälokia. Ei tallenna esimerkiksi IP-osoitteen kaltaisia tietoja. Sovellus ei myöskään pidä lokia yhteyden alku- tai päättymisajasta.

Yksinkertainen prosessi yhteyden valinnalle. Voit valita helposti minkä tahansa saatavilla olevista protokollista.

Tarjoaa VyprVPN-ominaisuuden pilvipalvelimen käyttöä varten. Ominaisuus lisää turvallisuutta, kun käytät jotain yleistä tai yksityistä pilvipalvelua, kuten Azure, Amazonin nettipalvelut, VirtualBox ja DigitalOcean.

Sisältää kill switch -toiminnon sovelluksen pysäyttämiseksi, jos VPN-yhteys ei olekaan käytettävissä.
Tällöin verkkoliikenne keskeytyy.

Tasaisesti nopea ja luotettava, voimakas verkko, joka koostuu 700:sta serveristä 70:ssä eri lokaatiossa videoiden lähettämiseksi kaikkialta maailmasta.

Salattu zero-knowledge VyprVPN lisäämään käyttäjien yksityisyyttä, ehkäisemään IP- ja DNS-tietovuotoja kuin myös vastustamaan verkkosensuuria.

Huipputason laitteisto paremman nopeuden ja lähetysten tasaisen laadun takaamiseksi, jotta voit striimata videoitasi ilman puskurointia, josta käytetään myös nimitystä bufferointi, eli joutumatta varastoimaan dataa muistiin tiedoston latautumisen aikana tapahtuvan ääntä tai kuvaa koskevan katkeilun välttämiseksi.

Yli 200,000:n IP-osoitteen pooli eli ryhmä sijaintitietojesi naamioimiseksi ja IP-osoitteesi peittämiseksi.

Taattu yksityisyydensuoja koko tiedonsiirron ajan. Yritys käsittelee tietojasi ilman kolmannen osapuolen palveluita. Tämän ansiosta yksityisyytesi ja verkkoturvallisuutesi suojataan.
Voit kirjautua yhdeltä tililtä jopa viiteen VPN-yhteyteen samanaikaisesti.

Loistava ympärivuorokautinen asiakastuki livechatin ja sähköpostin kautta vuoden jokaisena päivänä.

Tarjoaa 30 päivän tyytyväisyystakuun ja rahojen palautuksen.

Heikkoudet
Kallis verrattuna muihin VPN-palveluihin, kuten esimerkiksi NordVPN. Perustason palvelu maksaa 9.95 dollaria kuukaudessa, kun taas premium-tason palvelulle kertyy hintaa 12.95 dollaria kuussa kuukausiperusteisella tilauksella.

VyprVPN ei salli PSP-tyypin tiedostonjakoa ja torrenttia, jotka olisivat parhaita keinoja parantaa latausnopeuksia.

Perustason sopimuksella kolme samanaikaista yhteyttä. Jos käytät useampia laitteita, haluat muistaa tämän harkitessasi palvelua.

Ei toimi Windows-käyttöjärjestelmän mobiililaitteissa.

VyprVPN on eräs harvoista VPN-palveluista, jotka toimivat Kiinassa ja pystyvät todistetusti ohittamaan Kiinan hallinnon käyttöönottaman sensuurikäytännön. Palvelu on nopea, vakaa ja turvallinen VPN-ratkaisu tarjoten lähes kiitettävää suorituskykyä.