Koko The Walking Dead sarja ilmaiseksi Netflix USA:sta

Kansainvälisten suoratoistomarkkinoiden ykkönen Netflix on ihastuttanut ja vihastuttanut toiminnallaan jo useiden vuosien ajan, tarkemmin vuodesta 1997. Netflix olikin alun perin vain elokuvien postimyyntiin, tai tarkemmin sanottuna postivuokraukseen, erikoistunut yritys. Pienestä autotalliyrityksestä aina miljardiluokan pörssiyhtiöksi saakka, Netflix on noussut isoksi yritykseksi joka tunnetaan kaikkialla.

Netflixin suurin kilpailuvaltti on aina ollut loistava tarjonta. Käytännössä Netflix on ollut YouTuben ohella se tekijä, joka on tuonut videoiden katsomisen valtavirtaan, ja näköjään myös tavallisten maksu-TV -kanavien ohi. Alun perin Netflix toimi kuukausimaksullisena palveluna, jonka käyttäjät saattoivat muutamalla kympillä vuokrata elokuvia hyvin laajasta valikoimasta. Alun perin valikoimassa oli ainoastaan DVD-levyjä, joita oli tavallisiin videokasetteihin verrattuna todella paljon helpompi lähettää, ja lisäksi nettisivu, josta tilaukset sai tehtyä helposti.

Nykyään, myös meidän suomalaisten onneksi, Netflix toimii kuitenkin eri periaatteella. Muutama asia ei kuitenkaan ole muuttunut, joista yksi on tietysti kiinteä kuukausimaksu, jonka maksamalla saat koko Netflixin Suomen valikoiman käyttöösi, parhaimmillaan jopa useammalle ruudulle. Toinen Netflixin tärkein ominaisuus on mahtava tarjonta, jota kuitenkin rajoittavat erilaiset maarajoitukset sen perusteella, missä maassa satut oleskelemaan. Suomalaiset saavat Netflix Suomen tarjontaan vain pienen osan amerikkalaisesta Netflix USA -palvelusta, jossa on noin 1000 TV-sarjaa ja 2500 elokuvaa enemmän, kuin Suomen Netflixin valikoimissa. Kuulostaako tämä omaan korvaasi hieman epäreilulta?

Näiden VPN:n palveluiden avulla voit katsoa USA Netflixiä

[featured-casinos sites=’806, 835, 797, ’ ]

Katso The Walking Dead sarjan kaikki tuotantokaudet Netflix USA:sta

Yksi Netflix USA:n parhaista sarjoista, joka on saatavilla palvelussa kokonaan, on myös suomalaisten ylistämä The Walking Dead. Tämä tosielämän zombie-seikkailu vie apokalyptiseen Atlantaan ja sieltä aina muuallekin Georgian osavaltioon ja Yhdysvaltojen kaakkoisosaan. Sarja alkaa päähenkilö Rick Grimesin kärsittyä vakavan ampumavamman poliisioperaatiossa, josta hän vaipuu tajuttomaksi ja herää vasta viikkoja myöhemmin sairaalasta, joka on hylätty. Tämän jälkeen Grimes saa selville, että ihmisille vaarallinen kulkutauti on alkanut muuttaa ihmisiä zombeiksi, joita sarjassa kutsutaan yleisesti ”kulkijoiksi”.

Grimesin selviydyttyä hän alkaa etsiä perhettään, ja sarjassa seurataan Grimesin ja hänen matkallaan tapaamiensa henkilöiden selviytymistaisteluista ja eloonjäämisestä post-apokalyptisessä maailmassa, jossa yhteiskuntajärjestys on romahtanut ja ihmisten on pakko rakentaa oma elämänsä uusien pelisääntöjen varaan, jos he haluavat selvitä elossa. Rick ja kumppanit eivät kuitenkaan ole ainoita, jotka zombien täyttämässä maailmassa ovat selvinneet. Lisäksi sarjan tunnelmaa tehostaa ja terästää jokaisen kulman ja aidan takana odottaa tuntematon paha, kulkevien kuolleiden joukko, joka tartuttaa kenet tahansa puremalla tai raapimalla.

The Walking Dead perustuu samannimiseen ylistettyyn sarjakuvaan. AMC:n tuottaman sarjan ensimmäinen tuotantokausi julkaistiin vuonna 2010, ja sitä on tehty yhteensä yhdeksän tuotantokautta. Kaikki yhdeksän tuotantokautta ovat saatavilla Netflix USA:n valikoimista, kuten myös valtava määrä muita huippusarjoja, mitä Suomen palvelusta ei löydä. On kuitenkin keino päästä Netflix USA:n valikoimiin käsiksi ihan kotisohvalta tai vaikkapa omalta mökiltä käsin. Seuraavaksi kerromme, miten saat Netflix USA:n valikoiman käyttöön omalle tietokoneelle, tabletille tai vaikkapa älypuhelimelle täysin laillisesti!

Netflix USA:n valikoima käyttöön omaan Netflixiin ilmaiseksi ja laillisesti

Saadakseen Netflix USA:n leffa-, ja sarjatarjonnan käyttöösi kokonaisuudessaan, ei tarvitse olla mikään nettivelho tai ymmärtää koodauksesta, verkkoprotokollista tai erikoisista kirjainlyhenteistä, joita nettiverkkoja rakentavat insinöörit käyttävät. Riittää, kun hankit laitteeseesi sopivan ohjelmiston tai sovelluksen, klikkaat sen päälle ja kirjaudut Netflixiin.

The Walking Dead? VPN päälle ja Netflix USA auki

Palvelu, jonka tarvitset, on nimeltään VPN, jolla tarkoitetaan virtuaalista palvelinta, jonka kautta oma älylaitteesi tai tietokoneesi yhdistää netin kautta Netflixiin. Se toimii vähän niin kuin porttina oman tietokoneesi ja netin välillä, ja itse asiassa Netflix USA:n käytön ohella VPN myös parantaa oman nettisurffaamisen tietoturvaa ja yksityisyyttä. Vähän niin kuin oma kotiosoite, myös omalla netillä on oma osoite, jota kutsutaan IP:ksi. VPN:n avulla voit vaihtaa oman IP-osoitteesi osoittamaan Suomen sijasta USA:han niin, että saat koko Netflix USA:n valikoiman käyttöön, ja lisäksi VPN sovelluksen käyttö on yhtä helppoa (ellei jopa helpompaa) kuin uuden TV-sarjan valitseminen Netflixistä! Pari klikkausta vain, ja The Walking Deadin kaikki yhdeksän tuotantokautta pyörivät ruudulla moitteettomasti.

Hyvä ja nopea VPN

VPN palveluja on kuitenkin todella monia, eivätkä ne kaikki välttämättä toimi hyvin Netflixin kanssa. Hyvä asia on, että useimmat VPN:t toimivat monessa eri maassa, joten voit vaihtaa Netflixin tarjontaa lennosta myös esimerkiksi Saksaan tai Kanadaan. Niin helppoa se on! VPN –palveluja, jotka toimivat Netflix USA:n kanssa, on esimerkiksi IvacyVPN, joka on singaporelainen nettiturvallisuuspalveluja tarjoava yritys.

Myös esimerkiksi NordVPN, joka toimii maailmanlaajuisesti, on hyvin suosittu niiden ei-amerikkalaisten asiakkaiden keskuudessa, jotka haluavat Netflix USA:n tarjonnan omalle laitteelle. Tämän lisäksi esimerkiksi Cyberghost on suosittu VPN-operaattori, jolla on omien tietojensa mukaan jo yli 30 miljoonaa asiakasta. Myös Cyberghostin teknologia toimii Netflix USA:n kanssa moitteetta.