Katso Ruutu.fi ulkomailla – Nelonen, Hero ja LIV

20.04.2022

Mike Jones:a

Best Alternatives to BitTorrent for Mac (1)

Ruutu.fi on suosittu suoratoistopalvelu, jota ei kuitenkaan voi katsoa Suomen rajojen ulkopuolella ilman tiettyjä kikkoja, jotka esittelemme tässä artikkelissa. Ruudun kautta pääset nauttimaan Neloskanavan suoratoistopalvelusta. Kaiken lisäksi osaa ohjelmista voi katsoa maksutta ja palvelu sisältää myös monia ilmaiskanavia, kuten Nelosen, LIV-kanavan, Jim-kanavan ja Heron. Jos kuitenkin haluat katsoa Ruudun ilmaiskanavia reaaliaikaisesti, tarvitset Ruutu+-jäsenyyden, josta peritään jäsenmaksu. Ruudusta löytyy myös monia alkuperäissarjoja, kuten Ihon alla, Keisari Aarnio sekä Syke, jotka tekevät siitä erityisen kiinnostavan valinnan. Suomessa palvelu toimii erinomaisesti, mutta entäpä sitten, jos olet vaikkapa lomalla ulkomailla ja haluaisit päästä katsomaan suosikkisarjojasi Ruudun kautta? Annamme tässä artikkelissa vinkkejä, joiden avulla Ruutua voi käyttää myös ulkomailla.

 

Parhaat VPN-palvelut Ruutu.fi katsomiseen ulkomailla:

StrongVpn logo

Erikoisuus

Varma VPN

Players from sijainti
Kokeile tästä
Trust.Zone

Erikoisuus

Edullinen

Players from sijainti
Kokeile tästä
ipvanish

Erikoisuus

Useita Ominaisuuksia

Players from sijainti
Kokeile tästä

Käytä Ruutua VPN-yhteyden avulla myös ulkomailla

Jos haluat saavuttaa Ruudun loistavan viihdetarjonnan ulkomailta käsin, tarvitset VPN-yhteyden. VPN tarjoaa sinulle virtuaalisen yksityisverkon, jonka kautta voit halutessasi vaihtaa oman sijaintisi. Voit siis huijata sivustoa, tässä tapauksessa Ruutua, luulemaan, että olet Suomessa, vaikka olisitkin vaikkapa ulkomailla hotellihuoneessasi viettämässä keskipäivän siestaa, jonka aikana haluaisit mielelläsi päästä käsiksi suomalaisiin suosikkisarjoihisi Ruutu -palvelun kautta.

Samalla kun pääset VPN-palvelun kautta käsiksi Ruudun sisältöihin, teet myös internetyhteydestäsi entistä turvallisemman, sillä VPN turvaa tiedot käyttämästäsi datasta muilta netin käyttäjiltä – olethan VPN-palvelun kautta yksityisverkossa.

Koska VPN-palvelulla tavallaan huijataan Ruutua, saatat ajatella, onko VPN-palvelun käyttäminen laillista. Tästä sinun ei tarvitse huolehtia, sillä suoratoistettavaa sisältöä voi huoletta katsella VPN-yhteyden avustamana myös sellaisilla alueilla, joilla se ei olisi ilman VPN-yhteyttä käytettävissä. Koska sisältö on internetissä, voidaan sitä katsoa suoratoistolla sellaisissakin maissa, joiden tekijänoikeuslait tavallisesti estäisivät käytön. Laitonta VPN-yhteyden käyttö ei siis ole, mutta osa palveluntarjoajista saattaa kuitenkin sisällyttää omia ehtojaan VPN-palveluiden käytölle yhdessä omien palveluidensa kanssa. On myös hyvä tiedostaa, että aivan jokaisessa maassa VPN-palveluiden käyttäminen ei lain mukaan ole sallittua. Esimerkiksi Venäjällä ja Kiinassa niiden käyttäminen on laitonta.

 

Katso Ruutu.fi hero-image

Kuinka käytän VPN-yhteyttä Ruudun kanssa ollessani ulkomailla?

Jos haluat katsella Ruudun sisältöä ulkomailla, ota käyttöösi VPN-yhteys. Valitse aivan ensiksi itsellesi sopivin palveluntarjoaja. Muista, että voidaksesi katsoa Ruudun sisältöjä ulkomailla tarvitset VPN-palveluntuottajan, jolla on Suomessa sijaitseva palvelin. Tällaisen palvelimen avulla voit siirtää itsesi virtuaalisesti Suomeen ja pystyt näin katsomaan Ruutua, vaikka fyysisesti olisitkin Suomen rajojen ulkopuolella.

VPN-palvelu maksaa edullisimmillaan muutaman euron kuukaudessa, mutta parhaimmat VPN-palvelut saattavat maksaa jopa kymmeniä euroja per kuukausi. Hinta riippuu VPN-sopimuksesta sekä -palveluntarjoajasta. Valitse palveluntarjoaja huolellisesti esimerkiksi erilaisia VPN-palveluita koskevien arvosteluiden perusteella. Palveluntarjoajien laaja joukko saattaa tehdä valinnasta haastavaa, mutta yhteenvedot auttavat valinnan tekemisessä. Kun olet valinnut itsellesi sopivimman vaihtoehdon, voit liittyä omalla laitteellasi valitsemaasi VPN-verkkoon. Tämän jälkeen sinun tulee yhdistää virtuaalinen sijaintisi Suomeen. Seuraavaksi voitkin avata Ruudun ja aloittaa lempiohjelmistasi nauttiminen!

Missä voin vertailla erilaisia VPN-palveluita?

VPN-palvelun vertaileminen ennen valintaa on tärkeää, jotta valitsemasi palvelu sopisi juuri sinun käyttötarkoituksiisi. Erilaisia VPN-palveluita on tarjolla valtava määrä ja asiaan perehtymätön kuluttaja saattaakin tuntea itsensä neuvottomaksi valinnan äärellä. Onneksi netistä löytyy hyviä VPN-vertailusivustoja, jotka auttavat valinnan tekemisessä.

Tällä hetkellä suomalaisten käyttäjien keskuudessa suosittuja palveluja ovat esimerkiksi NordVPNCyberGhostExpressVPN, Strong VPN, TunnelBear sekä Freedome. Osa palveluista tarjoaa ilmaisen kokeilujakson, joka kannattaa hyödyntää varmistaaksesi, että kyseinen VPN vastaa käyttötarkoitustasi ja -tarpeitasi.

Parhaimmat ja huonoimmat VPN-yhteydet

VPN-vertailusivustojen lisäksi on hyödyllistä lukea palveluiden aitojen käyttäjien kokemuksia erilaisista palveluista. Esimerkiksi Trustpilot on tätä tarkoitusta varten hyvä työkalu ja Trustpilotin arviointeja kannattaa ainakin vilkaista ennen oman palvelun lopullista valintaa. Kerromme seuraavaksi lyhyesti sen, miten kaksi edellä mainituista VPN-palveluista on menestynyt Trustpilotissa.

Edellä mainituista VPN-palveluista esimerkiksi CyberGhost VPN on saanut Trustpilotissa arvosanan Erinomainen ja 5 tähteä viidestä. Tällä hetkellä sen on arvostellut lähes 7 350 käyttäjää, joista 83% on antanut palvelulle arvosanan erinomainen. Hyväksi palvelun on arvioinut 14%, keskitasoiseksi 2%, välttäväksi 1% ja huonoksi 1%. Suuri osa käyttäjistä tuntuu siis olevan erittäin tyytyväisiä tähän VPN-yhteyteen. Suomenkielisiä arvosteluja palvelulle löytyy Trustpilotista tosin tällä hetkellä vain yksi. Tämäkin arvostelu antaa yhteydelle erinomaisen arvioinnin ja 5 tähteä 5. Arvostelun mukaan yhteys tekee lupaamansa.

vpngorilla author

Mike Jones

Head of content

Here at VPNGorilla we strive on caring about privacy both ours and others. We find out the most essential information, visions and insights on VPNs, and as aftermath comes our reviews. Our ambition is to bring out the most essential news and reviews regarding, which VPN services to use. To find the perfect VPN service for your needs, read our news and reviews on VPN services.
vpngorilla author

Kirjoittaja

Uutiset
Best VPN for Brazil

Yle Areena ulkomailla

Lue lisää
Blog Tips
Best Ad Blockers in 2022 – Remove Ads & Popups

Katso suomalaisia TV kanavia ja ohjelmia ulkomailla – Lue ohjeet

Lue lisää
Blog Tips
Best 1337x proxy to get 1337x unblocked

Katso MTV Katsomoa ulkomailla

Lue lisää