Katso The Suits USA Netflixin kautta ilmaiseksi

The Suits eli Pukumiehet -sarja johdattelee katsojan asianajotoimiston maailmaan ja on niin mielenkiintoinen, ettei olekaan ihme, että monet suomalaiset haluavat päästä katsomaan sarjaa USA Netflixin kautta. Artikkelimme tarjoamien käytännönläheisten vinkkien avulla tämä onnistuukin helposti ja nopeasti – ja kaiken lisäksi vieläpä lähes ilmaiseksi! Jotta pääsisit käsiksi USA Netflixin noin 1 000 TV-sarjaan ja yli 2 500 elokuvaan – mikä on muuten huomattavasti runsaampi määrä kuin Suomen Netflixissä – tarvitset avuksesi Netflixin kanssa yhteensopivan ja sen maantieteelliset rajat ohittavan VPN-palvelun. Tällaisen palvelun hankkiminen on helppoa eikä maksa paljon. Esittelemme ensimmäiseksi 4 VPN-palvelua, jotka toimivat USA Netflixin kanssa, minkä jälkeen esittelemme pähkinänkuoressa myös The Suits eli Pukumiehet -sarjan.

ExpressVPN-palvelu

ExpressVPN on erinomainen valinta halutessasi katsoa The Suits -sarjaa USA Netflixissä. Sen lisäksi, että käyttäessäsi ExpressVPN-palvelua pääset hyödyntämään Netflix USA:n valtaisaa ohjelmatarjontaa, pitää ExpressVPN myös huolta siitä, että pysyt verkkosurffailusi aikana nimettömänä sekä turvassa. Muut netin käyttäjät eivät voi ExpressVPN:n ansiosta nähdä IP-osoitettasi eivätkä verkkotietojasi. ExpressVPN käyttää voimakasta verkkosuojaa pitäen hakkerit sekä muut vakoilijat loitolla. Sen ansiosta voit katsella kaikkialta maailmasta lähtöisin olevaa sisältöä sensuureista ja käyttöestoista välittämättä. ExpressVPN:n 160 erilaista palvelinsijaintia tarjoavat rajoittamattoman määrän palvelinvaihdoksia. Tämän lisäksi ExpressVPN soveltuu kaikenlaisille laitteille ja tarjoaa ympäri vuorokauden palvelevan live chat -tuen.

NordVPN-palvelu

NordVPN-palvelu on monen suosikki ja monen mielestä se onkin alansa paras vaihtoehto. Palvelua on helppo käyttää ja se on toimintavarma palvelu. NordVPN ei ylläpidä lokitiedostoja ja sillä on servereitä 5 000 kappaletta kaikkiaan 61 maassa. Asiakaspalvelua NordVPN tarjoaa englannin kielellä sähköpostitse, mikä on pieni puute, sillä 24/7 live chat -tuki olisi monen mielestä parempi vaihtoehto. Edullisimmillaan NordVPN maksaa kuukaudessa vain 2,62 euroa. Tällöin palveluun on kuitenkin tehtävä kolmen vuoden sopimus. Kaksivuotisella sopimuksella NordVPN maksaa 3,50 euroa per kuukausi, yksivuotisella sopimuksella 6,14 euroa per kuukausi ja yhden kuukauden sopimuksella 10,50 euroa per kuukausi. Hinnoittelu siis laskee voimakkaasti, jos olet valmis sitoutumaan NordVPN-palveluun pitkäksi aikaa.

Cyberghost-palvelu

Cyberghostin ehdottomia plussia ovat sen nopeus sekä mahdollisuus yhdistää jopa 7 laitetta VPN-palveluun yhtaikaa. Lisäksi Cyberghost ei käytä asiakaslokeja ja tarjoaa reilun rahat takaisin -takuun, joka on voimassa 45 päivää. Usein rahat takaisin -takuita näkee annettavan 30 päiväksi, mutta Cyberghost on tässä suhteessa erityisen antelias.

Cyberghost sisältää kuitenkin myös miinuksia. Se ei tarjoa asiakkailleen asiakastukea suomen kielellä. Lisäksi se tarjoaa vain muutaman istuntolokin ja sen HMAC MD5 -tunnistusta pidetään heikkona. Edullisimmaksi Cyberghost tulee kolmen vuoden sopimuksella, jolloin kuukausihinnaksi jää 2,45 euroa. Jos palveluun on valmis sitoutumaan ainostaan yhdeksi kuukaudeksi, joutuu Cyberghostista maksamaan 11,99 euroa per kuukausi. Yhden vuoden sopimuksella kuukausimaksun suuruudeksi jää 5,29 euroa.

Ivacy VPN -palvelu

Ivacy VPN antaa yleensä käyttäjälleen hyvän ensivaikutelman. Tästä huolimatta Ivacy VPN sisältää myös monia miinuksia, joiden vuoksi se ei välttämättä yllä aivan alan parhaimmistoon. Ivacy VPN -palvelun yhteysnopeudet jättävät nimittäin toivomisen varaa, etenkin käytettäessä suoratoistopalveluita kuten USA Netflixia. Lisäksi Ivacy VPN -palvelun toiminta on epävakaata. Monet Ivacy VPN -palvelun asiakkaat ovat raportoineet myös hitaasta maksujen palautusprosessista, joka on hitautensa lisäksi myös yllättävän työläs. Ivacy VPN onkin hyvä, muttei ehkä aivan erinomainen vaihtoehto etsiessäsi itsellesi sopivinta VPN-palvelua.

The Suits eli Pukumiehet

The Suits eli Pukumiehet on draamasarja suoraan Yhdysvalloista. Sarjassa seurataan pukumiesten maailmaa erityisesti huippuälykkään ja valokuvamuistin omaavan Miken kautta. Mike ei ole koskaan valmistunut oikeustieteellisestä, mutta pääsee neuvokkuutensa, lakiosaamisensa sekä eideettisen muistinsa ansiosta lopulta työskentelemään New Yorkissa sijaitsevaan asianajotoimistoon. Tästä seuraa mielenkiintoisia kohtaamisia sekä tilanteita, joissa Miken koulutuksen puute pyritään säilyttämään salaisuutena hyvin monenlaisin tavoin.

Sarjan luoja on Aaron Korsh ja sen pääosissa nähdään muun muassa Gabriel Macht, Rick Hoffman, Sarah Rafferty ja Meghan Markle. Tuotantokausia sarjalle on ehtinyt kertyä jo 8 kappaletta ja jaksoja 118 kappaletta. Sarjan tunnuskappale on Greenback Bookie.

Sarjan ensimmäinen kausi sisälsi 12 jaksoa ja se esitettiin Yhdysvalloissa 23.6.2011 – 8.9.2011. Toinen kausi sisälsi 16 jaksoa ja se esitettiin Yhdysvalloissa 14.6.2012 – 21.2.2013, kolmas kausi 16 jaksolla esitettiin 16.7.2013 – 10.4.2014, neljäs kausi 16 jaksolla 11.6.2014 – 4.3.2015, viides kausi 16 jaksolla 24.6.2015 – 2.3.2016, kuudes kausi 16 jaksolla 13.7.2016 – 1.3.2017 ja seitsemäs kausi 16 jaksolla 12.7.2017 – 25.4.2018. Sarjan 8. kausi sisältää myös 16 jaksoa ja sen esittäminen aloitettiin Yhdysvalloissa 18.7.2018.