Katso Penny Dreadful Netflix USA:sta laillisesti ja ilmaiseksi (kaikki 3 tuotantokautta)

Netflix, tuo viihdealan moniottelija ja jättiläinen, joka on viime aikoina saanut myös paljon kilpailijoita suoratoistoalalle, on pitänyt pintansa vuosien saatossa maailman luultavasti laajimmalla valikoimalla. Valikoimasta löytyy esimerkiksi huumorintäytteisiä komediasarjoja, laadukasta tv-realitya, ajankohtaisia dokumentteja ja tietysti hyytävää kauhua. Vaikka Netflixin käyttö on suosittua myös Suomessa, Netflixillä on erityisesti paljon asiakkaita sen kotimaassa eli Yhdysvalloissa. Tämän vuoksi Netflix USA:n valikoima on huomattavasti kattavampi kuin Suomen Netfilixissä. Tämä onkin Suomen Netflixin ongelma, sillä monet haluaisivat katsoa muitakin viihdesarjoja kuin niitä, jotka ovat Netflix Suomen valikoimissa.

Katso Penny Dreadful sarjan kaikki 1-3 tuotantokaudet Netflix USA:sta

Muun huikean valikoiman ohella Netflix USA:sta on saatavilla esimerkiksi todella suosittu ja ylistetty Penny Dreadful -sarja, jota ei Suomen Netflixin valikoimista löydy edes kovalla metsästämisellä tai fanien antamalla asiakaspalautteella. Ongelma on tietysti se, että Suomesta käsin Netflixiä ei suoraan saa toimimaan yhdysvaltalaisella Netflix-valikoimalla. Ei ole siis vain mahdollista valita Suomen Netflixistä, että haluaisitkin katsoa niitä amerikkalaisia ja kansainvälisiä tv-sarjoja, jotka ovat katsottavissa muissa maissa. Suomalaisille Netflixin käyttäjille ja Penny Dreadfulin katsojille on kuitenkin ratkaisu, jonka myötä he saavat käyttöönsä yli 1000 tv-sarjaa ja 2500 uutta elokuvaa lisää omaan Netflixiin myös Suomesta! Kun otat käyttöösi virtuaalipalvelimen, joka on erillinen tietokoneohjelma, saat käyttöösi koko Netflix USA:n ohjelmakirjaston, joka on todella kattava, ja sisältää kaikki tv-sarjat ja elokuvat, jotka ovat tarjolla amerikkalaisille Netflixin käyttäjille!

Tietoa Penny Dreadful sarjasta

Penny Dreadful on vuonna 2014 alkanut tv-sarja, joka on ihastuttanut katsojia ympäri maailmaa synkällä ja kauhistuttavalla tunnelmallaan. Brittiläis-amerikkalainen Penny Dreadful on yhdistelmä kirjallisuuden hyytävimpiä kauhuklassikkohahmoja, jotka on nivottu yhteen jännittäväksi ja mukaansatempaavaksi kauhusarjaksi. 1800-, ja 1900-luvun taitteeseen brittiläiseen ympäristöön sijoittuvassa sarjassa seurataan esimerkiksi Dr. Frankensteinin ja Drakulan maailman henkilöitä ja olentoja.

Päähenkilönä sarjassa toimii Vanessa Ives, entinen mielisairaalan potilas, joka auttaa seikkailija Sir Malcolm Murrayta auttamaan hänen kidnapatun tyttärensä, Minan, etsinnässä. Vanessalla on kuitenkin myös omat luurankonsa kaapissa, sillä häntä riivaavat mielensä demonit ja paholaiset. Lisäksi isossa osassa sarjaa on Ethan Chandler, herrasmies ja mestariampuja, joka on paennut Yhdysvalloista Lontooseen. Sarja sisältää yhteensä kolme tuotantokautta, ja alkuperäisen juonen lisäksi se sisältää paljon juonenkäänteitä ja viittauksia muihin kansainvälisiin kauhutarinaklassikoihin, kuitenkin pitäen kiinni alkuperäisestä tarinastaan hyvin tehokkaasti.

Penny Dreadful sarjan parasta antia ovat etenkin päähenkilöä Vanessa Ivesia näyttelevän Eva Greenin roolisuoritus oman mielensä kanssa taistelevana riivattuna, jonka mielen solmut pysyvät umpinaisina tarjoten katsojille pelon ja ahdistuksen sekaisia tunteita. Visuaalisena kokonaisuutena Penny Dreadful on todella näyttävä tv-sarja, joka sopii erityisesti kauhusta, trillereistä, tarinankerronnasta ja viktoriaanisesta Iso-Britanniasta kiinnostuneille katsojille. Edellisen vuosituhansien vaihteen Englanti ihastuttaa sekä ympäristöllään että yksityiskohdillaan, kertoen kuitenkin satujen sijaan myös raakaa totuutta siitä, kuinka haastavaa ja mielenkiintoista elämä oli 1800-luvun loppupuolella maailman suurvaltana toimineessa Englannissa.

Vaikka tarina on täynnä satuja, se ei kuitenkaan ole tehty lapsille, ja kohderyhmänä Penny Dreadfullille ovatkin täysi-ikäiset. Jos siis olet yliluonnollisten kauhutarinoiden fani ja kasvanut Noidan käsikirja kainalossa, kannattaa sarjaan ehdottomasti tutustua. Sarjan on tuottanut tuotantoyhtiöt Showtime ja Sky, ja sen käsikirjoituksesta on vastannut John Logan, joka on voittanut useita viihdealan palkintoja.

Netflixin USA-valikoima käyttöön VPN –yhteydellä

Jos haluat Penny Dreadfulin ja muut Netflix USA:n huippusarjat kätevästi omalle läppärille tai puhelimen Netflixiin, sinun tarvitsee vain hankkia laitteeseesi virtuaalipalvelin-ohjelmisto eli VPN, joka vaihtaa virtuaaliseksi sijainniksesi haluamasi maan. Kun kirjaudut seuraavan kerran Netflixiin VPN:n käynnistämisen jälkeen, saat käyttöösi valitsemasi maan Netflix ohjelmakirjaston. Erityisen suosittu on etenkin Netflix USA, joka sisältää satoja elokuvia ja tv-sarjoja enemmän kuin Netflix Suomi.

Mikä on paras VPN Netflixiin?

On tietysti hyvä kysymys, mikä on hyvä ja edullinen VPN eli niin sanottu proxy, jolla voi katsoa myös Netflix USA:n valikoimaa ja Penny Dreadful -sarjaa. Kaikenkattavaa arvostelua ei VPN –yhteyksistä voikaan löytää, sillä VPN operaattoreita on nykyään tuhansia. Hyviä vaihtoehtoja VPN-yhteyden ja Netflix USA:n käyttöön ovat kuitenkin esimerkiksi:

Cyberghost. Cyberghost on suosittu VPN-tarjoaja, jolla on kymmeniä miljoonia tyytyväisiä asiakkaita ympäri maailman. Cyberghost on saanut paljon kehuja erityisesti helppokäyttöisyydestään, ja sitä voi käyttää jopa 7 laitteella samanaikaisesti.

ExpressVPN. ExpressVPN on erityisen nopea VPN-tarjoaja, joka on monissa listauksissa rankattu parhaimpien VPN-palvelujen joukkoon. Voit valita lähes sadasta eri maasta, mihin haluat oman virtuaalisen sijaintisi asetettavan.

Ivacy VPN. Ivacy VPN on helppokäyttöinen VPN, jolla on valikoimissaan yli 50 eri sijaintia. Ivacy VPN toimii lähes kaikilla suoratoistopalveluilla, mukaan lukien Netflixillä.

NordVPN. NordVPN on omien sanojensa mukaan maailman turvallisin VPN-yhteys, jota voi käyttää Netflix USA:n lisäksi tietoturvalliseen netinkäyttöön ja muun muassa mainosten estämiseen. Se on saatavilla ilmaiseksi 7 päivän ajaksi.

Valitse paras VPN-yhteys amerikkalaiselle Netflix-tarjonnalle ja surffaa netissä suojattuna!