Windscribe Arvostelu

Ominaisuudet

 • Vaikuttava määrä lisäominaisuuksia
 • Toimii Netflixin kanssa
 • Mahdollisuus maksaa vain 1€/kk per sijainti
 • OpenVPN, IKEv2, SOCKS5
8.1
(422 Arvostelua)

Hinta alkaen

$1.00/kk per sijainti

Yhteensopivuus

 • Windows
 • macOS
 • Android
 • Linux
 • iOS

Top 5 VPN Services

 • 1
  9.8 Score
 • 2
  9.7 Score
 • 3
  9.6 Score
 • 4
  9.1 Score
 • 5
  9 Score

Kaikilla netin käyttäjillä ei ole verkossa täysin puhtaat jauhot pussissa, vaan suorastaan ketunhäntä kainalossa. Toisaalta myös sinä haluat varmasti monissa tilanteissa pysyä verkossa anonyyminä, etkä halua, että esimerkiksi IP-osoitteesi olisi jäljitettävissä. Henkilökohtaisten tietojen turvaaminen on erityisen tärkeää kaikessa verkkotoiminnassa. Jos sinulla ei ole vielä VPN-palvelua turvaamassa selustaasi, kannattaa ainakin harkita Windscribe VPN -palvelua. VPN-palveluiden laaja valikoima voi tehdä niiden vertailusta ja valitsemisesta haastavaa, joten kerromme tässä artikkelissa, millaisia etuja ja haasteita Windscribe VPN -palveluun liittyy. Toivottavasti tämä auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivimman VPN-palvelun, joka saattaa hyvinkin olla juuri Windscribe VPN.

Perustietoa Windscribe VPN -palvelusta

Windscribe VPN -palvelun pääkallopaikka sijaitsee Kanadassa, ja Windscribe VPN -palvelulla on yli 450 serveriä yli 60 maassa. Lisäksi Windscribe VPN:llä on monia ominaisuuksia, joiden vuoksi se on varteenottettava vaihtoehto valitessasi juuri sinulle sopivinta VPN-palvelua. Ensinnäkin sen kautta on mahdollista katsoa Netflixiä sellaisillakin alueilla, joissa Netflix on normaalisti blokattu. Toisaalta Windscribe VPN -palvelun maine on kokenut myös alamäkiä, eikä sen hintakaan ole aivan edullisimmasta päästä, joten tämän palvelun käyttöönottoa kannattaa punnita etujen ja haasteiden osalta mahdollisimman tarkkaan.

Kuinka paljon Windscribe VPN -palvelun käyttäminen maksaa?

Windscribe VPN -palvelun maksulliset versiot eivät ole kaikkein edullisimmasta päästä. Toisaalta Windscribe VPN:n tarjoama ilmaisversio madaltaa huomattavasti palvelun kokeilukynnystä, joka nykyhinnoittelulla voisi olla monelle jo liiankin korkea.

Jos päätät tilata Windscribe VPN kuukausittaisen paketin, tulee Windscribe VPN -palvelulle hintaa 4,08 dollaria per kuukausi, ja maksat kerralla koko vuoden käytöstä yhteensä 49 dollaria. Toisaalta voit myös valita kuukausittain maksettavan tilauksen ja maksaa 9 dollaria per kuukausi. Tarjolla on myös Windscribe VPN Build a Plan yhden dollarin kuukausihinnalla. Tilauksen voi maksaa luottokortilla tai vaikkapa bitcoineilla, joita moni verkkoshoppailija nykyisin suosii.

Windscribe VPN rahat takaisin -takuu

Jos haluat testata, voisiko Windscribe VPN olla juuri sinulle sopiva palvelu, kannattaa aivan ensimmäiseksi kokeilla Windscribe VPN -palvelun ilmaisversiota. Tämän lisäksi Windscribe VPN myöntää asiakkailleen kolmen päivän rahat takaisin -takuun. On kuitenkin tärkeää muistaa, että palautusta ei saa, jos on ehtinyt käyttää Windscribe VPN -palvelua yli 10 GB. Muista siis hyödyntää ilmainen kokeilujakso, jonka aikana voit laittaa Windscribe VPN -palvelun käytännön testiin. Päätä lopullisesti vasta sen jälkeen, sopiiko Windscribe VPN juuri sinun käyttötarkoituksiisi.

Onko Windscribe VPN turvallinen valinta?

Windscribe VPN käyttää 256-bittistä suojausta, joka täyttää armeijatason turvavaatimukset. Lisäksi Windscribe VPN -palvelulta löytyy vaikuttava lista lisäominaisuuksia, jotka lisäävät verkkoselailun turvallisuutta. Tällaisia Windscribe VPN -palvelun tarjoamia lisäpalveluita ovat esimerkiksi R.O.B.E.R.T, Internet Kill Switch, Config Generators, ScribeForce, Port Forwarding, Flexible Connectivity, Cruise Control, Double Hop, Timezone Spoofing, Cookie Monster ja Split Personality.

Windscribe VPN -palveluntarjoaja toimii Kanadasta käsin, minkä vuoksi osa suhtautuu epäilevästi palvelun turvallisuuteen. Tämä johtuu siitä, että Kanada kuuluu 5 Eyes -liittoon eli maihin, jotka jakavat kansalaistensa henkilökohtaisia tietoja sekä suorastaan vakoilevat heitä. Merkittävät vakoilujärjestöt sekä USA:ssa että UK:ssa voivat pyytää Windscribe VPN -palvelun ylläpitäjää luovuttamaan henkilökohtaisia tietojasi. Jos tämä ei sinulle sovi, ei Windscribe VPN ole sinulle paras valinta. Toisaalta jos olet aivan perustason netinkäyttäjä, mahdollisuus siihen, että USA:n tai UK:n vakoilualan toimijat olisivat kiinnostuneita sinun verkkoselailustasi on häviävän pieni, mutta aina sellainen pieni mahdollisuus on toki olemassa.

Jos Windscribe VPN -palvelun turvallisuusnäkökohtia kohtaan haluaa esittää lisää kritiikkiä, on tärkeää huomnata, ettei palvelu aloittanut uusien GDPR-säännösten seuraamista saman tien. Luultavasti säännökset on kuitenkin huomioitu yrityksessä, sillä säännökset ovat olleet viime aikoina kaikkien nettipalveluiden tarjoajien huulilla.

Läpinäkyvyyden osalta Windscribe VPN sen sijaan kunnostautuu, sillä sen virallisilta sivuilta löytyy runsaasti yksityistä tietoa yrityksen toiminnasta. Windscribe VPN tuntuu myös ottavan käyttäjiensä yksityisyyden suojelemisen vakavasti.

Trustpilot on eräs keino ottaa selville, mitä mieltä muut käyttäjät ovat olleet tietyistä tuotteista tai palveluista, joten kurkistetaanpa, millaista palautetta Windscribe VPN on saanut Trustpilotissa. Yleisesti ottaen monet käyttäjät ovat pitäneet Windscribe VPN -palvelusta, ja sen yhteispistemäärä on 7.5. Eräs käyttäjä, joka on antanut Windscribe VPN -palvelulle Trustpilotissa täydet 5 tähteä, mainitsee hyvän arvioinnin yhdeksi syyksi heidän erityisen anteliaan ilmaisen Windscribe VPN -versionsa. Ilmaisversio onkin hyvä tapa kokeilla, voisiko juuri tämä VPN-palvelu olla oikea sinun käyttötarkoituksiisi. Antelias ilmaisversio lisää luottamusta palveluun monessakin mielessä, ja tekee sen kokeilemisesta matalan kynnyksen projektin.

Windscribe VPN -palvelun serverit

Windscribe VPN -palvelulla on kaikkiaan yli 450 serveriä, jotka sijaitsevat yli 60 maassa. Luvut saattavat kuulostaa suurilta, mutta eivät itse asiassa ole suuria, jos niitä verrataan alan huippupalveluntarjoajiin. On kuitenkin varmasti huojentavaa kuulla, että Windscribe VPN -palvelun servereitä löytyy kaikilta maailman tärkeimmiltä alueilta, kuten USA:sta, Kanadasta, UK:sta, Ranskasta, Hong Kongista, Saksasta, Espanjasta, Italiasta, Sveitsistä, Tanskasta, Irlannista, Ruotsista, Norjasta, Venäjältä, Romaniasta, Egyptistä, Singaporesta, Turkista, Intiasta, Etelä-Koreasta, Japanista, Australiasta sekä Meksikosta. Käyttäjät ovat kuitenkin huomanneet, että joihinkin servereihin ei tahdo saada yhteyttä.

Onko Windscribe VPN nopea VPN-palvelu?

Nopeus on yksi VPN-palveluiden tärkemmistä ominaisuuksista. Miten Windscribe VPN pärjää tässä vertailussa? Sanalla sanoen se pärjää hyvin. Windscribe VPN tarjoaa käyttäjilleen nopeaa palvelua. Tämä on hyvä uutinen, jos harkitset Windscribe VPN -palvelua omaksi VPN-palveluidentuottajaksesi.

Windscribe VPN -asiakaspalvelu

Windscribe VPN ei kaikilta osin täysin vakuuta, vaikka se tarjoaakin asiakastukea kaikkiaan viidellä eri tavalla. Tässä tulee kuitenkin muistaa, että Windscribe VPN on melko uusi tuttavuus alan markkinoilla, ja jos Windscribe VPN vain jatkaa itsensä kehittämistä, on sillä aikaa kehittää myös asiakastukeaan ja -palveluaan. Windscribe VPN tarjoaa asiakaspalvelua ensinnäkin sähköpostitse, jota voi lähettää sivuston Email Ticketing -palvelun kautta. Lisäksi Windscribe VPN tarjoaa asiakkailleen asennusoppaita, UKK-sivun, tietopohjan sekä Live Chat -palvelun, joka on yleensä erittäin suosittu ja nopea tapa ottaa yhteyttä asiakaspalveluun. Email Ticketing -järjestelmä ei toimi täysin asiakasystävällisellä tavalla, sillä viesteihin vastaaminen saattaa viedä jopa kaksi päivää, mikä tuntuu monesta käyttäjästä aivan liian hitaalta vaihtoehdolta. Viestin lähettäminen on kuitenkin helppoa, sillä apupyyntöön tulee kirjata vain sähköpostiosoite, Windscribe-käyttäjänimi, viestin aihe sekä viesti ja valita viestin aihealue. Tämän jälkeen viestin voi lähettää klikkaamalla vihreää Submit Support Ticket -nappia.

Windscribe VPN -palvelun UKK-sivu on hyvin yksityiskohtainen. Tältä sivulta löydät monenlaista perus- ja yleistietoa Windscribe VPN -palvelusta. Jos olet Windscribe VPN -palvelun tilaaja, voit etsiä tietoa myös esimerkiksi palvelun maksuista ja protokollista.

Windscribe VPN -asennusoppaat tarjoavat ohjeita, joiden avulla voit asentaa Windscribe VPN -palvelun useille eri alustoille. Oppaat neuvovat askel askeleelta, mitä sinun tulee tehdä saadaksesi Windscribe VPN -palvelun asennettua omaan laitteeseesi. Tämä osio on erittäin hyödyllinen Windscribe VPN -palvelun tilaajille. Jos sinulla on ongelmia esimerkiksi Smart TV:n ja Windscribe VPN -palvelun käyttämisessä yhtäaikaa, kannattaa tutustua tähän osioon.

Windscribe VPN -palvelun live chat on hieman tavallisuudesta poikkeava, sillä se toimii automaattisesti. Yhteyden toisessa päässä ei siis suinkaan ole elävää asiakaspalvelijaa, mikä saattaa olla monelle Windscribe VPN -palvelun käyttäjälle pienoinen pettymys. Jos esität Windscribe VPN -palvelun automaattiselle live chatille kysymyksen, antaa se sinulle aiheeseen liittyvän linkin, josta voit etsiä lisätietoja kysymykseesi. Joissakin mutkikkaissa tilanteissa olisi mukavaa saada linjan toiseen päähän asiantunteva asiakaspalvelija automaattisen linkkien jakelijan sijaan ja keskustella hänen kanssaan tilanteesta reaaliajassa. Tämä ei Windscribe VPN -palvelun live chatin kohdalla toteudu. ja jos asiakas haluaa saada vastauksia oikealta ihmiseltä. tulee hänen lähettää järjestelmän kautta Support ticket, jonka vastausta voi joutua odottamaan jopa kaksi päivää.