Katso Agents of S.H.I.E.L.D. (S.H.I.E.L.D. Agentit) Netflix USA:n kautta ilmaiseksi

VPN-yhteyden hankinta on nykyään todella kannattavaa, sillä suurin osa suosituimmista suoratoistopalveluista tarjoaa jollain tavalla maarajoitettua sisältöä. Erityisen suosittu tässä yhteydessä on suoratoistopalvelu Netflix, jonka maarajoitusten kiertämiseen on tehty mitä erikoisempia sovelluksia, joista suurin osa on kuitenkin täysin turhia eivätkä toimi. Sen sijaan VPN-yhteysohjelmat voivat toimia hyvin Netflix USA:n kanssa yhdessä.

Mikä VPN-yhteys on paras Netflix USA:n käyttöön?

Netflix USA:n tv- ja sarjavalikoima on huomattavasti laajempi kuin Suomen Netflixin, ja myös suomalaiset Netflix-käyttäjät saavat USA-version itselleen helposti käyttämällä VPN-yhteyttä. Kaikki VPN-yhteydet eivät kuitenkaan ole täysin samanlaisia.

Ota nämä seikat huomioon, kun valitset VPN-yhteyttä

Tärkeitä seikkoja, jota omaa VPN-toimijaa valitessa kannattaa pohtia, ovat esimerkiksi VPN-yrityksen tarjoaman yhteyden palvelimien määrä ja se, kuinka monta maata palvelinverkosto kattaa. Tämä on erityisen tärkeää, jos haluat käyttää VPN-verkolla muitakin palveluja kuin jenkki-Netflixiä.

Tärkeää on myös tarkastaa, onko oma laitteesi toimiva tietyn VPN-yrityksen verkon kanssa. VPN-yhteyttä Netflixin katseluun voi käyttää muun muassa omalla kannettavalla tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Riippuen siitä, käytätkö Applen iOS-käyttöjärjestelmää, Microsoftin Windowsia vai Googlen Androidia, on totta kai kannattavaa hankkia sellainen VPN, joka tukee kyseistä käyttöjärjestelmää. Lisäksi esimerkiksi Android TV:lle sekä konsoleille (Xbox, PS4) on tehty tuki tietyissä VPN-palveluissa.

Muita asioita, jotka kannattaa huomioida VPN:ää valitessa, on kyseisen VPN-palvelun käyttämä datankeräys, eli se, minkälaista tietoa sinusta käyttäjänä kerätään. Lisäksi joissain VPN-yhteyksissä voi olla verkkorajoituksia esimerkiksi nopeuden tai kaistanleveyden suhteen. Jos siis haluat esimerkiksi katsoa 4K-yhteydellä Netflix USA:sta löytyvää sisältöä, valitse sellainen VPN, jolla on tuki laajakaistayhteydelle ja esimerkiksi valokuituverkon mahdollistamalle nopeudelle.

Mitkä ovat hyviä VPN-yhteyksiä?

Hyviä VPN-verkkoja on saatavilla paljon, ja otimme tähän muutaman esimerkin sellaisista verkoista, jotka tarjoavat erityisesti tuen Netflix USA:lle. Esittelyssä ovat NordVPN, Cyberghost ja IvacyVPN.

NordVPN

NordVPN tarjoaa käyttäjilleen yli 5000 palvelimen verkoston jopa 60 eri maassa, ja sen palvelinverkosto onkin yksi markkinoiden laajimmista. NordVPN:n verkosto tarjoaa myös useita eri yhteyspaikkoja USA:ssa, esimerkiksi itärannikon ja länsirannikon kaupungeista. Lisäksi NordVPN toimii erityisesti sen takia Netflixin geoblokkauksen estäjänä, että palvelun kautta saat erillisen IP-osoitteen juuri sinulle. Tavallisesti geoblokkaus toimii sivustoilla erillisen kieltolistan avulla, joilla tunnetuimmat jaetut IP-osoitteet blokataan pois tietystä palvelusta. NordVPN on myös erityisen turvallinen käyttää, sillä sen salausteknologia ja tietokäytännöt ovat huippuluokkaa.

Cyberghost

Cyberghost on luultavasti maailman yksi helppokäyttöisimmistä VPN-verkoista, jota luultavasti osaavat käyttää myös seniorit. Cyberghost tukee laajasti kaikkia käyttöjärjestelmiä ja laitteita, mukaan lukien pelikonsoleita. Cyberghostin käyttö vaatii vain palvelun käynnistämisen oman laitteen kautta, muutaman valinnan siitä, mihin VPN-yhteyttä halutaan käyttää, ja tämä riittää. Palvelussa on lisäksi kokeneemmille käyttäjille hieman mahdollisuuksia optimoida omaa VPN-yhteyden käyttöä. Vaikka palvelu on todella helppokäyttöinen, se ei tarkoita, että kyseessä olisi mikään lelu. Cyberghostin yhteysverkosto on laaja ja VPN-yhteys on todella nopea. Cyberghost-tilin kautta voi saada VPN-yhteyden toimimaan jopa viidelle eri laitteelle, kuten älypuhelimelle ja tabletille, ja jopa suojata koko oman Wifi-reitittimen (myönnettäköön, että tämä vaatii hieman nörttitaitoja).

IvacyVPN

Ivacyn kehittämä IvacyVPN taipuu kohtalaisesti Netflix USA:n pyörittämiseen, ja sen valikoimissa on yli 1000 palvelinta noin 50 maassa. Vaikka IvacyVPN on saanut joidenkin palvelimien ja jaettujen IP-osoitteiden perusteella niin sanotusti bannit Netflixiltä, suurin osa heidän palvelimistaan toimii hienosti Netflix USA:n käytössä. IvacyVPN on turvallinen, nopea ja hyvin suosittu etenkin Aasiassa. VPN:n kautta luotu yhteys suojataan AES-256 salauksella ja OpenVPN-protokollalla, jotka ovat käytetyimmät suojaustekniikat VPN-yhteyksissä.

S.H.I.E.L.D. Agentit Netflix USA:sta ilmaiseksi

Kun olet saanut oikean Netflix-yhteensopivan VPN:n valittua omaan laitteeseesi, seuraava kysymys on, että mitä kaikkea Netflix USA:n valikoimista löytyy. Kokonaisuutena jenkki-Netflixin valikoima on valtava, ja se pitää sisällään noin tuhat sarjaa ja 2500 elokuvaa enemmän kuin suomenkielinen Netflix-versio. Toimintasarjoista ja sarjakuvista tykkääville tarjolla on esimerkiksi amerikkalainen tv-sarja Agents of S.H.I.E.L.D., joka perustuu sarjakuvamaailmasta tuttuun Marvel-universumiin. SHIELD-on terrorismintorjuntaan ja vakoiluun erikoistunut maapallon yksikkö, joka taistelee erityisesti pahamaineista rikollisjärjestö Hydraa vastaan. SHIELD:ä on ollut perustamassa esimerkiksi Iron Manin isä Howard Stark, ja Marvel-elokuvissa nähdään usein sen tunnetuin jäsen, eli Nick Fury. Agents of S.H.I.E.L.D. -sarjassa nähdään toimintaa ja Marvelin maailmaan perustuvia vihollisia sekä viittauksia useisiin eri Marvel-maailman tapahtumiin ja hahmoihin. Sarjasta on tehty yhteensä kuusi eri tuotantokautta, joten katsomista riittää useammaksikin päiväksi.

Katso Agents of S.H.I.E.L.D Netflix USA:sta ilmaiseksi!