NordVPN logo

NordVPN

4.7

5

Laitteiden määrä

5400

Servereiden määrä

Erikoisuus

Todella nopea ja turvallinen

  • Armeijatason salaus
  • Helppo ja selk√§ k√§ytt√§√§
  • Yli 5 000 palvelinta ja 60 maassa

Esittely

NordVPN on hyvä valinta sinulle, joka haluat surffata verkossa turvallisesti kaikissa olosuhteissa juuri silloin, kun haluat, ja juuri siellä, missä haluat. NordVPN auttaa suojaamaan verkkoliikenteesi, sillä se hyödyntää modernia huipputeknologiaa, joka edustaa alansa huippua. Kun lukee käyttäjien kokemuksia, huomaa nopeasti, että NordVPN arvostaa verkon turvallisuutta, yksityisyyttä sekä avoimuutta, ja että sen insinöörit ovat tehneet parhaansa, jotta NordVPN kokemuksia voisi aidosti pitää alansa parhaina. Kehittämiseen on käytetty kuusi työntäyteistä vuotta, eikä sen suunnittelussa ja kehittelyssä ole menty siitä, missä aita on matalin, vaan salausta voidaan pitää jopa armeijatasoisena.

Hyödyt

  • Armeijatason salaus
  • Helppo ja selk√§ k√§ytt√§√§
  • Yli 5 000 palvelinta ja 60 maassa
  • Rahat takaisin-takuu

Haitat

  • Verkkopohjainen kirjautuminen sovelluksen sis√§isen kirjautumisen sijaan
  • Verkkopohjainen kirjautuminen sovelluksen sis√§isen kirjautumisen sijaan

Yleistietoa

Nettisivu

nordvpn.com

Perustusvuosi

2012

Alustat

Android, iOS, Linux, MacOS, Windows

Kielet

chinese Deutch finnish Italian norwegian russian Spanish sweden

Sijainnit

Vanuatu USA Minor Outlying Islands USA United Arab Emirates Ukraine United Kingdom Turkey Taiwan Switzerland Sweden Spain South Africa Slovenia Slovakia Singapore Serbia Saudi Arabia Russia Romania Puerto Rico Portugal Poland Paraguay Norway Nigeria New Zealand Netherlands Monaco Moldova Mexico Malaysia Macau Luxembourg Lithuania Latvia Japan Italy Israel Ireland India Iceland Hungary Hong Kong Germany Georgia France Finland Estonia Denmark Czech Rep. Croatia Costa Rica Chile Canada Brazil Austria Australia Argentina

Maksaminen

Laitteiden määrä

5

Servereiden määrä

5400

Asiakaspalvelu

24/7

Ilmainen kokeilu?

30 päivää

Erikoisominaisuudet

AES-256-GCM algorithm EUR Hide IP Kill Switch P2P Split tunneling

Maksutavat

Amex Bitcoin credit card crypto Discover Maestro MasterCard Visa

NordVPN Arvostelu

Hinnoittelu

Tällä hetkellä NordVPN kokemuksia on mahdollista lunastaa kolmena eri pituisena jaksona, jotka on hinnoiteltu hieman eri tavoin. Edullisimmillaan käyttö maksaa 2,62 euroa kuukaudessa. Näin edulliseen hintaan NordVPN kokemus on mahdollista kokea, jos tekee kolmen vuoden pituisen sopimuksen. Valitsemalla kolmen vuoden sopimusjakson asiakas säästää 75% tuotteen normaalihintaan verrattuna. Kolmen vuoden sopimuksen valitsevaa asiakasta laskutetaan kolmen vuoden välein, jolloin laskua kertyy 94,54 euroa.

Jos asiakas päättää hankkia NordVPN:n yhdeksi vuodeksi, maksaa hän palvelusta 6,14 euroa kuukaudessa, mikä on huomattavasti enemmän kuin asiakkaalla, joka valitsee suoraan kolmen vuoden sopimusjakson. Vielä tätäkin enemmän maksaa asiakas, joka valitsee yhden kuukauden mittaisen sopimusjakson. Tällöin NordVPN:n käyttö maksaa asiakkaalle 10,50 euroa kuukaudessa. Jos siis tiedät varmasti, että tarvitset NordVPN:ää ainakin kolmen vuoden ajan, kannattaa valita suoraan kolmen vuoden mittainen sopimus, sillä säästät näin selvää rahaa.

Turvallisuus ja yksityisyys

Halutessasi varmistaa, että verkkoturvallisuutesi on armeijatasolla, on NordVPN oivallinen ja kustannustehokas valinta. On aika uskomatonta, että edullisimmillaan alle 3 eurolla on mahdollisuus hankkia itselleen tämän tason suojausta. Kun lukee hetken aitojen käyttäjien NordVPN kokemuksia, tulee entistä vakuuttuneemmaksi siitä, että palvelu tekee sen, minkä lupaa , eli turvaa verkkoselaamisesi.

Kuinka NordVPN sitten tämän tekee? Onko tässä koira haudattuna? NordVPN on panostanut turvallisuus- ja yksityisyystyövälineensä kehittämiseen ja tämä näkyy, kun lukee asiakkaiden kokemuksia. NordVPN tavoittelee visiota entistä paremmasta internetistä, joka toimisi entistä turvallisemmalla, yksityisemmällä ja avoimemmalla tavalla ja NordVPN itse onkin askel kohti tätä visiota.

NordVPN:n verkkosivut

NordVPN jatkaa asiallista ja ammattimaista linjaansa myös verkkosivujensa osalta. Voisiko mitään muuta odottaakaan näin ammattimaiselta ja laadukkaalta toimijalta? Sivuston yleisilme on tyylikäs ja moderni. Tämän lisäksi sivustoa on helppo käyttää ja ne toimivat sujuvasti ja nopeasti. Sivustolta löytyy erilaisia osioita, jotka tekevät tiedon löytämisen helpoksi. Erilaisia osioita ovat esimerkiksi palvelimet, ominaisuudet sekä hinnoittelu. Osioiden ansiosta käyttäjä löytää nopeasti juuri sen tiedon, jota on etsimässä, mikä lisää luottamuksen tunnetta palvelua kohtaan.

Sivuston alaviite tarjoaa myös linkit yrityksen some-kanaville, jotka ovatkin oivallisia kanavia yrityksen uusimpien tietojen saamiseksi. Tilejä nimittäin päivitetään viikoittain ja niitä pidetään yllä samanalaisella ammattitaidolla kuin koko NordVPN-palvelua. Sivuston eräs huippuominaisuuksista on se, että sivu on tarjolla kaikkiaan 13 kielellä. Lisäksi sivustolta löytyy asiantunteva blogi, joka tutustuttaa lukijan VPN-toimialaan kansantajuisella otteella. Jos kaipaat hyviä vinkkejä VPN:n käyttöön, kannattaa aloittaa NordVPN:n sivuston blogista.

NordVPN logo

Erikoisuus

Todella nopea ja turvallinen

Players from sijainti
Kokeile tästä

Asiakaspalvelu

NordVPN:n sivustolla on kattava osio, joka käsittää usein kysyttyjä kysymyksiä vastauksineen. Tästä osiosta löytyy ratkaisuja sekä ohjeita monenlaisiin tilanteisiin. Lisäksi osio tarjoaa palvelun asennusohjeet.

Ellei osiosta kuitenkaan löydy vastausta juuri sinun kysymykseesi tai jos haluaisit muusta syystä henkiökohtaista palvelua, ei kannata epäröidä ottaa yhteyttä asiantuntevaan ja ammattitaitoiseen asiakaspalveluun. Yleensä vastauksen saa jo parin minuutin sisällä, sillä palvelu tarjoaa asiakkaillee live chat -mahdollisuuden asiakaspalvelijoiden kanssa. Tämän lisäksi asiakaspalvelu vastaanottaa kysymyksiä myös sähköpostitse.

Kuinka avaan NordVPN-palvelun?

Tutustu aivan ensimmäiseksi NordVPN-palvelun laadukkaisiin verkkosivuihin, joista jo kerroimme edellä. Lue tarkkaan, mistä NordVPN-palvelussa on kyse, ja voisiko palvelu ratkaista juuri sinun nettiturvallisuuteesi liittyvät kysymykset.

Jos haluat palveluun tutustumisen jälkeen aloittaa palvelun käytön, tulee sinun ensin rekisteröityä NordVPN:n asiakkaaksi, mikä on helppoa ja nopeaa. Maksun voit suorittaa luottokortilla, bitconeilla tai PayPalilla. Lataussivulla lataat palvelun yksinkertaisten ohjeiden avulla. Jos palvelun lataaminen hermostuttaa ja epäilet omaa osaamista, ilahdut varmasti kuullessasi, että latausohjeet ovat kuvalliset ja todella yksinkertaiset. Voit asentaa NordVPN:n niin Wondowsille, OS X:lle, iOS:lle, Linuxille kuin Androidillekin.

NordVPN:n suorituskyky ja nopeus

Olet varmasti kuullut, että käytettäessä vahvoja turvallisuus- ja salausmenetelmiä yhteysnopeudet väistämättä hidastuvat. Tätä hidastumista on havaittavissa jonkin verran myös käytettäessä NordVPN:ää. NordVPN on kuitenkin tässäkin suhteessa alansa huippuja, sillä vaikka sen turvallisuus- ja salausmenetelmät ovatkin erityisen vahvoja ja turvallisia, niin yhteysnopeuksien hidastumista on havaittavissa melko vähäisessä määrin käytettäessä NordVPN-palvelua.

Yhteenveto

Kaiken kaikkiaan voidaan sanoa, että NordVPN on alansa huipputuote, joka tähyää vieläkin luotettavampaan ja tehokkaampaan salaukseen. Palvelun avaaminen ja käyttö on helppoa, ja jos vaikeuksia sattuisikin ilmaantumaan, on huojentavaa tietää, että NordVPN:n asiakaspalvelu päivystää 24/7. Palvelu on niin hyvä, että siitä on vaikea löytää miinuksia, mutta jos jotakin saisi toivoa, niin erilaisia pakettiratkaisuja voisi olla tarjolla nykyistä enemmän. Sitoutuminen suoraan kolmeksi vuodeksi voi tuntua ainakin uudesta asiakkaasta kovin pitkältä ajalta, vaikka erityisen edullinen kuukausimaksu voikin houkutella.

NordVPN:n suorituskyky on selkeästi alansa parhaita. Sen avulla on myös mahdollista katsoa esimerkiksi USA:n Netflixiä. Vaikka myöskään NordVPN ei ole pystynyt täysin poistamaan sitä tosiseikkaa, että palvelun käyttäminen hidastaa yhteysnopeuksia, niin käytettäessä NordVPN:ää tämä hidastuminen on huomattavasti vähäisempää kuin monen muun alan palvelun kohdalla.

Voidaankin sanoa, että valitsemalla NordVPN-palvelun asiakas saa rahoilleen vastinetta – erityisesti, jos hän valitsee kolmen vuoden mittaisen NordVPN-sopimusjakson. Tällöin NordVPN:n käyttäminen maksaa alle 3 euroa kuukaudessa, mikä on todellinen pilkkahinta, kun kyseessä on näin laadukas, alansa huipputuote!

Pekka Miettinen

Sisältövastaava

Me VPNGorillalla elämme ykstyisyydelle, sekä meidän että teidän. Etsimme tärkeimmät tiedot ja käymme läpi VPN palveluiden tärkeimmät yksityiskohdat ja ominaisuudet, sekä alan tulevaisuuden näkymiä. Näin saamme muodostettua holistisen kuvan erilaisista VPN palveluista. Intohimomme on tuoda esiin kaikista keskeisimmät VPN uutiset ja palvelut pinnalle, jotta jokaiselle löytyisi sopiva VPN palvelu juuri omaan elämäntilanteeseen. Löytääksesi sopivan VPN:n itsellesi tsekkaa meidän uutiset ja arvostelut VPN palveluista.

Kirjoittaja

NordVPN Arvostelut käyttäjiltä

Palvelua ei ole vielä arvosteltu. Ole ensimmäinen!

Oletko kokeillut palvelua NordVPN?

Arvostele VPN Asteikolla 1-5

Samanlainen Palvelu

blufvpn-logo-

Tuore ja Turvallinen

Kokeile tästä
surfsahrkvpn

Erinomainen hinta/laatu suhde

Kokeile tästä
NordVPN logo

Erikoisuus

Todella nopea ja turvallinen

4.7