Katso Havaiji 5-0 USA Netflixin kautta ilmaiseksi

Havaiji 5-0 on jännittävä yhdysvaltalainen poliisisarja, jonka juonenkäänteitä myös moni suomalainen katsoja seuraa mielellään. Kerromme tässä artikkelissa, kuinka voit päästä seuraamaan sarjan juonenkäänteitä USA Netflixin kautta. Samalla pääset nauttimaan myös monista muista hyvistä sarjoista ja elokuvista. USA Netflix sisältää nimittäin huomattavasti enemmän sarjoja ja elokuvia kuin Suomen Netflix: kaikkiaan USA Netflix tarjoaa nimittäin pääsyn noin 1 000 TV-sarjan ja yli 2 500 elokuvan pariin! Jotta voisit katsoa Havaiji 5-0 -sarjaa ilmaiseksi Netflixin kautta, kannattaa lukea huolellisesti tähän artikkeliin kokoamamme aihetta käsittelevät vinkit!

Voidaksesi katsoa Havaiji 5-0 -sarjaa USA Netflixissä tarvitset VPN-yhteyden

Jotta voisit katsella jännittävää Havaiji 5-0 -sarjaa USA Netflixin kautta, tulee sinulla olla VPN-yhteys, joka toimii yhdessä USA Netflixin kanssa ja joka pystyy sivuuttamaan Netflixin käyttöön liittyvät maakohtaiset rajoitukset. Tarjolla on ainakin 4 hyvää vaihtoehtoa, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan palvelun: ExpressVPN, NordVPN, Cyberghost ja Ivacy VPN -palvelut, joita kaikkia voi käyttää haluttaessa katsoa Havaiji 5-0 -sarjaa tai muita USA Netflixin useista sarjoista tai elokuvista USA Netflixin kautta. Esittelemme seuraavaksi kunkin näistä 4 vaihtoehdosta lyhyesti, jotta osaisit helpommin päättää, mikä näistä palveluista sopisi juuri sinulle kaikista parhaiten.

Miksi kannattaa valita ExpressVPN?

ExpressVPN on yksi alan parhaista palveluista. Ensinnäkin se on erittäin asiakasorientoitunut palveluntarjoaja, joka tarjoaa asiakaspalvelua 24/7. Toiseksi se tarjoaa asiakkailleen 30 päivää voimassa olevan rahat takaisin -takuun. Kolmanneksi ExpressVPN-palvelulla on palvelimia kaikkiaan 94 eri maassa ja sen salaustaso on erinomainen. Tämän lisäksi ExpressVPN on erittäin helppokäyttöinen palvelu, joka ei käytä asiakas- tai toimintalokeja.

Hinta on ehkä yksi ExpressVPN-palvelun miinuksista, sillä sen käyttö maksaa hieman enemmän kuin monen muun vastaavan palvelun. Toisaalta, jos olet valmis maksamaan laadusta ja käyttövarmuudesta, voi ExpressVPN olla oikea valinta juuri sinulle. Edullisimmillaan ExpressVPN maksaa 8,32 dollaria kuukaudessa. Tähän hintaan päästään solmittaessa 12 kuukauden eli 1 vuoden sopimus. 6 kuukauden sopimuksella kuukausihinnaksi jää 9,99 dollaria per kuukausi ja 1 kuukauden sopimuksella 12,95 dollaria per kuukausi.

Miksi kannattaa valita NordVPN?

Myös NordVPN-palvelua monet pitävät alansa parhaana palveluna ja kyseessä onkin yksin maailman suosituimmista VPN-palveluista. NordVPN on saanut vpnMentorin arvostelussa yleisarvosanaksi 4,9 / 5,0. Täydet 5 pistettä se on saanut ominaisuuksistaan, helppokäyttöisyydestään ja luotettavuudestaan sekä tukipalveluistaan. Arvosanan 4,8 se sai samassa arvostelussa hinnoittelustaan. Edullisimmillaan NordVPN:n käyttö maksaa vain 2,99 dollaria kuukaudessa. Tällöin asiakkaan tulee tehdä sopimus 3 vuodeksi. 1 vuoden voimassa olevalla tilauksella kuukausihinnaksi jää 6,99 dollaria ja 1 kuukauden voimassa olevalla tilauksella kuukausihinnaksi jää 11,95 dollaria.

Miksi kannattaa valita Cyberghost?

Cyberghost on saavuttanut erityistä suosiota Romaniassa, mutta se on toki suosittu myös muualla, ja suomalaisetkin käyttäjät arvostavat sen nopeutta ja pitkää, 45 päivää voimassa olevaa, rahat takaisin -takuuta. Cyberghost tarjoaa mahdollisuuden käyttää yhtaikaa jopa 7 laitetta yhdistettynä VPN-palveluun.

Cyberghostista löytyy kuitenkin myös miinuksia, joista on syytä mainita. Ensinnäkään Cyberghost ei tarjoa asiakkailleen asiakastukea suomeksi. Toiseksi Cyberghost tarjoaa vain muutaman istuntolokin ja kolmanneksi Cyberghostin HMAC MD5 -tunnistus on tasoltaan heikkotasoinen. Edullisimmillaan Cyberghostin saa kuitenkin käyttöön hyvään hintaan ja jos hinta ratkaisee, voi Cyberghost olla hyvä valinta. 3 vuoden sopimuksella Cyberghostin käyttö maksaa kuukaudessa ainoastaan 2,45 euroa. Jos sopimuksen tekee vain 1 vuodeksi, nousee kuukausihinta 5,29 euroon ja jos Cyberghostiin on valmis sitoutumaan ainoastaan 1 kuukaudeksi kerrallaan, on hinta jo melko korkea eli 11,99 euroa per kuukausi.

Miksi kannattaa valita Ivacy VPN?

Ivacy VPN on ehkä hieman edellä mainittuja vaihtoehtoja tuntemattomampi VPN-palveluiden tarjoaja, mutta joissakin tapauksissa se voi olla oikein hyvä valinta. Ivacy VPN -palvelun palvelinverkosto on laaja eikä palvelu säilytä asiakkaiden lokeja. Ivacy VPN käyttää erinomaista salaustasoa ja sen kautta VPN-palveluun voi liittyä yhtaikaa jopa viidellä eri laitteella. Ivacy VPN saa osakseen kuitenkin myös krittiikkiä. Sen yhteysnopeudet vaihtelevat eivätkä pärjää alan huipuille. Lisäksi Ivacy VPN kärsii säännöllisistä puskurointiongelmista. Myöskään Ivacy VPN -palvelun asiakastuki ei tunnu olevan aivan parhaasta päästä ja esimerkiksi palvelun hyvityskäytännön sekä rahat takaisin -takuun kanssa on ollut ongelmia.

Toisaalta Ivacy VPN -palvelun hinta on palvelukykyinen, sillä edullisimmillaan sen käyttö maksaa ainoastaan 2,25 dollaria per kuukausi ja edullisimman hinnan saadakseen tulee solmia vain 2 vuoden sopimus, ei 3 vuoden, kuten monien muiden VPN-palveluiden kohdalla. 1 vuoden sopimuksella Ivacy VPN maksaa vain 3,33 dollaria kuukaudessa ja 1 kuukauden sopimuksella 9,95 dollaria kuukaudessa. 2 vuoden sopimuksella alennusta kalleimpaan hintaan kertyy 77% ja 1 vuoden sopimuksella 67%.

Havaiji 5-0 pähkinänkuoressa

Havaiji 5-0 on rikosten maailmaan keskittyvä draama- ja poliisisarja, jonka on luonut Leonard Freeman. Sarja on voittanut useita palkintoja ja sitä on esitetty jo 8 tuotantokauden ja 193 jakson verran. Sarjan päärooleissa nähdään esimerkiksi Alex O’Loughlin, Scott Caan, Grace Park sekä Masi Oka.