Katso NCIS Rikostutkijat Yhdysvaltojen Netflixistä ilmaiseksi

Suomen Netflixistä löytyy monipuolista valikoimaa eritoten pohjoismaalaisen tuotannon ja Nordic Noirin ystäville, mutta toisinaan monen tekee mieli seurata esimerkiksi suosittuja amerikkalaisia rikossarjoja, jotka tarjoavat toimintaa ja adrenaliinia tilanteeseen kuin tilanteeseen. Valikoima voi kuitenkin olla suppea pidemmän päälle Suomen Netflixissä. Monen Netflixin fanin ainaiseksi päänvaivaksi on noussut suoratoistopalvelun maakohtainen esto eli geoblokkaus. Kyseessä on asetus, jonka avulla Netflix pystyy näkemään, missä päin maailmaa käyttäjän laite sijaitsee ja valitsee maakohtaisen valikoiman laitteen IP-osoitteen mukaan. Näin ollen Netflixin valikoima voi erota huimasti eri maiden välillä, samoin jokaisesta maakohtaisesta Netflixistä löytyy erityisesti kyseisen maan tai naapurimaiden omaa tuotantoa, jota muiden maiden Netflixistä ei välttämättä löydy ollenkaan.

Tällä hetkellä Yhdysvaltojen Netflixistä löytyy jopa lähes 1000 TV-sarjaa ja yli 2500 elokuvaa enemmän kuin Suomen Netflixistä. Näiden tuhannen sarjan joukosta löytyvät myös suositun yhdysvaltalaisen rikossarjan NCIS Rikostutkijoiden kaikki 15 kautta ja fanit odottavat jo innolla uusimman kauden ilmestymistä. Onko myös suomalaisten mahdollista päästä seuraamaan tätä jännittävää rikossarjaa Yhdysvaltojen Netflixin kautta?

Mikä ihmeen VPN?

Vastaus yllä esitettyyn kysymykseen löytyy VPN-palveluista (englanniksi Virtual Private Network eli vapaasti suomennettuna virtuaalinen yksityisverkko). Kyseessä on nimensä mukaisesti virtuaalinen erillisverkko, jonka pääasiallinen tarkoitus on suojata sen käyttäjän tietoja internetissä liikuttaessa. VPN-palvelu auttaa salaamaan käyttäjän syöttämät tiedot niin, että kolmannet osapuolet eivät pääse niihin käsiksi. Toisin sanoen VPN-palvelut auttavat muun muassa vähentämään identiteettivarkauksia, virusten ja hakkerien hyökkäyksiä sekä urkintaa. VPN tarjoaa kuitenkin myös lukuisia muitakin käyttötapoja ja näiden joukosta löytyy IP-osoitteen vaihtaminen niin, että se pystyy kiertämään Netflixin ja muiden suoratoistopalveluiden maakohtaisia estoja.

Kiinnostaisiko sinuakin päivittää Netflixin valikoimaa edullisesti ja vieläpä laillisesti? Vaikka tämä voi kuulostaa uskomattomalta, VPN-palveluiden käyttö on täysin laillista – tietysti niin pitkään, kun niitä ei käytetä rikollisen toiminnan peittelyyn. Voit siis huoletta nauttia Yhdysvaltojen Netflixin runsaasta valikoimasta edullisesti ja laillisesti!

Näin seuraat NCIS Rikostutkijoita Yhdysvaltojen Netflixistä

Aivan ensimmäiseksi tarvitset omat tunnukset Netflixiin. Jos sinulta löytyy tunnukset jo omasta takaa, sinun tarvitsee vain ladata koneellesi tai muulle älylaitteellesi valitsemasi VPN-palvelin, jonka kautta vaihdat IP-osoitteesi sijainnin Suomesta Yhdysvaltoihin. Jos taas sinulla ei vielä ole tunnuksia Netflixiin, sinun tulee luoda ne ensin Netflixin kotisivuilla. Saat heti käyttöösi 30 päivän ilmaisen koeajan, jonka aikana voit myös vapaasti nauttia Yhdysvaltojen Netflixistä VPN-palvelun kautta.

Jotta saat Yhdysvaltojen Netflixin valikoiman käyttöösi, sinun tulee vain vaihtaa VPN-sovelluksen kautta sijaintisi Yhdysvaltoihin. Yhdysvaltojen servereiden nopeuksissa voi olla joitakin eroja, joten suosittelemme testaamaan useampaa eri sijaintia yhdessä Netflixin kanssa, jotta löydät itsellesi parhaan mahdollisen vaihtoehdon. Kun sijaintisi on sitten muutettu Yhdysvaltoihin, sinun tulee vain kirjautua normaalisti Netflixiin, jolloin Netflixin tulisi päivittää valikoimansa automaattisesti.

Mistä paras VPN?

Kaikki VPN-palvelut eivät ole samanlaisia. Oikean vaihtoehdon löytäminen riippuu täysin jokaisen omista mieltymyksistä, mutta jos palvelua käytetään vain Netflixin katseluun, tärkeintä on, että yhteysnopeudet ovat vakaita ja että palvelu tosiaan onnistuu kiertämään Netflixin asettaman maakohtaisen eston. Näistä hyviä esimerkkejä ovat muun muassa ExpressVPN, NordVPN, CyberGhost ja Ivacy VPN, jotka kaikki toimivat todistetusti myös Yhdysvaltojen Netflixin kanssa.

Yllä mainituista VPN-palveluista ExpressVPN, NordVPN ja CyberGhost tarjoavat 30 päivän rahat takaisin -takuun ja Ivacy VPN jopa 45 päivän rahat takaisin -takuun, jonka asettamissa rajoissa voit tutustua kyseisen palvelun toimintoihin ja testata rauhassa, miten palvelu toimii Netflixin kanssa. Lisäksi on tärkeää, että palvelun tukemat serverit pystyvät ylläpitämään vakaata yhteysnopeutta, jotta se kykenisi pyörittämään Netflixiä tauotta. Voit testata servereiden yhteysnopeuksia ilmaiseksi netistä löytyvillä nopeustesteillä (speedtest).

Päästäksesi nauttimaan Yhdysvaltojen Netflixin valikoimasta, tässä suhteessa sinun ei vielä tarvitse maksaa yhtään ylimääräistä. Jos haluat kuitenkin jatkaa VPN-palvelun käyttöä vielä kokeilujakson jälkeen, tulee VPN veloittamaan tällöin maksukortiltasi tai tililtäsi tietyn summan esimerkiksi kuukauden, puolen vuoden tai vuoden välein. Mitä pitemmän sopimuksen päätät palvelun kanssa tehdä, sitä edullisemmaksi kuukausihinta tulee. Jos siis olet Netflixin suurkuluttaja tai tiedät käyttäväsi ja ennen kaikkea hyötyväsi VPN-palvelusta paljon, voi tällöin esimerkiksi vuoden paketti vain muutaman dollarin kuukausihintaan olla loistavaa vastinetta rahoille.

Palkittu rikosdraama NCIS Rikostutkijat

CBS-televisioyhtiön tuottamassa rikosdraamasarjassa seurataan Yhdysvaltojen erikoisyksikköä, jota laivastoon ja merijalkaväkeen liittyvät rikokset kuljettavat ympäri maailmaa. Tiukan ja vakavan Leroy Jethro Gibbsin (Mark Harmon) johtama erikoisjoukko koostuu toinen toistaan taitavimmista ja samalla erikoisemmista yksilöistä, mukaan lukien älykäs ja elegantti kuolemansyytutkija Donald ”Ducky” Mallard (David McCallum), ehkä liiankin vitsikäs erikoisagentti Tony DiNozzo (Michael Weatherly), ikuinen alokas Timothy McGee (Sean Murray) ja hurmaavan goottimainen rikostekninen tutkija Abby Sciuto (Pauley Perrette). Kaikki sarjan 15 tuotantokautta ovat katseltavissa Yhdysvaltojen Netflixissä. Uusin kausi ilmestyy valikoimaan näillä näkymin vuoden 2019 aikana.