Ilmainen VPN

Onko mielessäsi ilmainen VPN? Olet tullut oikeaan paikkaan. VPNGorilla.com on etsinyt parhaat ilmaiset VPN-palvelut. Esittelemme jokaisen palvelun hyvät ja huonot puolet, sekä tietysti kerromme omia kokemuksia. Selaa tarjontaa ja valitse mieluisa VPN-palvelu ilman sitoumuksia tai kuukausimaksuja!

Ilmainen VPN on tapa nostaa turvallisuutta verkossa, ilman lisäkustannuksia. Jokainen varmasti tietää, että verkkorikollisuus on suuressa kasvussa. VPN:n, eli virtuaalisen erillisverkon käyttäminen on tapa suojautua rikollisuudelta. Ilmaiseksi ominaisuudet ovat rajalliset, mutta saat silti ison suojamuurin verkossa selailuun.

Lähdetään seuraavaksi katsomaan, mikä on paras ilmainen VPN palvelu 2022. Kerromme myös maksullisten palveluiden kokeilujaksoista. VPNGorilla.comin väki toivoo, että löydät mieluisan VPN-palvelun tämän artikkelin listauksesta.

Hotspot SHIELD

Erikoisuus

Ilmainen ja Laadukas VPN

Players from sijainti
Kokeile tästä
Windscribe

Erikoisuus

Joustava sopimus

Players from sijainti
Kokeile tästä
Tunnelbear log0

Erikoisuus

Ilmainen VPN

Players from sijainti
Kokeile tästä

 

Miten valita paras ilmainen VPN?

“Voit myös valita maksullisen VPN:n, ja hyödyntää ilmaista kokeilujaksoa. Esimerkiksi BlufVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun.”

 

VPN-yhteyden käyttäminen on yksinkertaista. Ensimmäisenä tulee löytää ilmainen VPN Suomi -käyttäjille. Tarjontaa on vähintäänkin riittävästi. Sen jälkeen palveluun tulee rekisteröityä, ja laittaa suojattu yhteys päälle. Prosessi hoituu alle 10 minuutissa. Alla on yksiselitteiset ohjeet, kuinka ilmaisen VPN:n voi hankkia: 

 • Vertaile VPN-palveluita: Ilmainen VPN Suomeen 2022 onnistuu monen palvelun kautta, eli ensimmäisenä tulee tehdä vertailu. Suosittelemme vertailemaan mm. suojauksen tasoa (protokollat), palvelimien määrää, nopeutta sekä muita ominaisuuksia. 
 • Valitse ilmainen VPN: Nyt voit valita mieluisan palvelun. Suosittuja vaihtoehtoja on Hotspot Shield, Windscribe sekä TunnelBear. Voit myös valita maksullisen VPN:n, ja hyödyntää ilmaista kokeilujaksoa. Esimerkiksi BlufVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun. 
 • Rekisteröidy palveluun: Tässä kohtaa tulee rekisteröityä palveluun. Nyt on aika tutustua tietosuoja selosteeseen sekä palvelun ehtoihin. Nyt on viimeinen aika päättää, riittääkö ilmaisen VPN:n ominaisuudet omiin tarpeisiin. Itse rekisteröityminen onnistuu 1-2 minuutissa. 
 • Valitse VPN-palvelin: Nyt voit luoda salatun yhteyden. Valitse VPN-palvelin, joita ilmaisversioissa on yleensä 1-5. Maksullinen palvelu tarjoaa yli 500 palvelinta, eli sen suhteen eroja on paljon. Esimerkiksi Suomesta serveriä ei saa ilmaisen VPN palvelun kautta. 
 • Olet anonyymi verkossa: Täydellistä anonymiteettiä emme voi luvata, mutta aika lähelle sitä päästään. Ilmaiset palvelut eivät anna yhtä suurta suojaa, kun maksullinen VPN-palvelu. Tämän pitäisi olla jokaisella tiedossa. Voit kuitenkin surfata turvallisesti netissä – sekä katsoa esimerkiksi Netflixiä ilman rajoituksia

 

Top 5: Parhaat ilmaiset VPN palvelut 2022

Ilmaisia VPN-palveluita on useita kymmeniä. Emme kuitenkaan esittele kaikkia, koska osa palveluista on luvalla sanoen huonoja. Olemme poimineet viisi (5) ilmaista VPN:ää, jotka ovat oikeasti toimivia. Kerromme kohta lisää seuraavista palveluista:

 • Hotspot Shield: 1 ilmainen palvelin (USA) ja 500 Mt dataa päivässä.
 • Windscribe: 10 Gigaa dataa kuukaudessa sekä rajaton määrä yhteyksiä.
 • TunnelBear: 500 Mt dataa kuukaudessa ilman muita rajoituksia.
 • ProtonVPN: 3 ilmaista palvelinta, ei suuria datarajoituksia.
 • Hide.me: 5 ilmaista palvelinta sekä 2 Gigaa dataa kuukaudessa.

 

HotSpot Shield

HotSpot Shield Free VPN on yksi parhaista ilmaisista VPN-palveluista. Tämä ei siis ole vain meidän mielipide, vaan satojen tuhansien käyttäjien. Palvelu lupaa ilmaisversiossa nopean yhteyden sekä maailmanluokan salauksen. Nopeustestissä kaikki oli kunnossa, sekä kauko- että lähipalvelimessa. Hot Spot Shield toimii yleisimmillä käyttöjärjestelmillä, kuten iOS:lla, Androidilla sekä Windowsilla.

Poikkeuksellisesti palvelu ei kerää lokitiedostoja käyttäjistä. Tämä on harvinaista herkkua ilmaiselle VPN-palvelulle. Suojauksen saa jopa viidelle (5) laitteelle samaan aikaan. Toki tulee huomioida, että ilmaisversiossa datan määrä on rajattu 1 GB päivässä. Näin pieni määrä dataa ei riitä esimerkiksi suoratoistopalveluiden käyttämiseen tai torrenttien lataamiseen. 

Muuhun käyttöön HotSpot Shield on hyvä ilmainen VPN-palvelu. Korkeat salausprotokollat sekä käyttäjäystävällinen sovellus ovat hyviä puolia. Tässä hyvä vaihtoehto, jos suojauksen haluaa ilmaiseksi. Muista, että palvelu soveltuu ilmaisversiona vain kevyeen surfailuun – ei suoratoistopalveluiden käyttämiseen. 

 

 

Serverien lukumäärä: Ei määritetty (maksullisessa versiossa +3200 palvelinta)

Serverien sijainnit: Ei määritetty (maksullisessa versiossa +70 maassa)

Tuettujen laitteiden enimmäismäärä: 5 laitetta

Osoite: https://www.hotspotshield.com/

Tuetut alustat: Windows, Android, macOS, iOS sekä Chrome

 

Plussat:

 • Käyttöliittymä on selkeä ja helppokäyttöinen
 • Maailmanluokan salausalgoritmit sekä -protokollat
 • Käyttäjistä ei kerätä lokitietoja
 • Nopea nettiyhteys kaikilla laitteilla
 • Ilmaisversion lisäksi tarjolla maksullinen VPN-palvelu
 • Voit käyttää rajattoman määrän dataa

 

Miinukset:

 • Ei sovellu suoratoistopalveluihin tai torrenttien lataamiseen
Hotspot SHIELD

Erikoisuus

Ilmainen ja Laadukas VPN

Players from sijainti
Kokeile tästä

 

Windscribe

Windscribe on hyvä ilmainen VPN-palvelu. Harmillisesti kuukaudessa dataa voi käyttää vain 10 gigaa. Määrä voi nousta, jos käyttäjä twiittaa Windscribe -palvelusta eteenpäin. Varsin toimiva markkinointikikka. Kannattaa kuitenkin huomioida, että 15 gigalla ei joka päivä Netflixiä katsoa. Jakso tai pari voi kuukaudessa vielä mennä.

Olipa käytössä maksullinen versio tai ilmaisversio, on ominaisuudet kunnossa. Windscribe tarjoaa mm. armeijatason salauksen, mainosten esto-ohjelman, haittaohjelmien estotyökalun sekä paljon muuta. Palvelu lupaa, ettei käyttäjistä kerätä lokitiedostoja. Voit siis olla täysin anonyymi netissä, sekä tämän palvelun asiakkaana.

Windscribe on helppokäyttöinen VPN-palvelu. Laitteelle ladattava ohjelma on selkeä, ja sen käyttäminen ei kuormita laitetta liikaa. Ohjelmasta löytyy myös Live Chat. Tässä on suosittu ja turvallinen VPN, mutta ilmaisversiossa datan käyttö on rajattu melko pieneksi.

Serverien lukumäärä: Ei määritetty

Serverien sijainnit: 10 maassa (maksullisessa versiossa +60 maassa)

Tuettujen laitteiden enimmäismäärä: Ei määritetty

Osoite: www.windscribe.com

Tuetut alustat: Windows, macOS, iOS, Android, Chrome, Firefox, Chrome sekä Linux

 

Plussat:

 • Ilmainen VPN palvelu, jossa datan määrää voi kasvattaa itse
 • Armeijatason salausprotokollat sekä hyvät ominaisuudet
 • Ei lokitiedostoja asiakkaista
 • Käyttäjäystävällinen ohjelmisto ja sovellus
 • Asiakaspalvelu löytyy Live Chatin välityksellä

 

Miinukset:

 • Palvelimien valinta vaikuttaa paljon yhteyden nopeuteen ja vakauteen
 • Ilmaisversiossa rajallinen määrä dataa, joka ei riitä esimerkiksi Netflixin käyttämiseen
Windscribe

Erikoisuus

Joustava sopimus

Players from sijainti
Kokeile tästä

 

TunnelBear

TunnelBear on nimenä varsin tuntematon, mutta jokainen tietää sen emoyhtiön. Tämä suojelija-karhu kuuluu samaan konserniin McAfeen kanssa. Älkää siis antako TunnelBearin ulkoasun hämätä liikaa. Kyseessä on verkkoturvallisuuteen perustuva suuryritys. Tarjolla on ilmainen VPN-palvelu sekä maksullinen versio. Ilmaisversiossa on 500 Mt datakatto kuukaudessa. Torrentteja ei täten latailla, eikä Netflixiä juurikaan katsota.

Ilmaisversio sopii päivittäiseen netin selailuun. Muuhun siitä ei oikeastaan ole. Tälle on selkeä syy – TunnelBear haluaa asiakkaan käyttämään maksullista versiota. Maksullinen VPN maksaa vain 5€ /kk, jos tekee vuoden sopimuksen. Tuolla hinnalla saa korkean suojauksen, 24/7 asiakaspalvelun, lokivapaan surffailun sekä paljon muuta.

Ilmaisversiossa saa lähes samat ominaisuudet. Ainoastaan datan määrä on pieni, joten kovinkaan kummoisia taikoja netissä ei voi tehdä. TunnelBear on laadukas ja monipuolinen VPN, jota kannattaa kokeilla. Kokeile ensin ilmaisversiota, ja sen jälkeen maksullista.

 

 

Serverien lukumäärä: Ei määritetty

Serverien sijainnit: 49 maassa

Tuettujen laitteiden enimmäismäärä: Ei määritetty

Osoite: www.tunnelbear.com

Tuetut alustat: Windows, macOS, iOS, Android, Chrome, Firefox sekä Opera

 

Plussat:

 • Helppokäyttöinen sovellus sekä ohjelmisto
 • Asiakkaiden toimintaa ei seurata tai vakoilla
 • Ilmaisversio tarjoaa hyvät yhteysnopeudet
 • Korkean luokan salausprotokollat
 • Ei mainoksia ilmaisversiossa
 • Laadukas 24/7 asiakaspalvelu

 

Miinukset:

 • Ilmaisversiossa vain 500 Mt datakatto kuukaudessa
 • Pieni datamäärä ei sovi torrentien lataamiseen tai Netflixin käyttämiseen
Tunnelbear log0

Erikoisuus

Ilmainen VPN

Players from sijainti
Kokeile tästä

 

Proton VPN free

Proton VPN tarjoaa ilmaisen VPN:n sekä maksullisen palvelun. Yleensä näissä tilanteissa ilmaisversio on huono. Nyt niin ei kuitenkaan ole. Ilmaisversiossa ei ole datarajoituksia, mikä on harvinaista herkkua. Tämä mahdollistaa rajattoman internetin käyttämisen. Voit suoratoistaa elokuvia Netflixistä tai HBO:sta. Torrenttien lataaminen onnistuu myös.

Datarajoituksien poistaminen on suuri etuus ilmaiselle VPN:lle. Kolikolla on kuitenkin kääntöpuolensa. VPN-yhteyden voi luoda vain yhdelle laitteelle. Palvelimen voi valita vain kolmesta (3) eri maasta. Näillä toki pärjää, jos käytät suojattua yhteyttä vain tietokoneella tai älypuhelimella. Suurin ongelma on epästabiilissa yhteydessä. Yhteysnopeuden optimointi on suunnattu vain maksaville asiakkaille – sitä ei ilmaisversiossa saa.

ProtonVPN Free tarjoaa helppokäyttöisen ja sulavan käyttöliittymän. Palvelu toimii hyvin tietokoneella sekä mobiililaitteilla. Ilmaisversio suojaa käyttäjän nettiyhteyden kivenkovalla salausprotokollalla. Tässä yksi parhaista ilmaisista VPN-palveluista, kannattaa kokeilla!

 

 

Serverien lukumäärä: Ei määritetty

Serverien sijainnit: 3 maassa (maksullisessa versiossa +60 maassa)

Tuettujen laitteiden enimmäismäärä: 1 laite (maksullisessa 10)

Osoite: www.protonvpn.com

Tuetut alustat: Windows, macOS, Linux, iOS sekä Android

 

Plussat:

 • Poikkeuksellisesti datan määrää ei rajoiteta ilmaisversiossa
 • Maailmanluokan turvallisuusprotokolla sekä monipuoliset ominaisuudet
 • Palvelun kautta käyttäjän toimintaa ei seurata
 • Helppo käyttää tietokoneella sekä mobiilissa
 • Ilmaisessa VPN:ssä ei ole mainoksia

 

Miinukset:

 • VPN-palvelimia vain kolmessa (3) maassa
 • Yhteysnopeudet ovat välillä epästabiileja
 • Asiakaspalvelun toiminnassa kehitettävää

 

Hide.me

Hide.me on toiminut alalla monta vuotta. Ulkoisesti yksinkertainen palvelu tarjoaa ilmaisen VPN-palvelun, sekä maksullisen version. Ilmaisversiossa dataa voi käyttää 10 gigan edestä kuukaudessa. Se on harmillisen vähän. Kevyeen surffailuun se riittää, mutta ei esimerkiksi useiden leffojen tai urheilun suoratoistoon. Puhumattakaan torrenttien lataamisesta. Toki muutaman Youtube-videon katsominen ei tuota ongelmia.

Paras puoli on korkeat nopeudet. Asiakkaista ei pidetä lokeja, eli anonymiteetti säilyy myös Hide.me -palvelussa. Ilmaisversiossa voi käyttää viiden (5) maan palvelimia. Vain yksi serveri on Euroopassa, eli nettiyhteys voi välillä pätkiä. Pääsääntöisesti toiminta on kuitenkin luokkansa parhaimmistoa.

Ilmainen VPN versio on silminnähden rajallinen. Yhteysnopeudet sekä suojausprotokollat ovat kuitenkin kunnossa. Rajoitettu datan käyttö on kuitenkin huono asia. Jos haluat katsoa leffoja Netflixistä tai HBO:sta, ei Hide.me ole oikea valinta. Toki ilmainen on aina ilmaista – ei täydellisyyttä voi edes pyytää.

 

 

Serverien lukumäärä: Ei määritetty

Serverien sijainnit: 5 maassa (maksullisessa versiossa +50 maassa)

Tuettujen laitteiden enimmäismäärä: 1 laite

Osoite: www.hide.me

Tuetut alustat: Windows, macOS, Linux, iOS, Android, Google Chrome, Firefox, Windows, sekä Amazon Fire Os

 

Plussat:

 • Käyttöliittymä on selkeä ja navigointi on helppoa
 • Ei mainoksia ilmaisversiossa
 • Nopeat yhteydet kaikilla laitteilla
 • Vahvat salausalgoritmit
 • Asiakaspalvelu auttaa Live Chatilla

 

Miinukset:

 • Ilmaisversio rajoittuu vain yhteen (1) laitteeseen
 • VPN-palvelimia löytyy vain viidestä (5) maasta
 • Rajallinen määrä dataa kuukaudessa
 • Datamäärä ei riitä suoratoistopalveluihin tai torrenttien lataamiseen

 

Top 5: Parhaat ilmaiset kokeilujaksot 2022

Tiesitkö, että voit kokeilla maksullista VPN-palvelua ilmaiseksi? Se on nykyään mahdollista. Yleensä tarjolla on 30 päivän ilmainen kokeilujakso tai rahat takaisin -takuu. Esittelemme seuraavaksi viisi (5) VPN-palvelua ilmaisella kokeilujaksolla:

 • BlufVPN: 30 päivän kokeilu ja rahat takaisin -takuu
 • SurfShark: 30 päivän kokeilu ja rahat takaisin -takuu
 • NordVPN: kokeile 30 päivää riskittömästi
 • ExpressVPN: kokeile 30 päivää riskittömästi
 • Cyberghost: yhden (1) päivän ilmainen VPN kokeilu

BlufVPN: kokeile 30 päivää riskittömästi

BlufVPN on uusi tulokas tällä alalla. Se on nuoresta iästä huolimatta kivunnut lähes jokaisella mittarilla listojen kärkeen. Edullinen hinta houkuttaa monia. Se ei kuitenkaan poissulje maailmanluokan salausta sekä ominaisuuksia. Esimerkiksi Kill Switch löytyy BlufVPN:n tarjonnasta. Palvelimia on yli 500, joista lähin on Helsingissä.

Hinnasto & tilaukset:

 • Kolmen vuoden sopimuksella 2,00 € / kk
 • Vuoden sopimuksella 3,49 € /kk
 • Kuukausittain veloitettavalla sopimuksella 9,99 € /kk

Hinnasto on edullinen, mutta 30 päivän kokeilujakso on mahdollinen. Jos et ole tyytyväinen, saat rahat takaisin. VPN yhteys ilmainen on täten mahdollista tilapäisesti. Tosin 2 euroa kuukaudessa ei ole mitään korkeasta turvallisuudesta.

 

 

Serverien lukumäärä: +500 palvelinta

Serverien sijainnit: +60 maassa

Tuettujen laitteiden enimmäismäärä: 5 laitetta

Osoite: www.blufvpn.com

Tuetut alustat: Windows, macOS, Linux, iOS, Android, Fire TV sekä Apple

Smart-TV: Chrome, Firefox, PS4 sekä XBOX

 

Plussat:

 • Jopa viisi (5) laitetta vain yhdellä tilauksella
 • Samanlainen suojausprotokolla, kuin NASA:lla
 • 30 päivän rahat takaisin -takuu
 • Ei lokitiedostoja tai käyttäjän seurantaa
 • Suomenkielinen VPN-palvelu

 

Miinukset:

 • Palvelimien määrä ei ole markkinoiden parhaimmistoa
 • Live Chat avoinna vain rekisteröityneille käyttäjille

 

SurfShark: kokeile 30 päivää riskittömästi

Vuonna 2018 Iso-Britannialle kuuluvilla Neitsytsaarilla perustettu SurfShark on nopeasti kivunnut markkinoiden kärkikastiin. Kilpailukykyiset hinnat, yli 1000 VPN-palvelinta sekä premium-tason ominaisuudet puhuvat puolestaan. Esimerkiksi Kill Switch kuuluu oletuksena mukaan tilaukseen – ilman lisäkustannuksia.

Hinnasto & tilaukset:

 • 27 kuukauden sopimuksella 1,77 € / kk
 • Vuoden sopimuksella 5,99 € /kk
 • Kuukausittain veloitettavalla sopimuksella 11,95 € /kk

Yhteys on stabiilia ja nopea, riippumatta laitteesta. Uudet käyttäjät voivat kokeilla palvelua 30 päivää ilman riskejä. Saat rahat takaisin, jos et ole tyytyväinen. Mikäli kaikki tuntuu hyvältä, pitkällä sopimuksella hinta alle 2 euroa kuukaudessa!

 

 

Serverien lukumäärä: +1000

Serverien sijainnit: +60 maassa

Tuettujen laitteiden enimmäismäärä: Rajattomasti

Osoite: www.surfshark.com

Tuetut alustat: Windows, macOS, Linux, iOS, Android, Fire TV sekä Apple

Smart-TV: Chrome, Firefox, PS4 sekä XBOX

 

Plussat:

 • Rajaton määrä tuettuja laitteita
 • 30 päivän rahat takaisin -takuu
 • Yli 1000 palvelinta jopa 60 maassa
 • Tukee Netflixiä ja torrenttien lataamista

 

Miinukset:

 • Kuukausisopimuksen hinta yli 10€ /kk
 • Asiakaspalvelussa ilmenee usein ruuhkaa

 

NordVPN: kokeile 30 päivää riskittömästi

NordVPN on tämän alan pitkäaikainen kuningas. Jokainen varmasti tunnistaa tämän brändin nimen ja sinisen värityksen. Tunnetuin ei välttämättä tarkoita parasta. NordVPN on kieltämättä ominaisuuksien valossa erinomainen. Useat salausprotokollat, nopea yhteys, Kill Switch sekä monet muut ominaisuudet kertovat palvelun laadusta. NordVPN:llä on yli 5000 palvelinta jopa 60 maassa.

Hinnasto & tilaukset:

 • Kolmen vuoden sopimuksella 3,49 € /kk
 • Kahden vuoden sopimuksella 4,99 € /kk
 • Vuoden sopimuksella 6,99 € /kk
 • Kuukausittain veloitettavalla sopimuksella 11,95 € /kk

Tällä kertaa hinta ja laatu kohtaavat hyvin. Pitkällä tilauksessa saat VPN-yhteyden alle 4 eurolla kuukaudessa. Premium-tason laadusta pääsee nauttimaan 30 päivää ilman riskejä tai sitoumuksia. Mikäli et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin. Kuukauden ajan voit käyttää VPN-yhteyttä jopa kuudella (6) laitteella päällekkäin.

 

nordvpn website

 

Serverien lukumäärä: +5000 palvelinta

Serverien sijainnit: +60 maassa

Tuettujen laitteiden enimmäismäärä: 6 laitetta

Osoite: www.nordvpn.com

Tuetut alustat: Android, Windows, macOS, iOS, iPhone, iPad, Android TV, Linux, Chrome sekä Firefox

 

Plussat:

 • Luotettava ja pitkään alalla toiminut palvelu
 • NordVPN ei pidä asiakaslokia
 • Useita salausalgoritmeja
 • 30 päivän rahat takaisin -takuu
 • Ystävällinen ja nopea asiakaspalvelu
 • Suomenkieliset sivut

 

Miinukset:

 • Ei ilmaista kokeilujaksoa
 • Kuukausittainen sopimus markkinoiden kalleimpia

 

ExpressVPN: kokeile 30 päivää riskittömästi

ExpressVPN on yksi vanhimmista VPN-palveluista. Palvelu on keikkunut kärkikastissa jo lähemmäs kymmenen vuotta. Ominaisuuksista löytyy mm. 3000 palvelinta yli 90 maasta, kovat yhteysnopeudet sekä korkeat salausalgoritmit.

Hinnasto & tilaukset:

 • Vuoden sopimuksella 8,32€ / kk
 • Kuuden (6) kuukauden sopimuksella 9,99€ / kk
 • Kuukausittain veloitettavalla sopimuksella 12,95€ / kk

Kuten voimme huomata, on ExpressVPN kalleimmasta päästä. Vuoden sopimuksella yli 8 euroa kuukaudessa on aika paljon. Toisaalta ominaisuudet ovat luokkansa parhaimmistoa, eli rahoille saa varmasti vastinetta. Palvelua voi kokeilla 30 päivää rahat takaisin -takuulla. Jos et ole tyytyväinen, saat rahat lyhentämättömänä takaisin.

 

expressvpn website width=

 

Serverien lukumäärä: +3000 palvelinta

Serverien sijainnit: +90 maassa

Tuettujen laitteiden enimmäismäärä: 5 laitetta

Osoite: www.expressvpn.com

Tuetut alustat: Android, Windows, macOS, iOS, iPhone, iPad, Linux, Chromebook, Firefox, Nook sekä Kindle Fire

Smart-TV: Xbox, PlayStation, Amazon Fire TV Stick sekä Nintendo Switch

 

Plussat:

 • Luotettava ja pitkään alalla toiminut VPN-palvelu
 • Maailmanluokan suojaus ja turvallisuusprotokollat
 • 30 päivän rahat takaisin -takuu
 • Tukee Netflixiä ja torrenttien lataamista
 • Asiakaspalvelu auttaa 24/7 Live Chatilla

 

Miinukset:

 • Hinnat ovat markkinoiden korkeimmat
 • Käyttäminen rajattu viiteen (5) laitteeseen

 

Cyberghost: 1 päivän ilmainen VPN kokeilu

Cyberghost tarjoaa armeijatason suojauksen, HTTPS-uudelleenohjauksen sekä tehokkaan mainosten- ja haittaohjelmien eston. Palvelu ohjaa tietyn palvelimen valintaan, jotta käyttäjä saa parhaan mahdollisen kokemuksen. Esimerkiksi Netflixin katsomiseen tarjontaan nopeinta VPN-palvelinta automaattisesti. Todella käyttäjäystävällinen palvelu.

Hinnasto & tilaukset:

 • Kolmen vuoden sopimuksella 2,75€ /kk (sisältää kaksi ilmaista kuukautta)
 • Vuoden sopimuksella 5,99€ /kk
 • Kuukausittain veloitettavalla sopimuksella 12,99€ /kk

Pidemmät tilaukset, eli 1-3 vuoden sopimukset ovat kilpailukykyiset. Yhden kuukauden hinta on kuitenkin suolainen. Uudet käyttäjät voivat kokeilla palvelua ilmaiseksi 24 tunnin ajan. Ei minuuttiakaan pidempään. Tuona aikana käyttöön saa yli 5000 palvelinta, maailmanluokan salauksen sekä paljon muuta. Tilaukselle saa 45 päivän rahat takaisin -takuun!

 

cyberghost homepage

 

Serverien lukumäärä: +5500 palvelinta

Serverien sijainnit: +90 maassa

Tuettujen laitteiden enimmäismäärä: 7 laitetta

Osoite: https://www.cyberghostvpn.com/fi/

Tuetut alustat: Windows, macOS, Linux, iOS, Android, Android TV, Google Chrome, Firefox, Fire Stick sekä Linux

 

Plussat:

 • Monipuoliset ominaisuudet & nopea yhteysnopeus
 • Korkeat suojausprotokollat ja -algoritmit
 • Paljon palvelimia monessa eri maassa
 • Tukee torrentteja ja Netflixiä
 • 45 päivän rahat takaisin -taku

 

Miinukset:

 • Käyttöliittymä on ajoittain hieman monimutkainen
 • Ilmainen VPN kokeilujakso vain 24 tunnin ajaksi

 

Yhteenveto: Mikä ilmainen VPN palvelu kannattaa valita?

 

“Meidän suosituksemme on BlufVPN. Kokeilujakson jälkeen hinta vain 2€ /kk, eli voidaan puhua lähes ilmaisesta VPN-palvelusta.”


Jokaisessa palvelussa on hyvät ja huonot puolensa. VPN suomi ilmainen 2022 ei tarjoa parhaita ominaisuuksia, mutta kyllä niillä pärjää. Yleensä rajallinen datan määrä saa käyttäjän luopumaan ilmaisesta palvelusta. Et voi esimerkiksi ladata torrentteja tai katsoa elokuvia Netflixistä. Datakatto tulee yksinkertaisesti vastaan.

Suosittelemme mieluummin kokeilemaan maksullista VPN-palvelua. Voit saada 30 päivän ilmaisen kokeilujakson. VPN-Suomi ilmainen onnistuu tällä tavoin, ilman datarajoituksia tai puutteita. Meidän suosituksemme on BlufVPN. Kokeilujakson jälkeen hinta vain 2€ /kk, eli voidaan puhua lähes ilmaisesta VPN-palvelusta.