Katso Arrested Development ilmaiseksi Netflix USA:sta

Arrested Development (suom. Sukuvika) on yhdysvaltalainen tuotantoyhtiö Foxin tekemä tilannekomedia, joka seuraa epätavallisen perheen epätavallisesti sujuvaa elämää. Aikaisemmin varakas Bluthin perhe on kokenut vararikon, mutta pyrkii silti elämään elämäänsä niin kuin rikkaat ja kuuluisat, panostaen kaikkensa mammonan ja materian maksimointiin, jota ei enää ole.

Arrested Developmentin -sarjan juoni

Sarjan keskiössä on Michael Bluth, joka pyrkii pitämään perheensä koossa riippumatta sen juonittelusta ja itsekkyydestä. Hänen poikansa, George Michael, elää jatkuvassa paineessa pyrkien toimimaan samalla tavalla kuin isänsä. Michaelin vanhemmat, Lucille Bluth ja George Bluth, ovat karikatyyrimäisiä hahmoja amerikkalaisista uusrikkaista, jotka eivät ole tottuneet elämään tavallisten ihmisten arkea rikkauksien jälkeen. Michaelin äiti, Lucille, on kuin stereotypia Kauniiden ja Rohkeiden rikkaista naishahmoista. Lucillelle tavanomaista on piilojuopottelu, jatkuva juonittelu ja manipulointi, sekä perheenjäseniään että ystäviään kohtaan. Michaelin isä, George, taas on entisaikojen menestynyt ja korruptoitunut kiinteistövälittäjä ja grynderi, joka pidätetään sarjan ensimmäisten jaksojen aikana. Vaikka George viettää suurimman osan sarjassa kiven sisässä, pyrkii hän enemmän tai vähemmän onnistuneesti myös vaikuttamaan perheeseensä. Muita sarjan hahmoja ovat Michaelin nuorin veli Byron, vanhin veli George Oscar Bluth II eli GOB, Michaelin kaksoissisko Lindsay ja hänen puolisonsa Tobias ja tyttärensä Mae.

Sarjan aikana perheen henkilökemiat ovat jatkuvasti tulilinjalla, kun kaikki Michaelia lukuun ottamatta pyrkivät juonimaan toisiaan vastaan ja keksimään mitä katalampia juonia oman materiaalisen arvonsa maksimoimiseksi.

Arrested Development jenkki-Netflixistä laillisesti ja täysin ilmaiseksi!

Tämä yhdysvaltalainen sitcom-sarja on etenkin ensimmäisten kausien aikana saanut todella paljon ylistystä yhdysvaltalaisessa mediakulttuurissa, ja kuuluu 2000-luvun sitcom-sarjojen kulttiklassikoihin. Kolmen ensimmäisen tuotantokauden ja vuosien 2003-2006 jälkeen sarja jäi Foxilta tauolle, kunnes Netflix jatkoi sarjaa neljännestä tuotantokaudesta lähtien. Toukokuussa 2019 Arrested Developmentista julkaistiin lisäksi viides tuotantokausi, joka on muiden tuotantokausien ohella saatavilla Netflix USA:sta.

Mikä Netflix USA? Onko se sama asia, kuin Netflix Suomi?

Netflix on kansainvälinen suoratoistoon keskittynyt yritys, jolla on todella laaja elokuva-, ja sarjakirjasto katsottavana tilaajilleen. Suomalaisille tunnetuin Netflixin ohjelmakirjasto on Netflixin Suomi-versiossa, joka on ikään kuin räätälöity versio Netflixin koko ohjelmakirjastosta suomalaiseen makuun. Vaikka toisaalta on hyvä, että Netflix Suomen valikoima on tehty suomalaisia varten, kaikkia tunnettuja sarjoja sen valikoimista ei valitettavasti löydy. Erityisesti amerikkalaiset klassikkosarjat ovat sellaisia hyvin tuotettuja ja tehtyjä viihde-elämyksiä, jotka on jätetty pois Suomen Netflixistä joko budjettisyistä tai sen takia, että Netflixillä ei ole ajateltu, että suomalaisia kiinnostaisi tarpeeksi. Tällaisia sarjoja ovat esimerkiksi Arrested Development, jolla on kuitenkin myös paljon suomalaisia faneja. Yhteensä Netflix USA:ssa on noin yli 1000 tv-sarjaa ja 2500 elokuvaa enemmän kuin Netflix Suomen valikoimassa!

VPN-yhteys mahdollistaa Netflix USA:n valikoiman sinulle

Kun haluat katsoa Arrested Development -sarjaa ja muita jenkkiläisiä huippusarjoja netistä täysin laillisesti ja ilmaiseksi, helpoin tapa on käyttää Netflixin USA -versiota. Tämä on täysin laillista, ja vaatii sinulta vain tietokoneesi tai älypuhelimesi virtuaalisen osoitteen vaihtamista. Virtuaalisella osoitteella tarkoitetaan sinun ja laitteesi omaa nettiosoitetta, joka muodostuu sen perusteella, minkä maan alueella käytät nettiyhteyttä. Jotta saat oman virtuaalisen nettiosoitteesi vaihdettua ja Netflix USA:n valikoiman omaan Netflixiin, tulee sinun käyttää VPN:ää eli ohjelmaa, jolla saat oman nettiosoitteesi muutettua. Tämä on todella helppoa, ja itse asiassa VPN:n käyttö on helpompaa kuin vaikkapa Gmailin tai Netflixin itsensä käyttö. Kytket vain ohjelman päälle tietokoneelta tai sovelluksen puhelimesta, valitset listasta maan, jonka alueelle haluat muodostaa virtuaalisen yhteyden, klikkaat Netflixin päälle ja nautit jenkki-Netflixin valikoimista!

VPN-yhteyksien vertailu – Mikä paras Netflix USA:n?

Jotta voit käyttää VPN-yhteyttä, tulee sinun hankkia tähän sopiva VPN-palvelu. Näitä tarjoavat tavallisesti kansainväliset tietoturvayritykset sekä yritykset, jotka ovat erikoistuneet esimerkiksi nettiliikenteen salaamiseen ja suojaamiseen. Koska VPN-yhteyttä ja VPN-ohjelmistoja on tarjolla kymmeniä erilaisia, otimme vertailuun kolme hyvää ja tunnettua VPN-ohjelmistoa, joilla on yhteensä miljoonia eri käyttäjiä. Kaikki mainitut VPN:t toimivat hyvin Netflix USA:n kanssa. Valitse itsellesi näistä sopivin!

Cyberghost

Cyberghost on suosittu ja maailmanlaajuisesti toimiva VPN-ohjelmisto, jolla on yli 3700 palvelinta ja vaihtoehtona valita suojattu yhteys yli 55 eri maasta. Cyberghost toimii tavallisen VPN-yhteyden lisäksi myös hyvänä suojana esimerkiksi haittaohjelmistoja vastaan, lisäksi se torjuu myös ärsyttäviä mainoksia. Yli 30 miljoonaa tyytyväistä käyttäjää ei voi olla väärässä!

NordVPN

NordVPN:n valikoimassa on yli 5200 palvelinta, jotka sijaitsevat fyysisesti hyvin laajasti ympäri maailmaa. NordVPN:n avulla voit liittää VPN:n kautta jopa kuusi laitetta verkkoon, joten saat suojan ja Netflix USA:n toimimaan esimerkiksi omaan älypuhelimeen, tietokoneeseen, tablettiin, ja vielä puolisonkin laitteisiin!

Ivacy VPN

Ivacy VPN on kansainvälisen Ivacy-tietoturvayhtiön kehittämä VPN-ohjelmisto, joka tarjoaa käyttäjilleen loistavaa tietoturvaa ja suojausta netin käyttöön. Sekä Ivacyn tietokoneversio, että sovelluskaupoista älypuhelimiin saatava sovellus toimiva mainiosti myös Netflix USA:n kanssa.
Valitse esimerkiksi näistä VPN-palveluista itsellesi paras ja aloita Netflix USA:n käyttö heti!