Näin katsot Dexteriä Yhdysvaltojen Netflixin kautta ilmaiseksi

Onko Suomen Netflixin tarjonta kahlattu läpi jo ylösalaisin? Kiinnostaisiko sinuakin tutustua uusiin (ja vanhempiin) sarjoihin, joita muiden maiden Netflix näyttää samaan hintaan? Yhdysvalloista lähtöisin oleva maailmalla huiman suosion saavuttanut suoratoistopalvelu Netflix tarjoaa myös Suomen maalla oleskeleville laajan valikoiman uusimpia tv-sarjoja ja elokuvia. Luonnollisesti, sen kotimaassa Yhdysvalloissa valikoima on kuitenkin vielä suurempi, sillä Yhdysvaltojen Netflixistä löytyy jopa lähes 1000 TV-sarjaa ja yli 2500 elokuvaa enemmän kuin Suomen Netflixistä. Näiden tuhannen sarjan joukosta löytyy valikoimaa aivan varmasti jokaiseen makuun, näin myös jännittävien rikossarjojen, kuten Dexterin, faneille. Kuinka sitten pääset seuramaan Dexteriä ja muita suosikkisarjojasi Yhdysvaltojen Netflixistä laillisesti ja puoli-ilmaiseksi? Usko tai älä, se on täysin mahdollista!

Näiden VPN:n palveluiden avulla voit katsoa USA Netflixiä

[featured-casinos sites=’806, 835, 797, ’ ]

Miksi valita VPN-palvelu?

VPN-palveluissa (englanniksi Virtual Private Network) on kyse virtuaalisesta erillisverkosta, jonka tarkoituksena on suojata käyttäjän yksityisyyttä Internetissä liikuttaessa. Palvelu toimii käytännössä siten, että sen ollessa aktiivisena käyttäjän nettiaktiivisuus kulkee salatun tunnelin kautta VPN:n hallinnoimaan serveriin. Tätä kautta käyttäjän tiedot pysyvät niin hakkereiden, urkinnan ja muiden kyberrikollisten ulottumattomissa.

VPN:n avulla netissä surffailevat käyttäjät pystyvät siis parantamaan omaa yksityisyyttään huomattavasti, mutta palvelulle löytyy myös lukuisia muita käyttötapoja. Yksi näistä on netin suoratoistopalveluiden, kuten Netflixin, niin sanotun geoblokkauksen eli maakohtaisen eston kiertäminen. Netflixin geoblokkauksen tarkoituksena on rajoittaa maksavien asiakkaiden katselu vain siihen maahan, missä käytettävän laitteen IP-osoite sijaitsee. VPN-palvelun avulla käyttäjä voi näin ollen vaihtaa vapaasti IP-osoitteensa sijaintia, jolloin Netflixin valikoimaa voidaan päivittää sen mukaan, missä maassa laitteen IP-osoite milloinkin sijaitsee. Tässä tapauksessa VPN-palvelu auttaa vaihtamaan Suomessa sijaitsevan IP-osoitteen Yhdysvalloissa sijaitsevaan IP-osoitteeseen, jolloin käyttäjä saa ulottuvilleen Dexterin lisäksi tuhansia muita TV-sarjoja ja elokuvia, jotka eivät ole saatavilla Suomen Netflixissä.

Kuinka katsoa Dexteriä Yhdysvaltojen Netflixin kautta ilmaiseksi?

Jos sinulla on jo olemassa Netflixin käyttäjätunnus, sinun tarvitsee enää ladata koneellesi valitsemasi VPN-palvelin, jonka kautta vaihdat IP-osoitteesi Suomesta Yhdysvaltoihin. VPN-palvelimissa tosin on muutamia eroja, mutta jos käytät sitä vain Netflixin katsomiseen, ei VPN-palvelimelta onneksi tarvitse vaatia valtavia tehoja. Tärkeintä on kuitenkin varmistaa, että palvelin pystyy murtamaan Netflixin geoblokkauksen. Näistä hyviä esimerkkejä ovat muun muassa NordVPN, Cyberghost ja Ivacy VPN, jotka kaikki toimivat myös Yhdysvaltojen Netflixin kanssa.

Monet VPN-palvelut tarjoavat 7-30 päivän rahat takaisin -takuun sekä ilmaisia kokeilujaksoja, joiden asettamissa rajoissa voit tutustua rauhassa kyseisen palvelun toimintoihin ja testata, miten se käytännössä toimii Netflixin kanssa. On myös tärkeää, että VPN-palvelin ylläpitää suhteellisen toimivaa yhteysnopeutta, jotta se pystyy pyörittämään Netflixiä ongelmitta. Netistä löytyy ilmaisia nopeustestejä, joiden avulla voit testata nettiyhteyttäsi kotona VPN-palvelun kautta ennen kuin päätät, haluatko jatkaa kyseisen palvelun kanssa vai vaihtaa toiseen.

Tässä suhteessa sinun ei tarvitse maksaa yhtään ylimääräistä, mutta jos löydät itsellesi mieluisan VPN-palvelun, jonka käyttöä haluat jatkaa rahat takaisin -takuun tai ilmaisen kokeilujakson jälkeen, veloittaa palvelu tällöin tietyn summan tililtäsi esimerkiksi kuukausittain, puolen vuoden tai vuoden välein. Monet edullisimmista palveluista maksavat vain muutaman dollarin kuukaudessa, jos päätät ottaa itsellesi vuoden mittaisen paketin, joten kovin kallista VPN-palvelun käyttö ei ole, varsinkin, jos käytät Netflixiä paljon. Lisäksi monet VPN-palvelut tarjoavat maksullisen version ohella myös ilmaisversioita, jotka voivat toimia aivan yhtä hyvin Netflixin kanssa. Palvelun käytön voi myös jakaa samassa taloudessa useamman eri laitteen kanssa, joten voit puolittaa maksun vaikka kämppäkaverin tai perheenjäsenen kanssa.

Kun oikea VPN-palvelu on löytynyt, sinun tulee vain kirjautua normaalisti Netflixin tilillesi heti, kun olet vaihtanut VPN-sovelluksen kautta sijaintisi Yhdysvaltoihin. Netflixin tulisi tällöin päivittää valikoima automaattisesti paikalliseen tarjontaan ja valmista – Dexterin katselu voi alkaa!

Dexter – hurmaavan tappava sarjamurhaaja

Dexter on lukuisilla Emmy- ja Golden Globe -palkinnoilla muistettu yhdysvaltalainen televisiosarja, jota tähdittää monelle Mullan Alla -draamasarjasta tuttu näyttelijä Michael C. Hall. Hall esittää sarjassa sosiaalisesti hieman rajoittunutta, mutta yllättävän sydämellistä veriroisketutkijaa, joka työskentelee yhdessä sisarensa Debra Morganin (Jennifer Carpenter) ja tuhansien muiden lain puolesta taistelevien lainvalvojien kanssa Miamin poliisissa. Dexterillä on kuitenkin pienen pieni salaisuus: vapaa-ajallaan sympaattisesta ja hieman kiusallisesta Dexteristä tulee armoton ja kylmä sarjamurhaaja. Dexter valitsee uhreikseen paatuneita rikollisia, jotka ovat syystä tai toisesta päässeet karkaamaan oikeuden otteesta. Kaksoiselämää elävä Dexter joutuu valintojen ja uhrauksien eteen, joissa hyvyyden ja pahuuden rajat alkavat hämärtyä dramaattisesti.

Sarjan ensimmäinen kausi perustuu Jeff Lindsayn suosittuun romaaniin Dexterin pimeät unet. Sarjan ensiesitys saapui Yhdysvalloissa televisioon lokakuussa 2006 ja sarjan kahdeksas ja viimeinen kausi esitettiin vuonna 2013. Dexterin kaikki kahdeksan kautta ovat nähtävissä Yhdysvaltojen Netflixissä.