Katso Shameless USA Netflixin kautta ilmaiseksi

Shameless eli Hävyttömät -sarja on monen suosikki, mutta Suomessa sitä voi katsoa vain maksullisilla kanavilla. USA Netflixin kautta Shameless on kuitenkin tarjolla ilmaiseksi suomalaisillekin katsojille, kunhan suomalainen katsoja vain käyttää sopivaa VPN-yhteyttä. Kerromme tässä artikkelissa VPN-yhteyksistä, joita käyttämällä Shamelessin katsominen onnistuu USA Netflixin kautta ilmaiseksi ja siitä, miten suomalaisen katsojan tulee toimia saadakseen käyttöönsä USA Netflixin upean ohjelma- ja elokuvatarjonnan. USA Netflix sisältää nimittäin noin 1 000 koukuttavaa TV-sarjaa sekä yli 2 500 elokuvaa, mikä on huomattavasti enemmän kuin mitä Suomen Netflixin tarjonnasta löytyy. Tästä syystä monet suomalaiset katsojat suosivatkin USA Netflixiä, joka on sinunkin ulottuvillasi muutaman pienen kikan avulla.

Mitkä VPN-palvelut auttavat katsomaan USA Netflixiä Suomesta käsin?

Erilaisten VPN-palveluiden suuri määrä saattaa hämmentää asiaan vihkiytymätöntä katselijaa ja valinnan tekeminen voi olla vaikeaa. Jos pääasiallinen tarkoituksesi VPN-palvelun hankkimiselle on saada palvelun kautta pääsy USA Netflixin runsaaseen viihdetarjontaan, kannattaa valita ExpressVPN, NordVPN, Cyberghost tai Ivacy VPN, joista jokainen toimii USA Netflixin kanssa. Esittelemme seuraavaksi nämä vaihtoehdot yksitellen, jotta saisit tukea valinnan tekemiseen.

ExpressVPN

ExpressVPN-palvelua kuvataan nopeaksi ja turvalliseksi vaihtoehdoksi, jolta löytyy helppokäyttöisiä sovelluksia niin Windowsille, Macille, iOS:lle, Androidille, Linuxille kuin monille muillekin laitteille. ExpressVPN-palvelun verkkosuoja on erityisen voimakas ja se pitää hakkerit loitolla. Palvelun salaus sekä vuotosuojaus edustavat luokkansa parasta tasoa. Lisäksi ExpressVPN tarjoaa mahdollisuuden käyttää internetiä maantieteellisistä rajoista välittämättä. ExpressVPN-palvelun ansiosta et ole enää Suomen Netflix-tarjonnan armoilla, vaan ulottuvillasi on huomattavasti monipuolisempi USA Netflixin tarjonta. Lisäksi ExpressVPN:n palvelimet ovat erityisen nopeita ja sen kaistanleveys on rajoittamaton. Palvelimia ExpressVPN-palvelulla on kaikkiaan 160 sijainnissa ja 94 maassa. Palvelimia löytyy niin Lähi-idästä, Afrikasta, Aasiasta, Tyynenmeren alueelta , Euroopasta kuin Amerikastakin.

Trustpilotissa ExpressVPN on saanut erinomaisen arvioinnin eli viisi tähteä viidestä ja arvosanan 9,5 täydestä 10 arvosanasta. App Storessa ExpressVPN:n saama arvio on 4,6 tähteä viidestä. Asiakastukea ExpressVPN tarjoaa 24/7 live chatin kautta, joten jos sinulla on ongelmia ExpressVPN:n asennukseen tai vianmääritykseen liittyen, on apu lähellä. Lisäksi ExpressVPN tarjoaa 30 päivän mittaisen rahat takaisin -takuun.

NordVPN

NordVPN kuuluu monen mielestä alansa parhaimpien joukkoon. Sellaisia positiivisia termejä, kuten läpinäkyvyys ja rehellisyys käytetään usein määrittelemään NordVPN:aa sekä sen toimintaa. Kyseessä onkin yksi maailman suosituimmista VPN-palveluista. Vuonna 2019 NordVPN valittiin vuoden parhaaksi VPN-palveluntarjoajaksi. Palvelimia NordVPN-palvelulla on 62 valtiossa ja yhteensä niitä on 5 100 kappaletta. Myös IP-osoitteita on 5 100. NordVPN ei säilytä VPN-lokeja ja sen hinta sisältää ns. kill switchin. Yhdellä NordVPN-tilauksella voi suojata kaikkiaan 6 laitetta ja palvelun asentaminen on helppoa.

NordVPN tarjoaa runsaasti erilaisia tilauspaketteja. Jos tilaat NordVPN:n kerralla 3 vuodeksi, jää kuukauden käytölle hintaa ainoastaan 2,99 dollaria. On kuitenkin hyvä tiedostaa, että summa eli 107,55 dollaria tulee maksaa kerralla ja että tilaus uudistaa joka kolmas vuosi. Perushintaan nähden kolmen vuoden sopimuksella asiakas säästää huimat 75%. Tilatessasi NordVPN:n vain yhdeksi kuukaudeksi, et saa alennusta ja maksat palvelun käytöstä 11,95 dollaria kuukaudessa. Yhden vuoden tilauksen tehdessäsi palvelun käytölle jää hintaan 6,99 dollaria per kuukausi ja vuosittain tulee maksaa 83,88 dollaria. Tämä pakettitarjous sisältää alennusta 41% palvelun perushintaan nähden. Jos päätät tilata NordVPN:n kahdeksi vuodeksi, maksat kerralla 95,75 dollaria, jolloin kuukasihinnaksi jää 3,99 dollaria. Tilaus uudistuu joka toinen vuosi ja sisältää 66% alennusta palvelun perushintaan nähden.

Cyberghost

Cyberghostin keltaisella pohjalla oleva musta aavelogo on tuttu lähes kaikille netin käyttäjille. Cyberghost onkin oivallinen valinta, joka saa käyttäjiltään suistutusta niin ominaisuuksistaan, helppokäyttöisyydestään, hinnoittelustaan kuin luotettavuudestaan ja tukipalveluistaankin. Yhden kuukauden sopimuksella Cyberghost maksaa 12,99 dollaria kuukaudessa, yhden vuoden sopimuksella 5,99 dollaria kuukaudessa ja kolmen vuoden sopimuksella 2,75 dollaria kuukaudessa.

Ivacy VPN

Ivacy VPN ei ole saanut aivan niin erinomaisia arvosteluja kuin edellä mainitut VPN-palvelut, mutta on tästä huolimatta hyvä vaihtoehto halutessasi katsoa USA Netflixiä. Ota kuitenkin huomioon, että Ivacy VPN -palvelun yhteysnopeudet eivät saavuta aivan VPN-palveluiden kärkitasoa ja toiminta on aavistuksen epävakaata.

Shameless eli Hävyttömät

Shameless eli Hävyttömät on draamaa ja komediaa hyödyntävä yhdysvaltalainen tv-sarja, jonka pääosissa nähdään muun muassa William H. Macy, Emmy Rossum, Justin Chatwin, Jeremy Allen White sekä Emma Kenney. Sarjan on luonut Paul Abbott ja sen tuotantokausia on esitetty jo 9 kappaletta. Sarjan jaksoja on ehditty esittää jo 96. Shameless on sarja, joka saa monet hamuilemaan Usa Netflixin tarjonnan suuntaan ja vinkkiemme avulla sinäkin voit pian nauttia Shamelessin hävyttömästä menosta USA Netflixissä vaikkapa omalta kotisohvaltasi käsin!