Katso Formula 1 ilmaiseksi netissä

20.04.2022

Mike Jones:a

vpns for xbox

Jos olet suuri Formula 1 -fani, saattaa sinua harmittaa, että usein Formula 1 -kilpailujen parhaat palat esitetään maksullisilla kanavilla. Saatatkin ilahtua kuullessasi, että pienen vaivannäön avulla voit katsoa Formula 1 -kilpailujen parhaat palat myös ajasta ja paikasta riippumatta netissä. Kerromme sinulle tässä artikkelissa, miten tämä onnistuu VPN-yhteyttä apuna käyttäen. Maksullisten kanavien kautta katsottuna Formula 1 -harrastuksesta saattaa tulla melko kallista, sillä suosituin Formula 1 -ajoja näyttävä maksukanava maksaa 359,40 € per vuosi, mikä voi olla monelle liikaa. Sen sijaan VPN-yhteyden voi hankkia jo parilla eurolla per kuukausi, tai jopa ilmaiseksi. Näin voit säästää suuren summan rahaa VPN-yhteyttä käyttämällä ja päästä silti nauttimaan Formula 1 -kauden parhaista paloista!

StrongVpn logo

Erikoisuus

Varma VPN

Players from sijainti
Kokeile tästä
Trust.Zone

Erikoisuus

Edullinen

Players from sijainti
Kokeile tästä
ipvanish

Erikoisuus

Useita Ominaisuuksia

Players from sijainti
Kokeile tästä

Kuinka aloitan Formula 1 -ajojen katsomisen VPN-yhteyden avulla ilmaiseksi ja kuinka valitsen sopivan VPN-yhteyden?

Aivan ensimmäiseksi sinun tulee valita itsellesi sopivin VPN-palvelu. Tarjolla on runsain mitoin erilaisia vaihtoehtoja, joiden vertailuun kannattaa käyttää muutama hetki. Erilaiset VPN-arvostelut voivat auttaa tässä, sillä ne listaavat pähkinänkuoressa erilaisten VPN-yhteyksien plussat ja miinukset valintaa helpottamaan. Monia palveluita voi myös kokeilla maksutta, mikä on hyvä vaihtoehto, jos et ole valinnastasi aivan varma ja haluat ennen maksamista varmistaa, että valitsemasi sovellus soveltuu Formula 1 -ajojen katsomiseen. Voit katsoa maksuttomat VPN-palvelut klikkaamalla tästä. 

Kun olet valinnut itsellesi parhaiten sopivan VPN-yhteyden ja asentanut sen, on aika avata valitsemasi VPN-yhteys ja ilmoittaa se kyseessä olevaan maahan. Tämän jälkeen sinun tulee siirtyä yhdelle Formula 1 -kisoja lähettävälle kanavalla ja voit aloittaa Formula 1 -kisoista nauttimisen vaikkapa omalta kotisohvalta käsin, täysin maksutta ja kaiken lisäksi suorana lähetyksenä!Esimerkiksi ZenMate ja SaferVPN tarjoavat VPN-palvelua Venäjän sijaintia käyttäen. Molemmat tarjoavat lisäksi 30 päivää voimassa olevan rahat takaisin -takuun eli palveluiden testaaminen on riskitöntä. ZenMaten vuosihinta on ainoastaan 21 euroa ja sen käyttäminen on erityisen helppoa. SaferVPN-yhteyden voi saada edullisimmillaan 2,50 dollarin kuukausikustannuksella, mutta tällöin tulee maksaa palvelun käytöstä 36 kuukautta kerralla. Tarjolla on erilaisia sopimuksia. Kerran vuodessa, eli joka 12. kuukausi, maksettava sopimus maksaa 5,49 dollaria kuukaudessa ja jos valitset 1 kuukauden sopimuksen, maksat jo 12,95 dollaria per kuukausi. Hinta siis vaihtelee runsaasti, mutta jos olet valmis sitoutumaan SaferVPN-yhteyden käyttäjäksi pidemmäksi aikaa, voit säästää huomattavasti tarkasteltaessa hintaa per kuukausi.

Jos haluat ennen valinnan tekemistä tarkistaa, mitä mieltä VPN-palvelun käyttäjät ovat palvelusta olleet, kannattaa tsekata esimerkiksi Trustpilotista löytyvät arvioinnit. Tällä hetkellä ZenMate on saanut Trustpilotissa kaikkiaan 165 arvostelua ja sen yleisarvosana on hyvä eli 4 tähteä viidestä. Erinomaiseksi palvelun on arvioinut 72% arvostelun jättäneistä käyttäjistä, hyväksi 10%, keskitasoiseksi 1%, välttäväksi 2% ja huonoksi 15%. SaferVPN on menestynyt tätäkin paremmin saaden kaikkiaan 2 118 arvostelua ja yleisarvosanan erinomainen eli 5 tähteä 5. Kaikista arvioinneista 87% on erinomaisia, 9% hyviä, 1% keskitasoisia, 1% välttäviä ja 2% huonoja.

SaferVPN sisältää monia erinomaisia ominaisuuksia eikä käyttäjien erinomaiset arviot oikeastaan tule yllätyksenä. Ensinnäkin se on helppokäyttöinen VPN-yhteys, jonka sovellukset soveltuvat kaikenlaisille laitteille. Chromeen on saatavilla jopa maksuton sekä rajoittamattoman käytön tarjoava lisäosa. SaferVPN suojaa Wi-Fin automaattisesti käyttäen 256-bittistä suojausta. Tämä pitää hakkerit ja muut urkkijat tehokkaasti loitolla. Verkkoselailu on turvallista SaferVPN-yhteyden kautta myös lomamatkoilla. SaferVPN-palvelulla on yli 700 huippunopeaa palvelinta, jotka sijaitsevat ympäri maailman reilussa 30 sijainnissa. Lisäksi palvelu tarjoaa asiakkailleen kaikkina vuorokaudenaikoina ympäri vuoden palvelevan live chatin sekä sähköpostituen.

Jos nautit Formuloiden lisäksi muustakin viihteestä, ilahdut varmasti kuullessasi, että VPN-yhteys voi tarjota sinulle muutakin viihdettä täysin maksutta. Esimerkiksi Netflixin, NHL-otteluiden, monien elokuvien sekä TV-sarjojen ja Mestarien Liigan katsominen onnistuu maksutta, kunhan sinulla on käytössä näihin käyttötarkoituksiin soveltuva VPN-yhteys. Varmista siis aina etukäteen, että valitsemasi VPN-yhteys toimii juuri siinä käyttötarkoituksessa, jossa aiot sitä käyttää. Esimerkiksi Netflix ei suinkaan avaudu kaikilla VPN-yhteyksillä, joten jos haluat käyttää Netflixiä VPN-yhteyden kautta, varmista sen toimivuus aina hyvissä ajoin etukäteen.

Vuoden 2019 Formula 1 -kauden avaus ja suomalaisedustus

Vuoden 2019 Formula 1 -kauden starttauksena nähtiin vapaat harjoitukset 15. maaliskuuta sekä Australian GP, joka ajettiin 17.3.2019. Kauden päätös sijoittuu Abu Dhabiin ja kausi päättyy 1.12.2019. Kaudella nähdään mukana myös suomalaisia, sillä Valtteri Bottas ottaa kauteen osaa Mercedeksen edustajana ja Kimi Räikkönen Alfa Romeon edustajana. Seuraa siis erityisesti numeroita 77 ja 7!

Mitkä kanavat lähettävät Formula 1 -ajoja ja kuinka valitaan oikea VPN-sijainti?

Useat kanavat lähettävät Formula 1 -kisoja. Osa kanavista on maksullisia ja niiden katsominen voi tulla yllättävän kalliiksi. Osa kanavista on kyllä maksuttomia, mutta et voi katsoa niitä Suomesta käsin ilman VPN-yhteyttä. Ilmaisia Formula 1 -lähetyksiä tarjoavia kanavia, joita voit katsoa VPN-palvelun avulla, ovat esimerkiksi Australian ORF, Italian Rai Play, Sveitsin SRG sekä UK:n Channel 4.

Sveitsin SRF lähettää tänä vuonna Bahrainin, Australian, Azerbaidzhanin, Kiinan, Monacon, Espanjan, Ranskan, Kanadan, Britannian, Itävallan, Saksan, Belgian, Unkarin, Italian, Venäjän, Singaporen, Meksikon, Japanin, Brasilian, Yhdysvaltojen sekä Abu Dhabin Formula 1 -lähetyksiä. Näiden lähetysten katsomiseksi tulee valita VPN-yhteyden sijainniksi Sveitsi.

Itävallan ORF lähettää F1-lähetyksiä Bahrainista, Australiasta, Kiinasta, Espanjasta, Azerbaidzhanista, Monacosta, Ranskasta, Kanadasta, Britanniasta, Itävallasta, Unkarista, Saksasta, Belgiasta, Singaporesta, Italiasta, Venäjältä, Meksikosta, Japanista, Brasiliasta, Yhdysvalloista sekä Abu Dhabista. Katsoaksesi ORF-kanavan F1-lähetyksiä, sinun tulee valita VPN-yhteyden sijainniksi Itävalta.

Brasilian GloboPlay lähettää F1-ajoja Abu Dhabista, Brasiliasta, Japanista, Venäjältä, Singaporesta, Italiasta, Belgiasta, Unkarista, Saksasta, Britanniasta, Itävallasta, Ranskasta, Monacosta, Espanjasta, Azerbaidzhanista, Kiinasta, Bahrainista sekä Australiasta. Lähetyksiä katsoaksesi sinun tulee valita Brasilia VPN-sijainniksesi. Tässä on esitetty vain muutamia esimerkkejä VPN-sijainnin valitsemiseksi halutessasi päästä nauttimaan F1-lähetyksistä VPN-yhteyden kautta. Kun tiedät kanavan, josta haluamasi lähetys tulee, on aina ensimmäiseksi tärkeää varmistaa, mitä VPN-sijaintia kyseinen kanava käyttää. Tämän jälkeen oma VPN-yhteys kannattaa asettaa tähän sijaintiin ja jännittävä penkkiurheilu Formuloiden parissa voi alkaa.

Millaisia Formula 1 -kisoja on luvassa vuonna 2019?

Vuodesta 2019 on tulossa hyvä Formula 1 -vuosi. Tästä syystä onkin tärkeää varmistaa, että oma VPN-yhteys on toimintavalmiudessa juuri silloin, kun sitä eniten tarvitset. Useita kisoja on jo ehditty ajaa. Esimerkiksi Formula 1 Rolex Australian Grand Prix 2019, Formula 1 Gulf Air Bahrain Grand Prix 2019 sekä Formula 1 Emirates Gran Premio De Espana 2019 on jo ehditty ajaa. Paljon mielenkiintoisia kisoja on kuitenkin vielä edessä.

30. elokuuta 2019 startataan Belgiassa Formula 1 Johnnie Walker Belgian Grand Prix 2019, jota ei kannata jättää väliin, jos formuloiden maailma kiinnostaa sinua. Kilpailu päättyy 1. syyskuuta 2019. Italiassa ajetaan 6. – 8. syyskuuta Formula 1 Gran Premio Heineken D `Italia 2019 -kilpailu, Singaporessa 20. – 22. syyskuuta Formula 1 Singapore Airlines Singapore Grand Prix 2019 sekä Venäjällä Formula 1 VTB Russian Grand Prix 2019 syyskuun 27. – 29. päivä.

Lokakuussa 2019 on vuorossa Japanin Formula 1 Japanese Grand Prix 2019, joka ajetaan 11. – 13. lokakuuta sekä Meksikossa ajettava Formula 1 Gran Premio De Mexico 2019, joka ajetaan 25. – 27. lokakuuta. Marraskuulle mahtuu myös kaksi kisaa: Yhdysvalloissa 1. – 3. marraskuuta ajettava Formula 1 United States Grand Prix 2019 sekä 15. – 17. marraskuuta Brasiliassa ajettava Formula 1 Grande Premio Do Brasil 2019. Marras- joulukuussa 2019 käydään vielä yksi kisa, joka ajetaan Abu Dhabissa. Formula 1 Etihad Airways Abu Dhabi Grand Prix 2019 alkaa 29. marraskuuta ja päättyy joulukuun alussa, 1. joulukuuta. Luvassa on siis runsaasti jännittäviä hetkiä, joita varten kannattaa hankkia luotettava VPN-palvelu!

Esimerkkinä Belgian GB 30. elokuuta – 1. syyskuuta 2019

Jos haluat katsoa esimerkiksi perjantaina 30. elokuuta – sunnuntaina 1. syyskuuta 2019 ajettavaa Belgian GP:ta tarvitset Venäjälle yhdistettävän VPN-yhteyden, kuten ZenMate VPN taikka SaferVPN. Tämän jälkeen sinun tulee siirtyä kanavalle matchtv.ru/live -osoitteessa. Venäjän sijainnin lisäksi voit käyttää myös Sveitsin tai Brasilian sijaintia sekä kanavaa SRF tai Globoplay.

Kisat alkavat perjantaina kello 12.00 vapailla harjoituksilla, jotka päättyvät kello 13.30. Toinen vapaa harjoitus ajetaan kello 16.00 – 17.30. Lauantaina ajetaan vapaat harjoitukset kello 13.00 – 14.00 ja aika-ajot kello 16.00 – 17.00. Sunnuntaina on vuorossa Formula 1 Johnnie Walker Belgian Grand Prix 2019 -osakilpailu kello 16.10 alkaen ja päättyen kello 18.10.

Kuljettajien ja tallien pistetilanteen seuraaminen tuo Formula 1 -harrastukseen lisäjännitystä

Eräs Formula 1 -kisojen lisäjännitystä tuomista seikoista on kuljettajien pistetilanteen seuraaminen sekä heidän keskinäisen kamppailunsa jännittäminen. Tällä hetkellä, 18. elokuuta, pistetilannetta johtaa Mercedestä edustava Lewis Hamilton 250 pisteellä. Toiselle sijalle on itsensä ajanut niin ikään Mercedestä edustava Valtteri Bottas 188 pisteellä. Suomalaiskuljettaja onkin saanut F1-kaudelleen loistavan ajan ja hänen suorituksiaan kannattaa seurata silmä kovana jatkossakin. Kolmannelta sijalta löytyy Red Bullin Max Verstappen 181 pisteellä ja 4. sijalta Ferrarin Sebastian Vettel 156 pisteellä.

Kimi Räikköstä ei valitettavasti parhaimpien kuljettajien listalta tällä kertaa löydy, mutta kisaa on toki vielä jäljellä! Unkarin GP -ajossa Kimi Räikkönen jo onnistuikin voittamaan maanmiehensä Bottaksen ja Kimin nousua Formuloiden kärkikastiin odottaa varmasti moni suomalainen. Unkarissa ensimmäiselle sijalle itsensä ajoi Lewis Hamilton. Unkarissa ajettavassa Formula 1 GB -kilpailussa koettiin erityisen jännittäviä hetkiä kilpailun viimeisillä ajokierroksilla. Sekä ensimmäisestä että kolmannesta sijoituksesta käytiin kovaa kilpailua. Ensimmäisestä sijasta taistelivat Lewis Hamilton sekä Max Verstappen ja kolmannesta sijoituksesta Sebastian Vettel sekä Charles Leclerc. Suomalaiskuskit sijoittuivat tässä kilpailussa sijoille 7 ja 8 Kimin voitettua Bottaksen 0,7 sekunnin erolla. Bottas sai kilpailussa kuitenkin huonon lähdön, mikä varmasti vaikutti kilpailun lopputulokseen ja Bottaksen melko vaatimattomaan sijoitukseen.

Tallien osalta Mercedes on selvässä johdossa 438 pisteellä. Toista sijaa pitää Ferrari 288 pisteellä ja kolmatta sijaa Red Bull 244 pisteellä. Seuraavina pistetilastosta löytyvät McLaren 82 pisteellä, Toro Rosso 43 pisteellä, Renault 39 pisteellä, Alfa Romeo Racing 32 pisteellä, Racing Point 31 pisteellä, Haas 26 pisteellä sekä hännänhuippuna Williams vaatimattomalla 1 pisteellä. Kun VPN-yhteytesi on kunnossa, pääset näppärästi seuraamaan sekä kuljettajien että tallien pistetilanteen kehittymistä!

vpngorilla author

Mike Jones

Head of content

Here at VPNGorilla we strive on caring about privacy both ours and others. We find out the most essential information, visions and insights on VPNs, and as aftermath comes our reviews. Our ambition is to bring out the most essential news and reviews regarding, which VPN services to use. To find the perfect VPN service for your needs, read our news and reviews on VPN services.
vpngorilla author

Kirjoittaja

Uutiset
Best VPN for Brazil

Yle Areena ulkomailla

Lue lisää
Blog Tips
Best Alternatives to BitTorrent for Mac (1)

Katso Ruutu.fi ulkomailla – Nelonen, Hero ja LIV

Lue lisää
Blog Tips
Best Ad Blockers in 2022 – Remove Ads & Popups

Katso suomalaisia TV kanavia ja ohjelmia ulkomailla – Lue ohjeet

Lue lisää