Ivacy VPN logo

Ivacy VPN

4.0

5

Laitteiden määrä

5700

Servereiden määrä

Erikoisuus

Kaupanpäälle salasanan hallintasovellus

 • 256-bit suojaus
 • Toimii Netflixin kanssa
 • Tukee P2P liikennettä

Esittely

VPN-palvelun valitseminen ei ole yksinkertaista, sillä netistä löytyy tänä päivänä satoja eri palveluntarjoajia, joista tietysti jokainen väittää tarjoavansa parhaimman, nopeimman, vakaimman ja turvallisimman yhteyden. Kuuluuko Ivacy VPN näiden joukkoon?

Kyseessä on Singaporessa päämajaa pitävä VPN-palvelu, jolla on tällä hetkellä jopa yli tuhat serveriä yli sadassa eri maassa. Ensisilmäyksellä voimme huomata, että laajan serverivalikoiman lisäksi palveluihin kuuluvat 30 päivän rahat takaisin -takuu, ympärivuorokautinen live chat, viiden laitteen yhdistäminen samaan aikaan, 256-bittinen salaus ja kaiken lisäksi se tukee P2P-toimintoa sekä Netflixiä. Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta? Uppoudumme seuraavaksi tarkemmin Ivacyn tuotteisiin, teknisiin ominaisuuksiin ja sen muihin meriitteihin selvittääksemme, millainen palvelu lupausten takana seisoo.

Hyödyt

 • 256-bit suojaus
 • Toimii Netflixin kanssa
 • Tukee P2P liikennettä
 • Kill Switch funktio

Haitat

 • Kilpailulle epäystävällinen lainkäyttöalue
 • Ei Linux-sovellusta

Yleistietoa

Nettisivu

www.ivacy.com

Perustusvuosi

2007

Alustat

Android, iOS, Linux, MacOS, Windows

Kielet

Deutch finnish

Sijainnit

USA United Arab Emirates Ukraine United Kingdom Turkey Thailand Taiwan Syria Switzerland Spain South Africa Slovenia Slovakia Singapore Serbia Russia Romania Qatar Portugal Poland Philippines Oman Norway Nigeria New Zealand Netherlands Namibia Monaco Moldova Mexico Malaysia Luxembourg Lithuania Latvia Korea, South Kenya Japan Italy Israel Ireland India Iceland Hong Kong Greece Germany Georgia France Finland Estonia Denmark Czech Rep. Costa Rica Colombia China Chile Canada Bulgaria Brazil Bosnia-Herzegovina Belgium Austria Australia Albania Afghanistan

Maksaminen

Laitteiden määrä

5

Servereiden määrä

5700

Asiakaspalvelu

24/7

Ilmainen kokeilu?

30 päivää

Erikoisominaisuudet

AES-256-GCM algorithm Hide IP Kill Switch P2P Split tunneling

Maksutavat

Visa

Ivacy VPN Arvostelu

Yrityksen taustaa

Kuten yllä jo mainittiin, Ivacyn päämaja sijaitsee kaukaisessa Singaporen saarimaassa. Vaikka sillä on takana yli 10 vuoden kokemus VPN-palveluista, on yritys edelleen suhteellisen pieni tekijä markkinoiden muiden jättien seassa. Lieneekö tähän vaikuttanut palvelun sijainti kaukana Euroopasta ja Pohjois-Amerikasta?

Ivacyn puolesta puhuvat myös alan asiantuntijat Tech of Tomorrow, Sayf ja PC World. Trustpilotin lähes 500 kommenttia ovat myös arvioineet palvelun viiden tähden arvoiseksi. Nappasipa Ivacy myös tammikuussa BestVPN.comin maailman nopeimman VPN:n palkinnon. Aivan kuin nämä meriitit eivät vielä riittäisi, lienee myös mainittava, että Ivacystä tuli kuukausi takaperin myös tunnetun itä-lontoolaisen West Ham Unitedin virallinen VPN-kumppani. Jos luottamista on yhteen maailman tunnetuimmista ja vanhimmista jalkapalloseuroista, ei Ivacyssä ole kyse täysin turhanpäiväisestä VPN-palvelusta!

Kuulemamme mukaan Ivacyn takana seisovan tiimin kädenjälki näkyy myös jaetussa split tunneling -teknologiassa, joka lanseerattiin VPN-maailmaan vuonna 2010. Kyseessä on tekniikka, jonka avulla käyttäjät voivat päättää, mitä liikennettä lähetetään normaalin internetin palveluntarjoajan kautta (esimerkiksi julkinen Wifi) ja mitä liikennettä taas VPN-palvelun kautta. Tämä teknologia mahdollistaa siis useamman eri nettiyhteyden hyödyntämisen samaan aikaan. Lisäksi Ivacyn tarjoamat VPN-palvelut ovat yhteensopivia lähes kaikkien markkinoiden laitteiden ja selainten kanssa, mukaan lukien Mac, Windows, Linux, iOS, Android, Chrome ja Firefox sekä älytelevisiot ja jopa Xbox ja PS4. Ivacyn alku näyttää siis erittäin lupaavalta!

Tuotteet ja ominaisuudet

Ivacyllä oli arviontihetkellä tarjolla neljä eri pakettia:

 • Kuukausittain veloitettava paketti, hinta 9,95 dollaria
 • Vuosittain veloitettava paketti, hinta 3,33 dollaria kuukaudessa, 40 dollaria vuodessa
 • Kahden vuoden välein veloitettava paketti, hinta 2,25 dollaria kuukaudessa, 54 dollaria kahdessa vuodessa
 • Viiden vuoden välein veloitettava paketti, hinta 1,33 dollaria kuukaudessa, alle 80 dollaria viidessä vuodessa

Kaikki paketit sisältävät seuraavat ominaisuudet:

 • Edistykselliset IPsec & IKEV -protokollat
 • Viruksentorjunta
 • Yli tuhat serveriä yli sadassa eri maassa
 • Ei asiakaslokia
 • Kill Switch -toiminto
 • Korkealuokkainen latausnopeus
 • Smart Connect -ominaisuus
 • 256-bittinen salaus
 • Rajoittamaton kaistaleveys
 • Mahdollisuuden yhdistää viisi laitetta samanaikaisesti
 • Kodi App
 • P2P-tuki

Lukuun ottamatta kuukausittain veloitettavaa pakettia, Ivacy tarjoaa erittäin kilpailukykyiset hinnat, ja se onkin yksi edullisimmista VPN-palveluista, mitä olemme tähän asti nähneet. Myös hyväksytyt maksuvälineet ovat erittäin monipuoliset, sillä maksutavaksi käyvät tunnetuimpien luottokorttien lisäksi PayPal, Bitcoin, Alipay, PerfectMoney ja pitkä lista e-lompakoita. 1,99 dollarin hintaan käyttäjä voi valita itselleen myös pysyvän IP-osoitteen Hong Kongista, Singaporesta, Kanadasta, Australiasta, Saksasta, Iso-Britanniasta tai Yhdysvalloista.

Kuten useat markkinoiden kilpailijatkin, Ivacy tarjoaa paketeilleen 30 päivän rahat takaisin -takuun, tosin tämän takuun takana seisoo yksi varsin iso mutta. Ensinnäkin takuu on voimassa vain silloin, jos ostat kuukautta pidemmän paketin. Kuukauden paketissa rahat takaisin -takuu on 7 päivää. Toiseksi, takuuta tulee hakea 30 päivän sisällä siitä, kun ostat paketin, joten et voi siis odottaa, että takuun luvatut 30 päivää menevät umpeen. Kolmanneksi, tilin tulee olla edelleen voimassa, toisin sanoen, Ivacy ei ole lakkauttanut tiliä ehtojen rikkomisesta, väärinkäytöstä tai muusta vastaavasta syystä. Neljänneksi, et ole aikaisemmin käyttänyt takuuta. Ja viidenneksi, et ole maksanut tilaustasi Bitcoinilla tai e-lompakolla. Huomioitavaa on, ettei näitä ehtoja ilmoiteta missään vaiheessa ennen maksuvaihetta, vaan käyttäjän tulee löytää ne sivustolta itse. Vaikka tiedot ovatkin esillä, on niitä hieman vaikea löytää, homma haiskahtaa tämä pieneltä huijausyritykseltä. Suosittelemme siis lukemaan käyttöehdot hyvin tarkkaan ennen maksamista!

Pekka Miettinen

Sisältövastaava

Me VPNGorillalla elämme ykstyisyydelle, sekä meidän että teidän. Etsimme tärkeimmät tiedot ja käymme läpi VPN palveluiden tärkeimmät yksityiskohdat ja ominaisuudet, sekä alan tulevaisuuden näkymiä. Näin saamme muodostettua holistisen kuvan erilaisista VPN palveluista. Intohimomme on tuoda esiin kaikista keskeisimmät VPN uutiset ja palvelut pinnalle, jotta jokaiselle löytyisi sopiva VPN palvelu juuri omaan elämäntilanteeseen. Löytääksesi sopivan VPN:n itsellesi tsekkaa meidän uutiset ja arvostelut VPN palveluista.

Kirjoittaja

Ivacy VPN Arvostelut käyttäjiltä

Palvelua ei ole vielä arvosteltu. Ole ensimmäinen!

Oletko kokeillut palvelua Ivacy VPN?

Arvostele VPN Asteikolla 1-5

Samanlainen Palvelu

ExpressVPN

Markkinajohtaja

Kokeile tästä
blufvpn-logo-

Tuore ja Turvallinen

Kokeile tästä
NordVPN logo

Todella nopea ja turvallinen

Kokeile tästä
Ivacy VPN logo

Erikoisuus

Kaupanpäälle salasanan hallintasovellus

4.0