Katso The Twilight Zone (Hämärän rajamailla) ilmaiseksi USA Netflixin kautta

Oletko suuri jännityksen, scifin ja fantasian ystävä? Rakastatko katsoa hyvin tehtyjä ja laadukkaita TV-sarjoja putkeen jakso toisensa perään? Jos vastasit kyllä, saatat pitää USA:n Netflixistä löytyvästä The Twilight Zone (suom. Hämärän rajamailla) -sarjasta. Mutta miten USA:n Netflixiä ja sieltä löytyvää The Twilight Zone -sarjaa pääsee katsomaan Suomesta käsin? Lue lisää tästä artikkelista, niin tiedät.

Netflix on tällä hetkellä yksi maailman tunnetuimpia ja käytetyimpiä suoratoistopalveluja. Suomalaisista jo 1,5 miljoonaa käyttää erilaisia suoratoistopalveluja, joista suosituimpien kärkeen pääsee ehdottomasti Netflix. Ahkerimmat suomalaiset käyttäjät ovat vuosien varrella ehtineet katsoa lempisarjansa moneen otteeseen, joten moni kaipaa lisäsisältöä omaan Netflixiinsä. Erityisesti vuonna 2019 voimaan tullut hinnankorotus Netflixin osalta Suomessa on saanut monet syynäämään sisältöä entistä tarkemmin – ja huomaamaan, että muiden maiden Netflix-valikoima on sisällöltään paljon laajempi.

Vaikka toisin saattaisi luulla, toisen maan Netflix-sisältö on yllättävän helppoa saada käyttöön itselleen. Esimerkiksi Netflix USA:n valikoimassa on paljon enemmän TV-sarjoja ja elokuvia kuin Suomen Netflixissä – USA:ssa Netflixin katsojat saavat nauttia jopa tuhannesta TV-sarjasta ja 2500 elokuvasta enemmän kuin suomalaista Netflixiä katsovat ihmiset. Ero on aika hurja! Suomalainen suoratoistopalveluiden kuluttaja saa itselleen helposti ja ilmaiseksi käyttöön koko USA Netflixin valikoiman, mutta miten?

USA Netflix käyttöön VPN-yhteyden avulla

Kaikista helpoin, vaivattomin, ja oikeastaan ainoa tapa saada Suomessa käyttöön Netflix USA on hankkia VPN-yhteys. Käyttämällä VPN-yhteyttä saat tuhansia TV-sarjoja ja elokuvia enemmän kuin pelkän Suomen Netflixin kautta katsomalla. VPN-yhteyden valinnan kanssa kannattaa kuitenkin olla tarkkana, sillä kaikki VPN-yhteydet eivät toimi USA Netflixin kanssa. Tässä artikkelissa esitellään neljä erilaista VPN-yhteyttä, jotka toimivat USA Netflixin kanssa: ExpressVPN, NordVPN, Cyberghost ja Ivacy VPN. Esimerkiksi niiden avulla pääset nauttimaan The Twilight Zone (Hämärän rajamailla) -sarjasta ja tuhansista muista uusista sisällöistä!

ExpressVPN

Nimi on enne, ja tässä tapauksessa tosi sellainen: eri arvosteluissa ExpressVPN-yhteyttä kehutaan yhdeksi nopeimmista VPN-yhteyksistä omassa luokassaan. ExpressVPN on VPN-palvelu, joka on suosittu ympäri maailman, sillä sen takana pyörivät ison yrityksen tuomat vakaat ja tietoturvalliset tekijät. ExpressVPN toimii erinomaisesti yleisimmillä alustoilla, kuten esimerkiksi Android- ja iOS-laitteilla. Jos valitset ExpressVPN-palvelun, saat 30 päivän tyytyväisyystakuun. Parhaimmillaan ExpressVPN:n saa käyttöönsä vain reilun kahdeksan euron kuukausihintaan, johon sisältyvät 160 palvelinta yli 90 eri maassa sekä rajoittamattomat nopeudet yhteydessä.

NordVPN

NordVPN on iso toimija VPN-yhteyksien maailmassa, ja sillä on monia uskollisia käyttäjiä. Osasyy sen suosioon piilee varmasti siinä, että se toimii mainiosti yhteen USA Netflixin kanssa ja yhteys on nopea. NordVPN:llä on hurja määrä palvelimia, sillä niitä on hankittu yli 500 kappaletta jopa 60 eri maasta. Voit siis valita Netflix USA:n lisäksi monien muiden maiden Netflix-sisältöä itsellesi. NordVPN sallii jopa kuuden samanaikaisen laitteen liittämisen VPN-yhteyteen, joten saat taatusti jokaisen laitteesi tai perheenjäsenesi laitteen VPN-yhteyden pariin.

Cyberghost

Cyberghost on hauskan nimensä lisäksi erinomainen palvelu VPN-yhteyksien maailmassa. Tämä romanialainen VPN-palvelu voisi antaa itselleen lisänimen palvelimiin liittyen, sillä se omistaa uskomattoman määrän palvelimia ympäri maailmaa. Kun valitset VPN-palveluntarjoajaksesi romanialaisen Cyberghostin, saat käyttöösi liki 5000 palvelinta yli 60 eri maassa. Kaiken lisäksi palvelua on kehuttu monissa eri arvosteluissa nopeaksi VPN-palveluksi, jonka hurja palvelinmäärä perustelee totaalisesti. Tämä tarkoittaa tietenkin myös sitä, että USA:n Netflix näkyy sujuvasti ja sukkelasti asiakkaalle! Uusien VPN-käyttäjien kannalta on hieno juttu, että Cyberghost tarjoaa asiakkailleen todella hyvän tyytyväisyystakuun: rahat palvelusta saa takaisin, jos palvelu ei tyydytä 45 päivän tyytyväisyystakuun aikana.

Ivacy VPN

Vuonna 2007 perustettu Ivacy VPN on todellinen konkari VPN-yhteyksien keskuudessa. Se on saanut alusta alkaen kehuja siitä, että se ottaa asiakkaiden kommentit huomioon tuotekehityksessä – tämä selittää varmasti sen, miksi Ivacy VPN on niin suosittu VPN-palvelu. Ivacy VPN:ää kehitetään jatkuvasti, ja esimerkiksi USA Netflix toimii sen kanssa mainiosti. Ivacy VPN on singaporelainen VPN-palvelu, ja sillä on runsaasti palvelimia monissa eri maissa. Ivacy VPN:ää kehutaan arvosteluissa aidosti turvalliseksi ja vakaaksi VPN-palveluksi, joka antaa käyttäjälle tehokkaan suojan hyökkäyksiä vastaan. Kaiken lisäksi Ivacy VPN sisältää niin sanotun kill switchin eli yhteyden tappokytkimen. Ongelmatilanteissa Ivacy VPN:llä on tarjolla ympärivuorokautinen asiakaspalvelu, joka kuuluu edulliseen kuukausihintaan.

The Twilight Zone (Hämärän rajamailla)

Tämä TV-sarja, jos mikä, on suoranainen kauhukomediafantasian kulttisarja. Se on tunnettu hieman erilaisesta jaksorytmityksestään tavanomaisiin TV-sarjoihin verrattuna, sillä sen jaksoista jokainen on oma tarinansa. Tätä yhdysvaltalaista sarjaa esitettiin vuosina 1959–1964, 156 jakson ja viiden tuotantokauden voimin. Sarjan luoja on Rod Serling. Valitse itsellesi sopiva VPN-palvelu, niin pääset katsomaan The Twilight Zone -sarjaa USA Netflixin kautta!