Katso Greyn Anatomia USA Netflixin kautta ilmaiseksi!

Kaikki tuntevat Netflixin – onhan se Suomen suosituin suoratoistopalvelu! Netflixin suosio ei yllä vain Suomen rajojen sisäpuolelle, sillä tämä Yhdysvalloista eli USA:sta alun perin lähtenyt palvelu on valloittanut monet muutkin maat. Netflix tarjosi viihteennälkäisille amerikkalaisille apua jo 2000-luvun taitteessa, mutta Suomeen Netflix tuli vasta vuonna 2012. Netflix oli yksi ensimmäisistä netin välityksellä toimivista laillisista suoratoistopalveluista Suomessa, kuten myös monissa muissa maissa.

Mikä Netflixin suuren suosion sitten selittää? Varmasti digitaalisuuden myötä tullut uusi tapa katsoa TV:tä on yksi selitys Netflixin suurelle suosiolle. Netflix teki virtuaalisen TV:n katselusta jokaiselle kuluttajalle helppokäyttöisen konseptin, johon oli helppo jäädä koukkuun. Vielä yksi jakso, vai mitä? Netflixiä katsoo päivittäin iso osa suomalaisista, sillä se sisältää paljon houkuttelevia TV-sarjoja ja elokuvia. Netflixiä katsotaan iltaisin esimerkiksi äly-TV:n kautta, ruokatauolla kännykän ruudulta tai pitkillä matkoilla tietokoneen tai tabletin kautta. Vaikka moni suomalainen on Netflixin vannoutunut asiakas, on moni samaa mieltä yhdestä asiasta: Suomen Netflixin valikoima on vääjäämättä vajavainen amerikkalaiseen versioonsa verrattuna. Esimerkiksi suositun draamasarjan, Greyn Anatomian, voi katsoa kokonaisuudessaan Netflixistä amerikkalaisessa versiossa, mutta Suomen versiosta sitä ei löydy laisinkaan.

Netflix USA – miten sen saa käyttöönsä?

Ennen kuin sukelletaan käytännön ohjeisiin sen osalta, miten Netflix USA:n saa käyttöönsä, kerrataan syyt, miksi se kannattaa ottaa käyttöön pelkän Suomen Netflixin sijaan. USA:n Netflixissä on yksi suuri etu, miksi se kannattaa ottaa suomalaisenkin Netflix-kuluttajan käyttöön – nimittäin se, että siellä on liki 1000 TV-sarjaa ja yli 2500 elokuvaa enemmän kuin Suomen Netflixin valikoimassa. Voit esimeriksi katsoa kaikki Greyn Anatomian kaudet, mutta vain Netflix USA:n kautta.

Miten Netflix USA:n sitten saa käyttöönsä täysin suomalaiselle käyttäjälle? Vastaus piilee VPN-yhteydessä. VPN-yhteys on erillinen tietokoneelle ladattava ohjelma, joka mahdollistaa suojatun nettiyhteyden käyttämisen. Lisäksi VPN-yhteyden avulla voi siirtää oman virtuaalisen sijainnin kaikkiin niihin maihin, joissa VPN-yhteyden palveluntarjoajalla on palvelimia. Tämä tarkoittaa siis sitä, että saadakseen Greyn Anatomian näkymään omassa Netflixissä, on otettava käyttöön sellainen VPN-yhteys, joka toimii Netflixin kanssa ja omaa palvelimia USA:ssa. Ja kyllä, kaikki tämä on täysin laillista!

Valitse oikea VPN-palvelu ja katso USA:n Netflixiä ilmaiseksi

VPN:n avulla saat itsellesi ilmaiseksi tuhansia uusia TV-sarjoja ja elokuvia näkyviin Netflix USA:n kautta. Sellaisia VPN-yhteyksiä, jotka toimivat Netflix USA:n kanssa, ovat esimerkiksi ExpressVPN, NordVPN, Cyberghost ja Ivacy VPN. Mutta millaisia nämä VPN-palvelut ovat?

  • ExpressVPN

Nimensä mukaisesti tämä VPN-yhteys on yksi nopeimpia, joita markkinoilla on tarjolla. Se on ympäri maailman erittäin suosittu VPN-palvelu, ja sen takana ovat luotettavat ja tietoturvalliset rattaat. Tämän lisäksi ExpressVPN toimii eri alustoilla, esimerkiksi iOS- ja Android -laitteilla.

  • NordVPN

NordVPN on hyvin suosittu ja tunnettu VPN-palvelu, joka toimii Netflix USA:n kanssa mainiosti. Sillä on yli 500 palvelinta jopa 60 maassa, joten Netflixin käytön lisäksi se on oikein mainio VPN-palveluntarjoaja. Sen avulla voi liittää jopa kuusi laitetta samanaikaisesti VPN-yhteyden pariin, joten kaikki perheenjäsenet voivat hyödyntää Netflix USA:n valtavaa valikoimaa.

  • Cyberghost

Tämä romanialainen VPN-palveluntarjoaja on todellinen palvelinkuningas: se omistaa yli 4800 palvelinta, jotka sijaitsevat yli 60 maassa. Cyberghostia on kehuttu nopeista yhteyksistä, joten USA:n Netflixin voisi kuvitella lataavan nopeasti kirkaslaatuista kuvaa tämän VPN:n avulla. Parasta Cyberghostissa on erityisesti uusien käyttäjien kannalta sen tyytyväisyystakuu, joka lupaa jopa 45 päivän jälkeen rahat takaisin, mikäli käyttäjä ei ollut tyytyväinen palvelun laatuun.

  • Ivacy VPN

Ivacy VPN on todellinen pitkän matkan toimija VPN-maailmassa. Se on vuonna 2007 perustettu VPN-palvelu, jota on kehitetty jatkuvasti siitä saakka käyttäjien antaman palautteen perusteella. Ivacy VPN on siis singaporelainen VPN-palvelu, jonka palvelu kattaa kaiken, mitä VPN-käyttäjä voi toivoa. Ivacy VPN:n kanssa saat esimerkiksi tehokkaan salauksen, erinomaisen suojan hyökkäyksiä vastaan, niin sanotun tappokytkimen VPN:lle, reilusti palvelimia ja tietenkin toimivuuden Netflixin kanssa. Kaiken lisäksi Ivacy VPN tarjoaa ympärivuorokautista asiakaspalvelua, joka sisältyy edulliseen kuukausihintaan.

Esittelyssä Greyn Anatomia

Greyn Anatomia on todella suosittu draamasarja, jonka kaikki kaudet voit katsoa ilmaiseksi USA:n Netflixistä VPN-yhteyden avulla Suomesta käsin. Sarjan fanit ovat erityisesti naisia, sillä sarja sisältää sopivan sekoituksen draamaa, romantiikkaa ja hauskuutta.

Greyn Anatomia -sarjan ideana on seurata harjoitteluaan Grey-Sloan Memorial -sairaalassa suorittavia kirurgeja, sekä heidän työkavereidensa elämää sairaalan hektisessä arjessa. Sarja alkoi vuonna 2005 ja jatkuu edelleen. Sarja on palkittu muun muassa Emmy- ja Golden Globe -palkinnoilla. Sarjan luoja on kuuluisa Shonda Rhimes.