blufvpn-logo-

BlufVPN

4.8

5

Laitteiden määrä

500

Servereiden määrä

Erikoisuus

Tuore ja Turvallinen

 • Nopea ja turvallinen yhteys
 • Monelle kukkarolle sopivat hinnat
 • Yksinkertainen ja sulava käyttää

Esittely

BlufVPN tarjoaa käyttäjilleen turvallisen ja yksityisen tunnelin verkkoliikenteen hoitamiseen, tinkimättä kuitenkaan nettiyhteyden nopeudesta. VPN yhteys muodostetaan seuraavan sukupolven salausteknologiaa käyttäen, joka varmistaa sen, että ainoastaan käyttäjä pystyy näkemään mitä omalla tietokoneella tai puhelimella tapahtuu. Vaikka turvallisuus ja yksityisyys on kaiken keskiössä, mahdollistaa VPN:n käyttäminen myös maantieteellisesti rajoitetun sisällön löytämisen - halusitpa suoratoistaa urheilua, musiikkia tai TV-sarjoja, on virtuaalisen erikoisverkon hyödyntäminen paras vaihtoehto.

BlufVPN arvostelu kiteyttää kaiken oleellisen informaation tiiviiksi paketiksi - aiheena on muun muassa hinnat ja tarjoukset, palvelimet, suorituskyky ja nopeus, viihteen suoratoistaminen sekä tiimimme BlufVPN kokemuksia 2022. Onko kyseessä markkinoiden paras VPN palvelu, vai liikutaanko harmaassa keskikastissa? Lähdetään ottamaan selvää!

Hyödyt

 • Nopea ja turvallinen yhteys
 • Monelle kukkarolle sopivat hinnat
 • Yksinkertainen ja sulava käyttää
 • 30 päivän kokeilujakso

Haitat

 • P2P käyttö sovelluksessa

Yleistietoa

Nettisivu

blufvpn.com

Perustusvuosi

2020

Alustat

Android, Linux, Windows

Kielet

Sijainnit

Vietnam USA United Arab Emirates United Kingdom Turkey Switzerland Sweden Spain South Africa Slovenia Slovakia Singapore Serbia Romania Portugal Poland Oman Norway New Zealand Netherlands Moldova Mexico Malaysia Luxembourg Lithuania Latvia Korea, South Japan Israel Isle of Man India Hong Kong Greece Germany France Finland Estonia Denmark Czech Rep. Cyprus Croatia Costa Rica Colombia Chile Canada Bulgaria Brazil Bosnia-Herzegovina Belgium Belarus Austria Australia

Maksaminen

Laitteiden määrä

5

Servereiden määrä

500

Asiakaspalvelu

24/7

Ilmainen kokeilu?

30 päivää

Erikoisominaisuudet

EUR Hide IP Kill Switch P2P Split tunneling

BlufVPN Arvostelu

Hinnat

BlufVPN -palvelun hinnat vaihtelee sopimuskauden mukaisesti, ja valittavissa on neljä erilaista vaihtoehtoa. Edullisimmillaan käyttö kustantaa vain 3,28€ kuukaudessa, jolloin sopimuksen pituus on 3 vuotta. Kokonaishinnaksi muodostuu 125,42€, joka on lähes 70% edullisempi kuin kuukausittainen laskutus. Laskutus tapahtuu aina kolmen vuoden välein.

Mikäli asiakas valitsee 2 vuoden sopimuksen, muodostuu kuukausihinnaksi 4,79€ (yhteensä 115,00€) – hinta pysyy edelleen varsin kohtuullisena. Yhden vuoden sopimuksessa kuukausihinta on 6,22€, eli asiakkaan kustannukset tuplaantuu. Kuukausitilauksessa hinta on lähes nelinkertainen, tarkalleen ottaen 10,99€ kuukaudessa – 3 vuoden sopimus on hinta-laatusuhteelta ehdottomasti paras vaihtoehto, jota VPNGorilla myöskin suosittelee.

BlufVPN hinta pähkinänkuoressa:

 • 3,48€/kk, jos teet 3 vuoden tilauksen (yhteensä 125,42€)
 • 4,79€/kk, jos teet 2 vuoden tilauksen (yhteensä 115,00€)
 • 6,22€/kk, jos teet vuoden tilauksen (yhteensä 76,65€)
 • 10,99€/kk, jos teet tilauksen kuukausittain

BlufVPN tarjous

Palvelua pääsee kokeilemaan täysin riskittömästi 30 päivän ajan – jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin. Kyseinen 30 päivän rahat takaisin takuu on hyvä tarjous, sillä kuukaudessa ehtii näkemään palvelun kaikki hyvät puolet. Takuun aikana ehtii katsomaan parikin Netflix -sarjaa alusta loppuun saakka, taikka suoratoistaa kymmeniä eri urheiluotteluita ympäri maailman.

BlufVPN coupon, eli alennus -/kampanjakoodia ei tarvitse käyttää. Tarjous on voimassa tasapuolisesti kaikille käyttäjille, eli tilaa VPN palvelu ja nauti. Ei riskejä tai määräaikaisia sitoutumisia – jos palvelu ei vastaa odotuksia, saat rahasi takaisin 100-prosenttisesti.

BlufVPN:n suorituskyky ja nopeus

BlufVPN mainostaa palveluaan varsin vaatimattomasti – markkinoiden nopeimpana VPN:ä. Suorituskyky ja nopeus on rehellisesti sanottuna hyvällä tasolla, mutta luonnollisesti moni asia vaikuttaa nettiyhteyteen ilman ylimääräistä puskurointia. Vahvat suojaus -ja turvallisuusmenetelmät hidastaa väkisinkin nopeutta, mutta toimivuus on kuitenkin nopeaa etenkin ruuhkattomassa palvelimessa. 

Quick Connect, eli pikayhteys muodostaa yhteyden automaattisesti lähimpään palvelimeen. Suomalaiset yhdistetään täten Helsingin palvelimeen, joka lähtökohtaisesti on se paras vaihtoehto. Jos yhteys on kuitenkin toivottua hitaampi, voi palvelimen vaihtamista kokeilla – jos yhteys paranee huomattavasti, on kyseessä vain ruuhkautunut serveri. Kannattaa kuitenkin muistaa, että BlufVPN llä on +400 serveriä yli 50 eri maassa – käyttäjällä on paljon valinnanvaraa mahdollisimman ruuhkattoman palvelimen suhteen.

Jos haluat itse vaikuttaa suorituskykyyn ja nopeuteen, kokeile seuraavia vinkkejä:

 • Valitse parhaat palvelimet, jotta nettiyhteys toimii mahdollisimman nopeasti. VPN BlufVPN tarjoaa palvelimia lähes 60 eri maasta, joten käyttäjällä on vapaus valita parhaimmat serverit omalle nettiyhteydelle.
 • Valitse lokaatio, jossa oikeasti olet. Palvelimen valitseminen oman olinpaikan läheltä on aina paras vaihtoehto, sillä yhteys on yleensä silloin kaikkein nopein. Tämä ohjeistus ei toki päde aina, jos lähin palvelin on ylikuormittunut tai todella ruuhkainen.
 • Vältä ruuhkautuneita palvelimia, jos se on mahdollista. Mitä enemmän ihmisiä on yhdistynyt samaan palvelimeen, sitä hitaammaksi yhteys muodostuu. Yritä siis valita mahdollisimman vapaa serveri, ja katso mitä netin nopeudelle tapahtuu!
blufvpn-logo-

Erikoisuus

Tuore ja Turvallinen

Players from sijainti
Kokeile tästä

Palvelimet – löytyykö serveriä Suomesta?

BlufVPN palvelimet on levittäytyneet ympäri maailmaa (yli 50 maata), aina Amerikasta Eurooppaan – suomalaisten lähin tukipiste löytyy kuitenkin Helsingistä. Yli 400 palvelinta maailmanlaajuisesti takaa sen, että käyttäjän identiteetti pysyy aina salassa hakkereilta ja kyberrikollisilta – VPN palvelimien määrä riittää vaikka työkseen matkustaville, eikä nettiyhteyden kanssa pitäisi tulla ongelmia vastaan.

Mainitsemisen arvoinen asia on myös se, ettei palvelu pidä lokia käyttäjän toiminnasta. Yleensä VPN ää käytettäessä asiakkaan toiminnasta pidetään kirjaa, mutta BlufVPN mahdollistaa täysin yksityisen palvelukokemuksen alusta loppuun saakka. Hyvä VPN huolehtii aina käyttäjän yksityisyydestä, josta ei ole tingitty yhtään tämän palvelimen kohdalla.

Laitteet ja yhteensopivuus

Bluf VPN takaa aina turvallisen ja salatun yhteyden, riippumatta laitteen käyttöjärjestelmästä tai käyttäjän maantieteellisestä sijainnista – Android, iOS, Mac ja Microsoft ovat kaikki tuettuja laitteita VPN Online -palvelimen kanssa. Verkkoselaimella ei myöskään ole väliä, eli nopea ja salattu verkkoliikenteen tunneli on saatavilla esimerkiksi Safarille, Microsoft Edgelle, Chromelle ja Firefoxille.

Huomionarvoinen asia on, että ainoastaan yksi VPN palvelin riittää asiakkaalle – palvelu toimii jopa viidellä (5) laitteella samanaikaisesti. Halusipa salatun verkkoyhteyden tietokoneelle, puhelimelle tai vaikkapa Android tv lle, on BlufVPN monipuolinen VPN palveluntarjoaja suomalaisille kuluttajille.

Urheilun, musiikin ja TV-sarjojen suoratoistaminen

VPN yhteyden tärkein ominaisuus on käyttäjän suojaaminen, mutta ei viihdekäyttöä sovi myöskään unohtaa – virtuaalinen erillisverkko mahdollistaa piilotetun verkkosisällön katsomisen, vaikka se olisi maantieteellisesti rajoitettu. Tiedät varmaan sen tunteen, kun sinulle rakkaasta Netflix -sarjasta on julkaistu uusi tuotantokausi ainoastaan Yhdysvalloissa? Tai lempijoukkueesi on mukana NHL:n pudotuspeleissä, mutta otteluita ei voi Suomesta käsin katsoa? Ongelmaan on siis helppo ratkaisu, nimittäin VPN n käyttäminen.

Käyttäjän IP-osoite ei näy ulkopuolisille tahoille, joten Suomalaisilta rajoitettua verkkosisältöä ei täten voida enää piilottaa – VPN palvelu Suomessa on 100% laillinen, joten suojattua erillisverkkoa voi kuka tahansa hyödyntää. IP-osoite muutetaan automaattisesti, kun palvelu kytketään päälle, joten käyttäjällä ei tarvitse olla minkäänlaista teknistä osaamista. Käyttäjä voi myös itse valita, mihin maantieteelliseen paikkaan IP-osoitteensa haluaa asettaa.

Rajoitettua sisältöä voi jatkossa katsoa kymmenistä eri suoratoistopalveluista, joista mainittakoon esimerkiksi Netflix, HBO, Disney+ sekä Yle Areena. Kuten aikaisemmin mainitsimme, myös urheilun ja musiikin suoratoistaminen onnistuu vaivattomasti – sinun ei tarvitse jatkossa maksaa kymmeniä euroja kuukaudessa kanavapaketeista, sillä rajoitettu verkkosisältö avautuu vaivaisella 3,48€ kuukausimaksulla.

BlufVPN Turvallisuus ja yksityisyys

Käyttäjän yksityisyys ja turvallisuus on painoarvossa kaiken muun edellä. VPN pitää käyttäjän henkilöllisyyden aina salassa, eikä “ei toivotut” vierailijat pääse käsiksi henkilötietoihin tai esimerkiksi arkaluontoisiin pankkitietoihin. IP-osoite ei myöskään päädy kolmansien osapuolien käsiin, sillä verkkopalvelut näkevät ainoastaan Bluf VPN:n IP-osoitteen. Saat itsellesi äärimmäisen laajan suojauksen vain kahvipaketin hinnalla kuukaudessa, eikä jatkossa mikään tekemäsi toimenpide verkossa päädy vääriin käsiin.

Miten käyttäjän yksityisyyden sitten käy, jos VPN -yhteys katkeaa? Kill Switchistä, eli suomeksi sanottuna “tappokytkimestä” löytyy apu tähänkin ongelmaan. Mikäli yhteys virtuaaliseen erikoisverkkoon katkeaa, niin Kill Switch katkaisee verkkoyhteyden kokonaan. Tällä tavoin käyttäjä ei yhdistä tietämättään julkiseen verkkoon, eikä myöskään vuoda henkilökohtaista IP-osoitetta kolmansille osapuolille.

Vaikka käytössä ei ole Double VPN -suojausta, on käyttäjän yksityisyys ja anonymiteetti palvelun keskipisteenä. Etenkin kun palvelu ei pidä minkäänlaista lokia käyttäjistä, kertoo se todella korkeasta tasosta yksityisyyden suhteen. Käyttäjästä pyritään keräämään vain pakollinen tieto, joita on esimerkiksi sähköpostiosoite sekä maksutiedot – monet muut VPN palvelimet pitää kirjaa esimerkiksi yhteyksien määrästä, lokaatiosta sekä verkkosivuista.

Asiakaspalvelu ja tuki

Palvelutiimi koostuu ammattitaitoisista ja koulutetuista henkilöistä, jotka ovat valmiina auttamaan vuorokauden jokaisena päivänä – olipa ongelmana VPN palvelin, salaustekniikka tai laskutus, on laadukasta palvelua luvassa. BlufVPN asiakaspalvelu on paikalla 24/7, ja nopeiten apua on luvassa live chatin välityksellä. Kysymyksiä voi esittää myös sähköpostilla, mikäli kyseessä ei ole kiireellinen ongelmatilanne.

Asiakas voi hyödyntää myös kattavaa tukikeskusta, josta löytyy ohjeistuksia palvelun käyttöönottoon, sekä luonnollisesti myös vastauksia yleisimmin esitettyihin kysymyksiin. On myös ilo huomata, että sosiaalinen media on otettu haltuun monipuolisesti – yhtiön toimintaa voi seurata Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa, Youtubessa sekä Redditissä. Mikäli informatiivinen some-sisältö vpn online -palvelusta kiinnostaa, kannattaa BlufVPN:n sosiaalinen media ottaa seurantaan. 

Kuinka avaan BlufVPN -palvelun?

Tämän arvostelun lukeminen on loistava ensiaskel palvelun käyttöönottamiseen, mutta suosittelemme myös vierailemaan BlufVPN:n verkkosivustolla. Voit tutustua palveluun lukemalla palvelun yleisiä ehtoja sekä itselle tärkeää informaatiota, jotta varmistut siitä, että kyseessä on juuri sinulle sopiva VPN -palvelin. 

Palvelun käyttöönotto on itsessään helppoa, eikä se vaadi tietoteknistä osaamista tai suuria toimenpiteitä – rekisteröidy palveluun, ja tilaa tuote. Maksutavat on suomalaisille hyvinkin tuttuja, eli maksun voi suorittaa pankki -tai luottokortilla (VISA, Mastercard ja American Express), Google Pay:lla taikka Apple Pay:lla. Tilauksen jälkeen BlufVPN download, eli palvelun lataaminen suoritetaan yksinkertaisten ohjeiden avulla. Mikäli latausvaiheessa tulee ongelmatilanteita, muistathan asiakaspalvelun auttavan 24/7. 

Yhteenveto

BlufVPN on todellinen yllättäjä, sillä se palvelee myös suomalaisia käyttäjiä todella hyvin. Helsingissä sijaitseva palvelin takaa nopean yhteyden, ja tulevan sukupolven salaustekniikka on avain äärimmäisen turvalliseen ja salattuun verkkoliikenteeseen. Yhteyden voi luoda samanaikaisesti jopa viidelle eri laitteelle, olipa käytössä tietokone, älytelevisio, tabletti tai äylpuhelin. Suoratoistaminen onnistuu myös suomalaisille rakkaissa palveluissa, kuten esimerkiksi Netflixissä sekä Yle Areenassa.

BlufVPN tarjoukset on jaettu neljään eri vaihtoehtoon, joista halvimmaksi tulee 3 vuoden sopimus – kuukausimaksu on ainoastaan 3,48€. Kyseessä ei ole kuitenkaan markkinoiden halvin VPN, sillä esimerkiksi NordVPN käyttää palvelun hintana 2,62€ kuukausittaista maksua. Joka tapauksessa hintojen puolesta BlufVPN:ää ei voi moittia, etenkään jos käyttäjä solmii heti kättelyssä 2 tai 3 vuoden sopimuksen.

Kyseessä ei ole kaikkein paras VPN Suomessa 2021, mutta se on kuitenkin 100-prosenttisesti turvallinen ja hyvä VPN palvelu kotimaisille käyttäjille. Etenkin 30 päivän rahat takaisin -tarjous on joustava sekä täysin riskitön tapa tutustua palveluun, joten voimme lämpimästi suositella hyödyntämään tämän VPN:n tarjoamia mahdollisuuksia – kokeile itse kuukauden ajan, jos et ole tyytyväinen niin saat rahasi takaisin!

 • Yli 400 palvelinta +50 maassa (myös Suomessa)
 • Edullinen ja helppokäyttöinen
 • 30 päivän rahat takaisin -takuu
 • Asiakaspalvelu auttaa 24/7

Pekka Miettinen

Sisältövastaava

Me VPNGorillalla elämme ykstyisyydelle, sekä meidän että teidän. Etsimme tärkeimmät tiedot ja käymme läpi VPN palveluiden tärkeimmät yksityiskohdat ja ominaisuudet, sekä alan tulevaisuuden näkymiä. Näin saamme muodostettua holistisen kuvan erilaisista VPN palveluista. Intohimomme on tuoda esiin kaikista keskeisimmät VPN uutiset ja palvelut pinnalle, jotta jokaiselle löytyisi sopiva VPN palvelu juuri omaan elämäntilanteeseen. Löytääksesi sopivan VPN:n itsellesi tsekkaa meidän uutiset ja arvostelut VPN palveluista.

Kirjoittaja

UKK

Yhteys muodostetaan VPN -palvelimen kautta, eli verkkoyhteyttä ei muodosteta suoraan internetiin. Palvelin toimii käyttäjän ja verkon välikätenä, piilottaen samalla todellisen IP-osoitteen. Ulkopuoliset tahot eivät voi tällä tavoin seurata mitä käyttäjä tekee verkossa, eli VPN takaa täydellisen yksityisyyden salatulla erikoisverkolla.

VPN käyttö on todella yksinkertaista – valitse haluamasi palvelu, ja kytke se päälle. BlufVPN llä käyttäjä ei edes huomaa VPN -yhteyttä, sillä se toimii näkymättömästi muiden sovellusten taustalla. Salattua erikoisverkkoa kannattaa eritoten käyttää julkisissa wifi -verkoissa, joita löytyy esimerkiksi kahviloista ja lentokentiltä. Suositeltavaa toki on, että VPN laitettaisiin päälle aina, kun internetiin muodostetaan yhteys.

IP osoitteen vaihtaminen tapahtuu yleensä automaattisesti, eli käyttäjän ei tarvitse tehdä välttämättä mitään. Halutessaan oman maantieteellisen sijainnin voi valita haluamalleen alueelle, mikäli käyttäjä haluaa katsoa esimerkiksi amerikkalaisia Netflix -sarjoja. Suomi VPN -palvelut mahdollistaa siis rajatun verkkosisällön katsomisen, ainoastaan IP-osoitetta muuttamalla. Kyseessä on 100-prosenttisesti laillinen toimenpide, ja VPN palveluita käyttääkin tuhannet kuluttajat Suomessa.

Paras VPN palvelu on aina makuasia, mutta käyttäjän tulee varmistua tarpeeksi monipuolisesta palvelusta – yksityisyys on kaikkein tärkein asia, mutta myös rajoitetun sisällön suoratoisto on huomionarvoinen asia. Paras VPN on myös edullinen, mahdollistaen palvelun kokeilemisen riskittömästi. Private Internet Access (PIA) on tunnettujen VPN -palvelimien ohella myös yksi suosittu vaihtoehto.

Määritys tarkoittaa käytännön tasolla Online VPN palvelun käyttöönottamista. Käyttäjän tulee siis valita itselle paras VPN, jonka jälkeen määritys on todella yksinkertaista – rekisteröidy palveluun, tee tilaus ja nauti täysin suojatusta nettiyhteydestä. Tietosi ei vuoda koskaan ulkopuolisille tahoille, kun sinulla on käytössä VPN

Kyseessä ei ole markkinoiden halvin VPN 2021, mutta palvelun käyttäminen on silti todella edullista – saat suojatun verkkoyhteyden vain 3,48€ kuukausihinnalla. Palvelu tarjoaa myös 30 päivän rahat takaisin -tarjouksen, eli saat rahasi 100% takaisin, jos et ole tyytyväinen.

BlufVPN Arvostelut käyttäjiltä

Palvelua ei ole vielä arvosteltu. Ole ensimmäinen!

Oletko kokeillut palvelua BlufVPN?

Arvostele VPN Asteikolla 1-5

Samanlainen Palvelu

ExpressVPN

Markkinajohtaja

Kokeile tästä
NordVPN logo

Todella nopea ja turvallinen

Kokeile tästä
surfsahrkvpn

Erinomainen hinta/laatu suhde

Kokeile tästä
blufvpn-logo-

Erikoisuus

Tuore ja Turvallinen

4.8