Katso koko The Office -sarja Netflix USA:sta ilmaiseksi (tarjolla 9 tuotantokautta)

Netflix on yksi maailman suosituimpia tv-sarjoja ja elokuvia tarjoavia suoratoistopalveluja, joka on tullut muutamassa vuodessa heittämällä ohi myös suomalaisten tv-kanavien viihdetarjonnasta. Vaikka USA:ssa Netflix on ollut markkinoilla jo pitkään, Suomeen palvelu rantautui vasta vuonna 2012, ollen tällöin ensimmäisiä Suomessa toimivia suoratoistopalveluja.

Netflixillä on nykyään paljon myös suomalaisia asiakkaita, ja monet suomalaiset käyttävät Netflixiä lähes päivittäin TV:n, tietokoneen tai esimerkiksi älypuhelimen kautta. Suomalaista Netflixiä vaivaa kuitenkin yksi puute, joka palvelun amerikkalaisessa versiossa on paremmin – nimittäin tarjonta. Monia klassikkosarjoja ja -leffoja ei syystä tai toisesta ole julkaistu Suomen Netflixissä lainkaan. Kuitenkin samat sarjat löytyvät Netflix USA:n valikoimista kokonaisina tuotantokausina.

Netflix USA:n valikoima käyttöön omaan Netflixiin

Tiesitkö, että voit laajentaa Netflix-valikoimaa huomattavasti kirjautumalla Netflixin amerikkalaiseen versioon? Monille suomalaisille voi tulla yllätyksenä se, että tämä on täysin laillista: saat siis hyvällä omatunnolla satoja uusia elokuvia ja sarjoja valikoimiisi ilmaiseksi. Mikä parasta, Netflix USA tarjoaa uudet sarjat, leffat ja dokumentit uunituoreena, ja valikoima kattaa myös paljon sellaisia sarjoja, mitä Suomen Netflixistä ei välttämättä löydä, tai jotka ovat jo poistuneet Netflix Suomen valikoimista.

Netflix USA tarjoilee kaikki tv-historian parhaat sarjat ja klassikkoelokuvat, ja oman Netflixin vaihtaminen jenkkiversioon sujuu keltä tahansa. Kirjautumista varten tarvitset vain VPN-ohjelman, jonka käyttö on helppoa ja turvallista. VPN on ohjelma, joka muuttaa oman virtuaalisen sijainnin Suomesta esimerkiksi Yhdysvaltoihin niin, että myös Netflix USA:n viihdetarjonta avautuu käyttäjälle.

Katso The Office -sarja Netflix USA:sta

Netflix USA:n todella kattavassa valikoimassa on myös kriitikkojen ylistämä The Office -sarja. Tämä Suomessa Konttori-nimellä esitetty sarja kuvaa perinteisen amerikkalaisen toimiston elämää, ja se on voittanut tuotantohistoriansa aikana esimerkiksi 5 televisioalan Oscar-palkintoa eli Emmyä. Yhteensä The Office USA on ollut ehdolla 42 Emmyn voittajaksi. ja näiden palkintojen lisäksi se on voittanut myös useita muita amerikkalaisten kriitikkojen valitsemia palkintoja.

Palkittu The Office sarja pähkinän kuoressa

The Office on sarja hyvin perinteisestä amerikkalaisesta työpaikkakulttuurista, kärjistäen työyhteisöjen pahimpia ja parhaimpia puolia yhdeksi hulvattomaksi kokonaisuudeksi. Sarjassa seurataan kopiopaperia valmistavan yrityksen työkulttuuria työntekijöiden näkökulmasta. Sarjan päähenkilöinä toimivat muun muassa omahyväinen toimistopäällikkö Michael Scott, koko toimiston rakastama myyntimies Jim Halpert, pikkutarkka Dwight Strute ja sihteeriroolin Pam Beesly. Sarjan henkilö seurataan dokumentintekijän näkökulmasta haastattelujen avulla. Voit olla varma siitä, että tunnistat useimmat sarjan henkilöhahmot myös omalta työpaikaltasi! The Office on Simpsoneista tutun käsikirjoittaja Greg Danielsin käsialaa, ja se perustuu samannimiseen brittiläiseen komediasarjaan. Tarjolla Netflix USA:ssa on kaikki sarjasta julkaistut yhdeksän tuotantokautta, jotka takaavat, että viihdettä riittää kaikille pitkän syksyn ja pimeän talven pikkutunneille asti.

Netflix USA:n valikoima VPN-ohjelmistolla

Kun haluat katsoa kaikki The Office tuotantokaudet netistä, valitse itsellesi sopiva VPN-ohjelma ja nauti! Sarjan lisäksi Netflixin jenkkiversio sisältää noin 1000 TV-sarjaa ja 2500 elokuvaa enemmän kuin Suomen Netflix.

Valitse oikea VPN itsellesi

Kun haluat laajentaa viihdevalikoimaasi massiiviseen määrään uusia laatusarjoja ja -elokuvia, käytä tarkoitukseen tehtyä VPN ohjelmistoa. VPN:n käyttö ei ole mitään rakettitiedettä, eikä vaadi koodausosaamista. Kunhan klikkaat ohjelman auki, valitset maan, johon haluat luoda yhteyden, ja se on siinä. VPN ohjelmistoja tarjoavia yrityksiä on netissä paljon, mutta Netflix USA:n kanssa toimivat ainakin seuraavat turvalliset ja laadukkaat VPN-operaattorit. jotka saa sekä sovelluksena omaan puhelimeen että ladattua tietokoneelle:

ExpressVPN

ExpressVPN on kansainvälinen ohjelmistoyritys, jonka tarjoama VPN ohjelmisto on suosittu ympäri maailmaa. ExpressVPN toimii sekä Applen että Windowsin laitteilla, jonka lisäksi VPN:n saa ladattua Applen ja Androidin sovelluskaupoista.

NordVPN

NordVPN on kansainvälinen tietoturvapalveluja tarjoava yritys, joka toimii yhteistyössä muun muassa brittiläisen Liverpool-jalkapallojoukkueen kanssa. NordVPN on tarjolla kaikille tunnetuille käyttöjärjestelmille ja toimii sekä läppärillä, tabletilla että älypuhelimella.

Cyberghost

Cyberghost on eurooppalainen VPN-operaattori, joka on ollut markkinoilla jo melkein 10 vuotta. Cyberghost on yksi maailman nopeimmin kasvavista VPN operaattoreista. Ohjelmisto on todella helppo asentaa ja sen tarjoama yhteys toimii nopeasti kaikkialta Suomesta.

IvacyVPN

IvacyVPN mainostaa itseään maailman nopeimpana VPN-palveluna. Se on edullinen ja toimiva vaihtoehto muille VPN-operaattoreille, ja palvelu sisältää kaiken tarvittavan yksityishenkilöiden käyttöön.

Valitse itsellesi toimiva VPN-yhteys, ja pääset paljon paremmille amerikkalaisille viihdemarkkinoille Netflix USA:n kautta. The Officen lisäksi jenkkiversio sisältää kymmeniä sellaisia sarjoja ja elokuvia, joista olet ehkä kuullut, mutta jotka eivät ole tarjolla Netflix Suomen valikoimista. Klikkaa siis VPN päälle ja nauti!