Katso koko Supergirl tv-sarja ilmaiseksi Netflix USA:sta

Netflixin viihdemaailma kattaa satoja elokuvia ja tv-sarjoja, jotka voivat olla sinun ulottuvillasi vain muutamalla klikkauksella. Esimerkiksi supersuosittu uusi supersankaritarina Supergirl ja sen kaikki neljä tuotantokautta on saatavilla Netflix USA:n viihdekirjastossa. Netflix käyttää maailmanlaajuisesti todella suuren määrän rahaa viihteeseen, johon sillä on yksinoikeus, ja lisäksi se lisensoi parhaat ja suosituimmat sarjat muilta suurilta tuotantoyhtiöiltä, kuten HBO:lta ja jonkun verran myös Disneyn omistamalta Foxilta. Etenkin sarja-, ja elokuvamäärissä mitattuna Netflix on kuitenkin selkeä ykkönen HBO:hon, Amazon Primeen ja Huluun mitattuna.

Toki suomalaisille on muitakin suoratoistopalveluja tarjolla, mutta useimmat muut on tarkoitettu enemmän esimerkiksi urheilun ystäville. Jos sen sijaan olet sarja-ahmija ja tykkäät katsoa muutamassa pätkässä vaikka kokonaisia tuotantokausia, me emme tuomitse sinua, sillä kaikkihan sitä tekevät. Hyvän sarjan julkaisun jälkeen suurin osa meistä katsoo enemmän kuin yhden jakson viikossa, jos koko tuotantokausi tulee suoratoistopalveluihin kerralla.

Netflix Suomi vs Netflix USA

Ongelma vain on, että Suomen Netflixistä ei välttämättä löydy niin suurta valikoimaa erityisen hyviä sarjoja, sillä monet sarjat ja elokuvat jätetään syystä tai toisesta Pohjoismaiden markkinoiden ulkopuolelle. Usein kysymys on esimerkiksi lisenssisopimuksista, joissa Pohjoismaita käsitellään alueena, ja ainakin sarjojen määrän vähyyden perusteella voisi kuvitella, että Pohjoismaiden markkinoille elokuva-, ja sarjalisenssien hankkiminen on jotenkin erityisen kallista. Netflix USA nimittäin sisältää noin 1000 TV-sarjaa ja 2500 elokuvaa enemmän kuin Netflix Suomi. Muita maita, joissa kuuleman mukaan on todella laaja Netflix-sarjavalikoima, on Japani. Tämä saattaa liittyä myös Yhdysvaltojen ja Japanin erityiseen suhteeseen, tai sitten kyse on ihan pelkästä sattumasta.

Katso Supergirl sarja (4 tuotantokautta) Netflix USA:sta

Yksi uusista erityistä ihastusta keränneistä tv-sarjoista, joka on saatavilla Netflix USA:ssa, on Supergirl. Supergirl on, kuten nimestä jo kuvitella saattaa, osa DC-sarjakuvayhtiön universumia ja samaa maailmaa kuin Teräsmies eli Superman. Supergirl on Teräsmiehen tapaan Krypton-planeetalta kotoisin, ja hänet on lähetetty adoptoitavaksi Suomeen 13-vuoden ikäisenä. Alkuperäisen tarinan mukaan Supergirl eli Kara Zor-El (Melissa Benoist) lähetettiin samaan aikaan Kar-Elin eli Teräsmiehen kanssa Kryptonitelta, mutta heidän tiensä erkaantuivat maapallon ajassa vuosien ajaksi. Tarinan kulku on hieman erilainen kuin teräsmiehessä, sillä Supergirl paljastaa voimansa julkisesti jo ensimmäisellä tuotantokaudella, ja taistelee yliluonnollisia ja eri planeetoilta maahan tulleita rosvoja vastaan. Sarjaa on tehty neljä tuotantokautta, ja se on muutaman Marvelin sarjan ja elokuvan ohella ensimmäisiä naispääosaisia supersankariteoksia. Lisäksi sarja on myös hyvin tehty ja käsikirjoitettu.

Miten katsoa Supergirl ja muut Netflix USA sarjat Suomesta ilmaiseksi

Supergirlin ja koko Netflix USA:n valtavan ohjelmakirjasto on vain muutaman klikkauksen päässä sinunkin tietokoneeltasi tai mobiililaitteestasi! Tähän riittää, jos sinulla on toimiva nettiyhteys, ja toki myös Netflix tili. Näiden lisäksi ainoa asia, jota tarvitset, on VPN -yhteys, eli niin sanottu virtuaalipalvelin, joka vaihtaa oman nettisi sijainniksi Suomen sijasta Yhdysvallat. Tämä on täysin laillista.

Miten saada VPN ohjelma

VPN toimii kuin puhelinoperaattori, lataat vain netistä tai puhelimen sovelluskaupasta, kuten Google Playsta tai Apple App Storesta itsellesi helppokäyttöisen sovelluksen, joka toimii muutamalla klikkauksella. Tavallisesti sovelluksessa on vain napit päälle/pois, sekä maan valinta. Useimmissa VPN sovelluksissa on käytössä jopa yli 50 eri maata, joten voit katsoa Netflixiä myös muista maista.

Se miten VPN eli virtuaalinen yksityisverkko (virtual private network) toimii käytännössä, on hyvin yksinkertaista. VPN -palveluja tarjoavat yritykset ovat vuokranneet tai ostaneet hyvin tehokkaita palvelimia eli tässä tapauksessa fyysisiä, verkkoon yhteydessä olevia tietokoneita eri puolilta maailmaa, ja liittäneet ne osaksi omaa verkkoaan.

Kun asiakas sitten haluaa yhdistää nettiin, hän yhdistää jonkun VPN-palvelun palvelimen kautta sen sijaan, että käyttäisi ainoastaan sitä palvelinta, jonka oma internet-operaattori tarjoaa. Parhaimmillaan VPN-verkot ovat myös todella nopeita, ja niillä striimaa kivasti myös HD-, ja jopa 4K-laatuista kuvaa.

Hyvä VPN ohjelma

Suosittuja VPN ohjelmia ovat esimerkiksi ExpressVPN, NordVPN, Cyberghost ja Ivacy VPN, jotka ovat kaikki maailmanlaajuisesti käytettyjä ohjelmistoja, ja toimivat sekä Androidin että Applen iOS-käyttöjärjestelmillä, sekä tietysti myös Windowsilla. Kaikki neljä mainittua ohjelmaa ovat todella turvallisia, ja itseasiassa ne lisäävät omaa tietoturvaasi, sillä VPN antaa sinulle mahdollisuuden käyttää nettiä anonyymisti.

Lisäksi VPN palvelinta voi käyttää hyödyksi esimerkiksi silloin, kun on Suomen ulkopuolella ja haluaa päästä käsiksi suomalaiseen sisältöön, jonka näyttöalue on rajoitettu Suomeen. VPN eli proxy on jokaisen nettikatselijan ja leffafanin vakiovaruste, joka on myös sinun saatavillasi todella helposti.