Katso Frasier (koko sarja) ja muut kulttiklassikot Netflix USA:sta ilmaiseksi ja täysin laillisesti

Netflix kuuluu monien suomalaisten arki-, ja viikonloppurutiineihin yhtä vahvasti, kuin vaikkapa saunassa käynti. Onko mitään parempaa, kuin rankan työ-, tai opiskeluviikon jälkeen päästä tuulettamaan aivoja omalle kotisohvalle tai sängylle, ja laittaa Netflix pyörimään? Emme varmasti ole ainoita, jotka näin ajattelevat.

Näiden VPN:n palveluiden avulla voit katsoa USA Netflixiä

[featured-casinos sites=’806, 835, 797, ’ ]

Netflix Suomen valikoima koluttu? Netflix USA sisältää paljon enemmän!

Ongelma Netflixissä tietysti on se, että mitä katsoa. Heti kun palvelun avaa, katoaa mielestä kaikki työkavereiden suosittelemat sarjat ja elokuvat, joita ei taaskaan muistanut ottaa ylös kahvitauolla. Lisäksi ongelma on, että kaikki Netflix Suomen hyvät sarjat ja elokuvat tulee koluttua aika nopeasti loppuun, eikä uusia mielenkiintoisia sarjoja välttämättä tule ihan samaa tahtia ulos kuin niitä haluaisi katsoa.

Toisaalta myös Suomen Netflixistä puuttuvat useimmat aivot narikkaan -sarjat ja sellaiset, useiden tuotantokausien sarjat, jotka voi vaan jättää taustalle pyörimään ja juonen päästä saa heti kiinni, kun vain siirtää katseensa kuvaruudulle. Tällaisia sarjoja kuitenkin on julkaistu todella paljon, ja etenkin monet amerikkalaiset sitcom-klassikot loistavat Suomen Netflixistä poissaolollaan.

Suomen Netflix on siis pelkkä osa siitä, mitä Netflix USA tarjoaa. Vuoden 2018 kesäkuun tilastojen mukaan Suomen Netflixin ohjelmakirjasto vastasi elokuvien osalta noin 60 prosenttia Netflix USA:n vastaavasta, ja tv-sarjojen osalta tilanne on vieläkin heikompi. Suomen Netflixissä on vain noin puolet amerikkalaisen Netflixin valikoimasta. Kuten sanottua, monet amerikkalaiset tv-klassikot puuttuvat Suomen Netflix-versiosta, ja yksi niistä on komediasarjojen itseoikeutetusti kulttiklassikko Frasier, jonka kaikki 11 tuotantokautta on totta kai Netflix USA:n valikoimissa.

Suomalaisten Netflix-käyttäjien onneksi myös Netflix USA:n valikoima on mahdollista saada pienellä vaivalla omalle ruudulle katsottavaksi. Varaudu siis laadukkaalla viihteellä täytettyihin iltoihin oman Netflix-vastaanottimen ääressä!

Frasier tv-sarja pähkinän kuoressa

Kulttiklassikko Frasier seuraa bostonilaista psykiatria Frasier Cranea (Kelsey Grammer), joka jättää vanhan elämän taakseen ja lähtee Seattleen, Washingtonin osavaltioon ja aloittaa oman radio-ohjelmansa. Vanhasta elämästä hän ei kuitenkaan pääse kokonaan irti, sillä mukaan lähtee myös hänen nipottajaveljensä Niles, Nilesin koira, sekä heidän isänsä, Martin. Lisäksi mukaan astuu Martinin hoitajana toimiva fysioterapeutti Daphne, joka muuttaa myös samaan talouteen, tehden sarjasta todella mielenkiintoisen kokonaisuuden hyviä henkilöhahmoja ja erittäin loistavaa komediakäsikirjoitusta unohtamatta.

Erityisesti Frasierin uusi ammatti radiojuontajana omassa ohjelmassaan antaa hyvän lähtökohdan monille uusille herjoille ja monille vitseille, jotka elävät vielä nykypäivänäkin. Frasier on vahva suositus jokaiselle sitcom-fanaatikolle esimerkiksi Frendien ja How I Met Your Motherin jälkeen. Myös jos tykkäät muuten 90-luvun Yhdysvalloista ja jenkkikulttuurista, kannattaa sarja ottaa nopeasti tarkempaan tutkiskeluun.

Miten saada VPN ja Netflix USA

Kerroimme aikaisemmin, että Frasier ja muut Netflix USA:n sarjat ja elokuvat ovat saatavilla täysin laillisesti ja ilmaiseksi myös suomalaisille katsojille. Tämä on mahdollista omalla VPN yhteydellä, joka on vähän niin kuin suojattu nettiyhteys. VPN:n avulla oma nettiosoitteesi vaan vaihtuu toisen maan alueelle virtuaalisesti, jonka myötä esimerkiksi Netflix USA:n valikoima on sinulle avoin. Samoin myös voit päästä käsiksi esimerkiksi Japanin tai Saksan valikoimiin.

Mikä on paras VPN?

VPN-palveluita on netin maailmassa olemassa tuhansia. Uusia tulee jatkuvasti, ja vanhoja poistuu käytöstä – siksi on vaikea sanoa, mikä on ultimaattisesti paras VPN-palveluntarjoaja. On kuitenkin joitain teknisiä asioita, joilla vertailla palveluja toisistaan. Suurimmassa osassa palveluista on esimerkiksi yli 50 eri maavaihtoehtoa, joista valita oma virtuaalinen sijainti, jonka lisäksi myös ohjelmiston ja sovellusversion käytettävyyteen on lähtökohtaisesti panostettu todella paljon palveluntarjoajasta riippumatta. Nykyiset VPN-palvelut on tehty kaikille netinkäyttäjille sopiviksi, joten sinun ei tarvitse huolehtia vanhoista ADSL-modeemiäänistä ja erilaisten verkkoprotokollien kirjoittamisesta, sen kun painat nappia ja avaat Netflixin, niin saat Netflix USA:n käyttöösi.

VPN-palveluja on saatavilla netistä ja älypuhelimien omista sovelluskaupoista, ja kun avaat tilin yhteen ohjelmaan, voit tavallisesti käyttää sitä sekä nettiselaimella että mobiililaitteella. Suosittuja kansainvälisiä VPN-palveluja, jotka ovat saatavilla suomalaisille asiakkaille, ovat esimerkiksi NordVPN, Cyberghost ja Ivacy VPN. Kaikki kyseiset palvelut toimivat moitteetta kaikilla käyttöjärjestelmillä ja kaikilla laitteilla, ja kunnon nörteille myös tiedoksi, että Linuxin osalta kaikki näistä neljästä vaihtoehdosta toimivat moitteettomasti myös ainakin Ubuntu-käyttöjärjestelmässä. ExpressVPN, NordVPN, Cyberghost ja Ivacy VPN toimivat myös USA:n Netflixin kanssa. Ei siis muuta, kuin päivittelemään niitä arki-, ja viikonloppuiltoja vähän paremman viihteen pariin VPN:llä ja Netflix USA:lla. Ensi kerralla, kun työkaveri alkaa kehua sinulle katsomiaan Netflix-sarjoja, voit kertoa myös hänelle kokemukset vähän paremmasta TV-tarjonnasta.