Katso Hot Fuzz ja muut hittielokuvat Netflix USA:sta ilmaiseksi ja laillisesti!

Työpäivän tai opiskelun jälkeen saattaa mielen helposti vallata arjen tyhjyys, kun ei keksi tekemistä. Eikä TV:stäkään enää nykypäivänä tule nykypäivänä melkein mitään mielenkiintoista, ellei ole kiinnostunut ”kaunareista”, ”salkkareista”, tosi-TV:stä ja uusintojen uusinnoista.

Onneksi nykyään on mahdollista myös katsoa parhaita sarjoja ja leffoja netistä. Tarkoitamme siis viihteen katsomista netistä täysin laillisesti, suoratoistopalvelujen kautta. Netin suoratoistopalveluista suosituin on Suomessakin todella käytetty Netflix, jonka valikoima kattaa suuren osan parhaista TV-sarjoista ja elokuvista. Netflix on muun iltatekemisen oheen hyvä tapa viettää aikaa ruudun ääressä ja katsoa omia suosikkisarjoja ja -leffoja juuri silloin kuin itselle sopii, ja lisäksi myös juuri niin paljon kuin itselle sopii. Tämä voi tietysti olla hieman turmiollista silloin, kun TV-sarja koukuttaa oikein kunnolla, kuten useat huippusarjat tekevät!

Netflix USA tv-sarjat ja elokuvat

Nykyään etenkin TV-sarjat ovat nousseet elokuvien suosion ohi, sillä elokuvista poiketen TV-sarjat tuovat enemmän syvyyttä esimerkiksi tarinankerronnan ja roolihahmojen kehittyessä pikku hiljaa, ja toisaalta netin kautta katsottuna TV-sarjojen jaksoja voi yleensä ahmia vaikka kymmenen päivässä. Esimerkiksi Netflixin tapana on ollut, että premium-sarjoja lukuun ottamatta kaikki tuotantokauden jaksot julkaistaan aina samaan aikaan. Jos kuitenkaan aika tai mielenkiinto ei riitä kokonaisten tuotantokausien katsomiseen, parin tunnin elokuvan katsoo koska tahansa ilman, että tarinaa tulee jatkaa ilta toisensa jälkeen.

Netflix USA elokuvavalikoima

Netflixin elokuvavalikoima kattaa useita satoja todella hyviä elokuvia kaikilta parhailta elokuvaohjaajilta, ja etenkin Hollywood-elokuvien valikoima on todella kattava. Perinteisten amerikkalaisten toimintaelokuvien lisäksi valikoimassa on etenkin komedioita, kauhuleffoja, trillereitä, romanttisia elokuvia, ja vaikka mitä muuta. Suuri osa Netflixin tarjonnasta ei vain valitettavasti ikinä päädy Netflix Suomen valikoimiin, vaan jätetään tarkoituksella muulle yleisölle. Erityisesti Netflix USA ja Netflix UK ovat valikoimiltaan todella kattavia: Netflix USA:n valikoimissa on yli 2500 elokuvaa enemmän kuin Netflix Suomen valikoimissa, ja TV-sarjojakin on noin yli tuhat enemmän. Amerikkalaisten elokuvien lisäksi Netflix USA:n valikoimissa on paljon brittiläisiä sarjoja ja leffoja, joita ei Netflix Suomen valikoimista löydy.

Katso Hot Fuzz Netflix USA:sta

Esittelyn arvoinen elokuva on esimerkiksi brittiläinen Hot Fuzz, jonka voi katsoa Netflix USA:n valikoimista ilmaiseksi ja täysin laillisesti. Brittielokuva Hot Fuzz on amerikkalaisia toimintaelokuvia parodioiva brittikomedia, jota tähdittävät englantilaiset elokuvatähdet Simon Pegg ja Nick Frost. Simon Pegg on myös käsikirjoittanut elokuvan brittiläisen Edgar Wrightin kanssa. Hot Fuzzista on tullut vuosien varrella kulttuurihistoriallinen klassikko, jonka parhaimmat letkautukset ovat tallentuneet virtuaalisen elokuvahistorian syövereihin kuvajakosivustojen meemeinä. Yksi suosituimmista Hot Fuzzin pohjalta tehdyistä meemeistä on Nick Frostin ”Shame”-huudahdus, kun hän lataa haulikkoaan.

Elokuva kertoo brittipoliisista Nicholas Angelista, joka päätyy Lontoon poliisilaitoksen uraputkesta syrjäseudulla sijaitsevaan Sandfordin kylään ratkomaan outoja piirteitä saavia rikoksia yhdessä konstaapeli Danny Buttermanin kanssa. Hot Fuzz on yksi kansainvälisistä brittikomediaklassikoista, joka on varma valinta katsottavaksi missä tahansa seurassa ja koska tahansa. Jos haluat päästä katsomaan Hot Fuzzin ja muita satoja elokuvia, joita ei Netflix Suomesta löydy, lue alta, miten pääset Netflix USA leffakirjastoon oman Netflixin kautta täysin laillisesti!

VPN-yhteys ja Netflixin päivitys Netflix USA:n

Kun haluat vaihtaa oman Netflix Suomen leffa-, ja sarjavalikoiman Netflix USA:han, sinun tulee käyttää tähän erillistä ohjelmaa, jonka avulla Netflix päivittyy jenkkiversioksi. Tämä voi kuulostaa vaikealta, mutta oikeasti se on todella helppoa. Tarvitset tähän vain VPN-yhteyden, jonka saat omaan läppäriin tai älypuhelimeen netistä erillisenä ohjelmana. VPN-yhteyksiä tarjoavia ohjelmia on nykyään todella paljon tarjolla, ja löydät helposti useita esimerkiksi Googlen kautta. Kaikki eivät kuitenkaan toimi Netflixin kanssa oikein.

Hyvä VPN-ohjelma

Erityisesti Netflix-käyttäjille ja sellaisille, jotka haluavat amerikkalaisen sisällön Netflixiin, voi suositella VPN-maailmasta NordVPN:n, Cyberghostin ja IvacyVPN, jotka ovat kaikki todella suosittuja ja hyviä VPN-palveluja. Kaikki kolme eri palvelua on saatavilla sekä älypuhelimelle että läppärille, ja niiden käyttäminen on helppoa. Esimerkiksi sovelluspohjaisena kyseiset VPN-palvelut toimivat yhdellä klikkauksella, joten VPN-yhteyden käyttöön oton oppii muutamassa minuutissa. Netflix USA:n käyttämisen lisäksi VPN yhteys myös parantaa laitteesi tietoturvaa esimerkiksi tietojen kalastelua ja haittaohjelmia kohtaan. Netissä surffatessa sitä tulee normaalisti annettua paljon infoa tietämättään ulkopuolisten käyttöön, vaikka tätä ei välttämättä edes huomaa. Kun käytät VPN yhteyttä esimerkiksi NordVPN:ltä, Cyberghostilta tai IvacyVPN:ltä, omat henkilötiedot pysyvät paremmassa turvassa. Lisäksi pitää vielä mainita, että vaikka netistä voi ladata elokuvia myös laittomasti niin kutsuttujen torrentien kautta, Netflix USA:n käyttö VPN:llä on täysin laillista. Valitse sinulle sopiva VPN-yhteys ja koko Netflix USA:n valikoima on sinun!