Parhaat VPN-palvelut Netflixiin

Moni on varmasti huomannut, että Netflixissä on paljon maarajoituksia. Suomessa sarjat ja leffat tulevat 3-4 kuukautta Yhdysvaltoja jäljessä. Suomalaiset näkevät vain murto-osan Netflixin tarjonnasta – ja se on ärsyttävää. Netflix VPN on ratkaisu tähän ongelmaan. Voit kiertää maarajoitukset laillisesti virtuaalista sijaintia muuttamalla. 

Miten VPN Netflix toimii käytännössä? Tästä artikkelista saat tarkat ohjeet. Löydät myös parhaat VPN-palvelut vuodelle 2022.

Netflix VPN: katso elokuvia ja tv-sarjoja ilman ärsyttäviä maarajoituksia

Harmittaako Netflixin tiukat maarajoitukset? Ei hätää, Netflix VPN ratkaisee tämän ärsyttävän ongelman. VPN:n avulla voit muuttaa virtuaalista sijaintiasi. Näin pääset käsiksi Netflixin sisältöön ilman rajoituksia. Katso VPNGorilla.com -sivuston ohjeet, et varmasti tule pettymään!

blufvpn-logo-

Erikoisuus

Tuore ja Turvallinen

Players from sijainti
Kokeile tästä
surfsahrkvpn

Erikoisuus

Erinomainen hinta/laatu suhde

Players from sijainti
Kokeile tästä
NordVPN logo

Erikoisuus

Todella nopea ja turvallinen

Players from sijainti
Kokeile tästä

Miksi Netflixillä on maantieteellisiä rajoituksia?

Netflixin tarjoamat elokuvat ja sarjat ovat lisensoituja. Palvelut lisensoidaan eri maihin, koska jokaisessa maassa on oma tekijänoikeuslaki. Kun sijaintipalvelu on Suomessa, tulee näkyviin reilu 3000 elokuvaa ja sarjaa. Mikäli asiakas on Yhdysvalloissa, on tarjontaa 3-kertaa enemmän. Joka tapauksessa sisältö on jokaisessa maassa hieman erilainen. 

Jos rehellisiä ollaan, on kyse pitkälti rahasta. Netflixillä on nykyään 200 miljoonaa asiakasta, yli 100 eri maasta. Kun lisenssisopimus solmitaan 100 maahan, tuo se 100-kertaisen määrän rahaa yrityksen kassaan. Näin se bisnes toimii.

Meidän mielestämme se on väärin, ja siksi suosittelemme VPN:n käyttämistä. Olet kuitenkin Netflixin kuukausimaksun hoitanut. Sinulla on oikeus nauttia palvelusta täysin rinnoin. 

 

IP-osoitteen maantieteellinen sijainti

Miten Netflix tietää olinpaikkasi? Vakoillaanko sinua television tai puhelimen kautta? Ei vakoilla, ainakaan Netflixin toimesta. Kaikki perustuu sinun IP-osoitteeseen. IP-osoite, eli Internet Protocol on käyttäjän yksilöivä merkkijono (esim: 123.456.78.90). Osoitteen avulla sinun sijaintisi voidaan selvittää. Joskus pelottavan tarkasti.

Esimerkiksi Google voi tietää, että olet juuri käynyt Kuopion Tokmannilla. Sen verran tarkasti IP-osoite paljastaa käyttäjän sijainnin. VPN-yhteyden avulla IP-osoite voidaan muuttaa, että se ei paljasta todellista sijaintiasi. Siihen Netflix VPN suomi perustuu. 

 

Netflix VPN: Miten se auttaa geoblokkaukseen?

Kuten äsken jo paljastimme, perustuu maarajoitusten kiertäminen oman IP-osoitteen muuttamiseen. Oman virtuaalisen sijainnin voi muuttaa pois Suomesta. Yleensä palvelimen voi valita 50 – 90 eri maasta. Parissa sekunnissa muutat sijainnin vaikka Ranskaan, Italiaan tai Yhdysvaltoihin. 

 

Näin Netflix VPN toimii käytännössä:

 1. Avaa VPN-sovellus, joko tietokoneella, puhelimella tai tabletilla.
 2. Valitse haluamasi VPN-palvelin, esimerkiksi Yhdysvalloista.
 3. Klikkaa itsesi kyseiselle palvelimelle. 
 4. Sinulle luodaan IP-osoite, joka näyttää sinun olevan Yhdysvalloissa.
 5. Kirjaudu sisään Netflixiin, ja ylläty moninkertaisesta tarjonnasta!

 

Se on todistetusti noin yksinkertaista. Kunhan olet rekisteröitynyt johonkin VPN-palveluun, on Netflixin katsominen ilman rajoituksia nopeaa. Se on vain yksi napin painallus. Voit kokeilla vaikka kaikkien maiden palvelimia. 

Toimenpide on täysin laillinen, vaikka Netflix on blokannut monta VPN-palvelua. Voit kuitenkin käyttää VPN:ää turvallisin mielin. 

 

Top 5: Parhaat VPN-palvelut 2022

Moni varmasti miettii, mikä on paras VPN Netflix -sarjojen katsomiseen? Kerromme seuraavaksi viisi (5) parasta vaihtoehtoa. Tässä kohtaa on hyvä mainita, että jokaista palvelua pääsee kokeilemaan ilman sitoumuksia, rahat takaisin -takuulla!

Tässä parhaat VPN:t Netflixin katsomiseen vuonna 2022:

 1. BlufVPN
 2. SurfShark
 3. NordVPN
 4. ExpressVPN
 5. Cyberghost

BlufVPN

VPNGorilla.comin suosikki on hiljattain perustettu BlufVPN. Tämä palvelu on noussut suomalaisten suosioon viimeisen vuoden aikana. Tarjolla on yli 500 palvelinta jopa 60 maasta, Kill Switch -ominaisuus sekä kovat salausprotokollat. BlufVPN käyttää samoja algoritmeja, kuin NASA. Tätä suojausta ei kukaan tule murtamaan. VPN-yhteyden voi muodostaa viidelle (5) laitteelle samanaikaisesti. 

Halvimmillaan BlufVPN:n saa 2,00 € / kuukaudessa. Tämä edellyttää kolmen vuoden mittaista sopimusta. Vuoden sopimuksella hinta on 3,49€ / kk. Kuukausisopimus nostaa hinnan 9,99 euroon kuukaudessa. Meidän suosituksemme on tehdä vuoden tai kolmen vuoden mittainen sopimus kerralla. Sillä säästää satoja euroja. 

Joko mainitsimme, että tarjolla on 30 päivän rahat takaisin -takuu. Tarjouksen voi käyttää kaikissa tilauksissa. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin. 

 

Palvelimien lukumäärä: yli 500 palvelinta

Palvelimien sijainnit: yli 60 maassa

Tuettujen laitteiden enimmäismäärä: 5 laitetta

Osoite: www.blufvpn.com

Tuetut alustat: Windows, macOS, Linux, iOS, Android, Fire TV sekä Apple 

Smart-TV: Chrome, Firefox, PS4 sekä XBOX

 

Plussat:

 • Maailmanluokan salausprotokollat ja -algoritmit
 • Suojaa viisi (5) laitetta yhdellä tilauksella
 • Yli 500 palvelinta jopa 60 maassa
 • Suomenkielinen VPN-palvelu
 • Kill Switch -ominaisuus
 • 30 päivän rahat takaisin -takuu

 

Miinukset:

 • Yhden kuukauden sopimus on suhteellisen tyyris
 • Asiakaspalvelu ei toistaiseksi palvele suomeksi
blufvpn-logo-

Erikoisuus

Tuore ja Turvallinen

Players from sijainti
Kokeile tästä

SurfShark

SurfShark on brittiläinen palvelu, joka perustettiin vuonna 2018. Tämä VPN-palvelu on noussut nopeasti luokkansa parhaimmistoon. Matala hinnasto ja hyvät ominaisuudet vetävät uusia asiakkaita SurfSharkin puoleen. Ominaisuuksista mainittakoon yli 1000 palvelinta jopa 60 maassa, Kill Switch -toiminto sekä kovat salausprotokollat. 

Kuukausihinnan saa niinkin alas, kuin $2.49 / kk. Tämä edellyttää 27 kuukauden tilausta, eli noin 2-vuotista sopimusta. Vuoden tilauksella hinta on 5,99€ /kk. Jos haluat tilata yhden kuukauden kerralla, on hinta 11,95€ / kk. Yksittäisiä kuukausia ei kannata tilata, ne ovat lähes poikkeuksetta turhan kalliita. 

Myös SurfShark tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun. Kuukauden ajan voit käyttää palvelua ilman rajoituksia. Tässä on hyvä Netflix VPN, vieläpä edulliseen hintaan. Yhteys on nopea ja stabiili – puskurointia ei ole tiedossa!

 

Palvelimien lukumäärä: yli 3200

Palvelimien sijainnit: yli 95 maassa

Tuettujen laitteiden enimmäismäärä: Ei rajoituksia

Osoite: www.surfshark.com

Tuetut alustat: Windows, macOS, Linux, iOS, Android, Fire TV sekä Apple

Smart-TV: Chrome, Firefox, PS4 sekä XBOX

 

Plussat:

 • Laitteiden määrä ei olla rajoitettu
 • Todella suosittu Netflix VPN
 • Yli 1000 palvelinta jopa 60 maassa
 • Kuukausihinta alle 3,00 €
 • 30 päivän rahat takaisin -takuu

 

Miinukset:

 • Yksittäisen kuukausisopimuksen hinta yli 10 euroa
 • Asiakaspalvelu on usein ylikuormittunut ja ruuhkainen
surfsahrkvpn

Erikoisuus

Erinomainen hinta/laatu suhde

Players from sijainti
Kokeile tästä

NordVPN

NordVPN on viime vuosien suosituin VPN-palvelu. Kyseessä on ominaisuuksien valossa tämän segmentin parhaimpia palveluita. Käyttäjä voi esimerkiksi valita, millaisen suojauksen laitteelle haluaa. Suojausprotokollia voi itse muuttaa. Yli 5000 palvelinta jopa 60 maassa antavat paljon joustavuutta. Jopa kuusi (6) laitetta voi suojata yhdellä tilauksella. Eikä hinta ole suinkaan markkinoiden kallein. 

Hinta on alimmillaan 3,49€ /kk, kun teet kahden vuoden sopimuksen. Vuoden sopimuksella kuukausihinta on 4,39€.  Kuukausittain veloitettavalla sopimuksella hinta kohoaa 10,49 € /kk. Viimeinen vaihtoehto on lähes laittoman korkea, eli suosi pidempiä sopimuksia – tai kokeilujaksoa. 

Hinta-laatusuhde on kohdallaan. Jos siis yhden kuukauden tilausta ei lasketa. Uudet käyttäjät saavat vielä 30 päivän rahat takaisin -takuun. Mikäli NordVPN ei vastaa odotuksia, saat rahasi takaisin. Tässä suosittu Netflix VPN, jota voit käyttää kuukauden ilman sitoumuksia. Sen jälkeen hinta alle 4€ kuukaudessa!

 

 

 

Palvelimien lukumäärä: yli 5500 palvelinta

Palvelimien sijainnit: yli 60 maassa

Tuettujen laitteiden enimmäismäärä: 6 laitetta

Osoite: www.nordvpn.com

Tuetut alustat: Android, Windows, macOS, iOS, iPhone, iPad, Android TV, Linux, Chrome sekä Firefox

 

Plussat:

 • Luotettava ja pitkään alalla toiminut VPN-palvelu
 • Käyttäjien toimintaa tai sivuhistoriaa ei seurata
 • Useita salausalgoritmeja ja -protokollia
 • Ystävällinen ja asiantunteva palvelu
 • Markkinoiden suosituin Netflix VPN 
 • Suomenkielinen sivusto
 • 30 päivän rahat takaisin -takuu

 

Miinukset:

 • Asiakaspalvelua ei saa aina suomen kielellä
 • Yksittäisen kuukauden sopimus markkinoiden kallein
NordVPN logo

Erikoisuus

Todella nopea ja turvallinen

Players from sijainti
Kokeile tästä

ExpressVPN

ExpressVPN on yli kymmenen vuotta vanha palvelu. Se on tarjonnut korkealaatuisen suojauksen vuosien ajan. Parhaita ominaisuuksia on yli 3000 palvelinta jopa 90 maassa, Kill Switch -toiminto, kovat yhteysnopeudet sekä armeijatason salausalgoritmit. Näin kovaa arsenaalia ei ilmaiseksi valitettavasti saa.

Vuoden sopimuksella hinta on 8,32€ / kk. Puolen vuoden sopimuksella hinta on 9,99€ /kk, ja yhden kuukauden tilauksella 12,95€. Emme voi suositella yhden kuukauden tilausta. Se on aivan liikaa VPN-verkosta, vaikka ExpressVPN on äärimmäisen laadukas. Hinta-laatusuhde on siinä rajoilla, että liika on liikaa. 

Palvelua voi kokeilla 30 päivää rahat takaisin -takuulla. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi täysimääräisenä takaisin. Kuukauden ajan voit nauttia Netflixistä ilman rajoituksia. Kannattaa kokeilla, riskitön kokeilujakso on kokeilemisen arvoinen!

 

 

 

Palvelimien lukumäärä: yli 3000 palvelinta

Palvelimien sijainnit: yli 90 maassa

Tuettujen laitteiden enimmäismäärä: 5 laitetta

Osoite: www.expressvpn.com

Tuetut alustat: Android, Windows, macOS, iOS, iPhone, iPad, Linux, Chromebook, Firefox, Nook sekä Kindle Fire

Smart-TV: Xbox, PlayStation, Amazon Fire TV Stick sekä Nintendo Switch

 

Plussat:

 • ExpressVPN on markkinoiden vanhin ja luotettavin palvelu
 • Maailmanluokan salaus- ja turvallisuusprotokollat
 • Yhteensopiva Netflixin kanssa
 • Nopea ja stabiili nettiyhteys
 • Asiakaspalvelu auttaa 24/7 
 • 30 päivän rahat takaisin -takuu

 

Miinukset:

 • Käyttäminen on rajoitettu 5 laitteeseen
 • Hinta-laatusuhde ei ole markkinoiden paras
ExpressVPN

Erikoisuus

Markkinajohtaja

Players from sijainti
Kokeile tästä

 

Cyberghost

 

Cyberghost on monipuolinen VPN-palvelu. Maailmanluokan salausteknologia sekä tehokas mainosten- ja haittaohjelmien esto tärkeimpinä ominaisuuksina. HTTPS-uudelleenohjaus herättää osaltaan mielenkiintoa. Tässä on yksi parhaista Netflix VPN -palveluista, koska palvelin valitaan automaattisesti oikein. Näin puskurointia ei ole – nettiyhteyden nopeus on optimoitu valmiiksi. 

Kolmen vuoden sopimuksella hinta on 1,94€ /kk. Tämä sisältää vielä neljä (4) ilmaista kuukautta! Kahden vuoden sopimuksella hintaa tulee 2,95€ /kk. Jos haluat tilata yhden kuukauden kerrallaan, kustantaa se 11,99 euroa. Erityisesti 3-vuotista sopimusta voi suositella, se on ihan markkinoiden parhaimpia tarjouksia. 

Pidemmät tilaukset ovat kilpailukykyiset. Yhden kuukauden sopimus on aika turha, eli sitä emme lähtökohtaisesti suosittele. Cyberghost mahdollistaa palvelun kokeilemisen 24 tuntia ilmaiseksi. Tosin tilauksille saa 45 päivän rahat takaisin -takuun. Meidän mielestämme varsin reilu diili luvassa!

 

 

 

Palvelimien lukumäärä: yli 8000 palvelinta

Palvelimien sijainnit: yli 90 maassa

Tuettujen laitteiden enimmäismäärä: 7 laitetta

Osoite: https://www.cyberghostvpn.com/fi/

Tuetut alustat: Windows, macOS, Linux, iOS, Android, Android TV, Google Chrome, Firefox, Fire Stick sekä Linux

 

Plussat:

 • Monipuoliset ominaisuudet sekä nopea yhteys
 • Korkeat suojausprotokollat ja -algoritmit
 • Yli 5000 palvelinta jopa 90 eri maassa
 • Suosittu Netflix VPN 
 • Jopa seitsemän (7) laitetta samaan aikaan
 • 45 päivän rahat takaisin -takuu

 

Miinukset:

 • Käyttöliittymä ja navigointi ovat hieman monimutkaisia
 • Ilmainen VPN kokeilujakso vain vuorokauden (24h) ajaksi
cyberghost logo

Erikoisuus

Pitkä Kokemus Alalta

Players from sijainti
Kokeile tästä

 

Netflix ja VPN: Pysy erossa näistä palveluista!

Vuonna 2016 Netflix alkoi rajoittamaan VPN:n käyttämistä. Muutoksen myötä kymmenet palvelut ovat estetty Netflixissä. Takavuosina estot pystyttiin kiertämään, mutta ei enää – eli Netflix veti pidemmän korren. 

Vältä näitä VPN-palveluita Netflixin kanssa:

 

 • HideIPVPN
 • Opera VPN
 • Ivacy
 • Overplay
 • Unotelly

Huomioitavaa on, että näissä palveluissa ei ole mitään vikaa. Niitä voi käyttää kuka tahansa, oman yksityisyyden suojelemiseen. Netflixin maarajoitusten kiertämiseen ne eivät kuitenkaan enää toimi. Netflix VPN toimii nykyään vain muutamilla palveluilla – jotka on listattu aiemmin tässä artikkelissa. 

Ilmainen VPN ja Netflix – Onnistuuko?

Ilmainen VPN Netflix on periaatteessa mahdollinen. Ilmaisia VPN-palveluita on paljon tarjolla, mutta niissä on rajoituksia. Mahdolliset datarajoitukset voivat olla 1-2 gigaa kuukaudessa. Joskus vain 500 Mt. Jos rajoitus on tätä luokkaa, ei Netflixiä pysty käytännön tasolla katsomaan. Datan määrä ei yksinkertaisesti riitä.

Esimerkiksi äskeisessä listauksessa on monia ilmaisia VPN-palveluita. Ne ovat luotettavia, mutta datarajoituksien takia Netflixin kanssa ne eivät sovi yhteen. Eikä minkään muunkaan suoratoistopalvelun. 

Ilmaisversioista paras lienee ProtonVPN Free. Kyseisessä palvelussa ei ole datakattoa, eli suoratoistopalvelut toimivat moitteettomasti. Ominaisuudet eivät ole parhaat mahdolliset, mutta Netflixin kanssa ProtonVPN toimii ilmaiseksi. 

Yhteenveto & loppusanat

 

”Pysyt anonyymina verkossa, voit katsoa urheilua ja musiikkia ilman rajoituksia, et näe kohdennettuja mainoksia, dynaaminen hinnoittelu poistuu ja paljon muuta. Netflixin katsominen on vain kirsikkana kakun päällä ”

 

Suomen Netflixissä tarjonta on minimaalinen. Melkein 100 maassa on Suomea suurempi tarjonta, mikä on hieman ihmeellistä. Se on kuitenkin ikävä tosiasia. VPN Netflix Suomi on mahdollisuus päästä muiden maiden tasolle. Tässä artikkelissa olemme esitelleet monta VPN-palvelua, jotka toimivat tässä tarkoituksessa erinomaisesti. 

Netflix VPN on oikeasti helppokäyttöinen. Olemme sen itse monta kertaa todenneet. Kun olet rekisteröitynyt johonkin palveluun, muuta virtuaalista sijaintiasi. Klikkaat vain palvelimen toisesta maasta – kuten Yhdysvalloista tai Kanadasta. Sen jälkeen avaa Netflix, ja ihastu moninkertaiseen tarjontaan. Näin yksinkertainen Netflix VPN 2022 on. 

Toki kannattaa muistaa VPN:n muutkin etuudet. Pysyt anonyymina verkossa, voit katsoa urheilua ja musiikkia ilman rajoituksia, et näe kohdennettuja mainoksia, dynaaminen hinnoittelu poistuu ja paljon muuta. Netflixin katsominen on vain kirsikkana kakun päällä.

Netflixissä on maarajoituksia, jotka estävät suomalaisia näkemästä palvelun kaikkia elokuvia ja sarjoja. VPN-yhteydellä rajoitukset voidaan kiertää. Sijainnin voi muuttaa toiseen maahan, jossa tarjontaa on Suomea enemmän.

Suosituimmat palvelut ovat BlufVPN, NordVPN sekä ExpressVPN. Jos mielessä on ilmainen VPN, tutustu ProtonVPN Free -palveluun. Sen kautta datakatto ei rajoita Netflixin katsomista.

Netflixissä on rajoitteita VPN:n käyttämiseen, eli yhteys on todennäköisesti blokattuna. Valitettavasti kaikki VPN-palvelut eivät pysty kiertämään Netflixin asettamaa muuria.

Kyllä on. Netflix ei sen käyttämistä kuitenkaan ehdoissaan hyväksy. Et tule kuitenkaan rikkomaan mitään lakia tai tekijänoikeuksia.

Se riippuu tarpeistasi. Jos haluat oikeasti varjella yksityisyyttäsi 24/7, kannattaa VPN:n käyttämisestä maksaa. Parilla eurolla kuukaudessa saat esimerkiksi Kill Switch -ominaisuuden, jota ilmainen VPN yhteys ei tarjoa.

Pekka Miettinen

Sisältövastaava

Me VPNGorillalla elämme ykstyisyydelle, sekä meidän että teidän. Etsimme tärkeimmät tiedot ja käymme läpi VPN palveluiden tärkeimmät yksityiskohdat ja ominaisuudet, sekä alan tulevaisuuden näkymiä. Näin saamme muodostettua holistisen kuvan erilaisista VPN palveluista. Intohimomme on tuoda esiin kaikista keskeisimmät VPN uutiset ja palvelut pinnalle, jotta jokaiselle löytyisi sopiva VPN palvelu juuri omaan elämäntilanteeseen. Löytääksesi sopivan VPN:n itsellesi tsekkaa meidän uutiset ja arvostelut VPN palveluista.

Kirjoittaja