Vyprvpn Arvostelu

Ominaisuudet

 • Ei tallenna lokitietoja
 • Turvallinen salaus
 • Yhteydet toimivat nopeasti
 • Moderni teknologia
7.5
(94 Arvostelua)

Hinta alkaen

$5/kk

Yhteensopivuus

 • Windows
 • macOS
 • Android
 • Linux
 • iOS

Top 5 VPN Services

 • 1
  9.8 Score
 • 2
  9.7 Score
 • 3
  9.6 Score
 • 4
  9.1 Score
 • 5
  9 Score

Vyprvpn on VPN-palvelu, joka on viime aikoina pyrkinyt kovasti kehittämään itseään. Kerromme tässä arvostelussa, millaisia muutoksia Vyprvpn on viime aikoina käynyt läpi ja miksi se on VPN-palvelu, jota kannattaa harkita, jos etsit itsellesi luotettavaa palvelua turvaamaan anonyymin verkkoselailusi. Arvostelun alussa esittelemme Vyprvpn-palvelun pähkinänkuoressa. Tämän jälkeen kerromme mitkä ominaisuudet erottavat Vyprvpn-palvelun muista VPN-palveluista. Seuraavaksi kerromme, onko Vyprvpn sopiva valinta myös aloittelijoille ja onko se luotettava VPN-palvelu. Monien VPN-palveluiden käyttäjien kohdalla hinta on yksi ratkaisevista tekijöistä lopullisen valinnan taustalla, ja kerrommekin tässä arvostelussa myös kuinka paljon Vyprvpn-palvelun käyttö maksaa ja millaisia erilaisia sopimusvaihtoehtoja Vyprvpn asiakkailleen tarjoaa. Arvostelussa kerrotaan myös millaisten laitteiden kanssa Vyprvpn on yhteensopiva ja voiko sitä käyttää yhdessä Netflixin kanssa. Vyprvpn arvostelun lopusta löytyy tiivistetty yhteenveto, joka kokoaa yhteen arvostelussa esittelemämme pääkohdat. Jos etsit itsellesi luotettavaa VPN-palvelua, jossa on hinta-laatusuhde kohdillaan, kannattaa tutustua Vyprvpn-palveluun ja sen moniin erinomaisiin ominaisuuksiin.

Vyprvpn pähkinänkuoressa

Vyprvpn-palvelun päämaja sijaitsee Sveitsissä ja kyseessä on palvelu, jota on viime aikoina kehitetty runsain mitoin. Ensinnäkin nykyisin Vyprvpn toimii siten, ettei se talleta lainkaan asiakkaidensa verkkokirjautumisia. Myös Vyprvpn-palvelun servereitä on päivitetty ja täten on saavutettu entistä parempia toimintatuloksia. Tällä hetkellä Vyprvpn tarjoaa erinomaisella nopeudella toimivaa luotettavaa VPN-palvelua.

Mikä erottaa Vyprvpn-palvelun muista alan toimijoista?

On olemassa eräs seikka, joka erottaa Vyprvpn-palvelun alan muista toimijoista. Tämä seikka on se tosiasia, että Vyprvpn omistaa jokaikisen verkostossaan toimivan serverin. Tämä on ainutlaatuista VPN-palveluiden maailmassa. Vyprvpn panostaa erittäin korkealaatuisiin servereihin, joita se on hankkinut verkostoonsa eikä käytä kolmansilta osapuolilta vuokrattuja servereitä. Tämä lisää käyttäjien turvallisuutta sekä käyttönopeutta. Lisäksi tämä jos mikä tekee Vyprvpn-palvelusta luotettavan toimijan.

Sopiiko Vyprvpn myös aloittelijalle?

Vyprvpn on hyvä valinta myös aloittelijalle. Ensinnäkin se on suhteellisen edullinen vaihtoehto ja tämän palvelun hinta-laatusuhdetta voidaan pitää hyvänä. Lisäksi Vyprvpn-sovellukset ovat käyttäjäystävällisiä ja niitä voi käyttää monilla eri laitteilla sekä useilla eri alustoilla.

Onko Vyprvpn luotettava palvelu?

Koska Vyprvpn omistaa kaikki käyttämänsä serverit ja on panostanut turvallisen verkkoselailun turvaamiseen, voidaan sitä pitää turvallisena valintana. Vyprvpn-palvelun tarjoamat yhteydet ovat nopeuden lisäksi myös vakaita.

Trustpilot on eräs keino tutkia erilaisten palveluiden luotettavuutta niiden käyttäjien näkökulmasta katsottuna. Vyprvpn on saanut Trustpilotissa 3 tähteä viidestä ja tällä hetkellä arvosteluja on kaikkiaan 129 kappaletta. Käyttäjät ovat siis arvioineet, että Vyprvpn on keskitasoinen palvelu. Toisaalta Vyprvpn-palvelun saamat arvostelut vaihtelevat voimakkaasti. 43% käyttäjistä on sitä mieltä, että Vyprvpn on erinomainen palvelu, kun taas lähes saman verran asiakkaista, 42%, pitää sitä Trustpilotin mukaan huonona palveluna. Tähän väliin jäävät arviot ”hyvä”, ”keskitasoinen” ja ”välttävä”.

Hyväksi Vyprvpn-palvelun on arvioinut 9% asiakkaista, keskitasoiseksi 2% ja välttäväksi 4%. Onkin mielenkiintoista, että suuri osa asikkaista pitää Vyprvpn-palvelua joko erinomaisena tai huonona ja vain melko harva arvioi sen hyväksi, keskitasoiseksi tai välttäväksi palveluksi. Eräs käyttäjistä kuvailee Vyprvpn-palvelun käyttöä poutaiseksi purjehtimiseksi ja pitää Vyprvpn:aa turvallisena valintana. Hän on käyttänyt Vyprvpn Premiumia ja kokenut palvelun erinomaiseksi. Vyprvpn-palvelulle yhden tähden antanut käyttäjä parjaa Vyprvpn-asiakastuen hitautta ja asiakaspalvelun kautta saamaansa vastausta. Toinen yhden tähden antanut käyttäjä on sitä mieltä, että tilauksen päättäminen oli erittäin hankalaa. Myös hän koki, että yhteyden saaminen asiakaspalveluun ei toiminut parhaalla mahdollisella tavalla, ja että palvelu oli hidasta.

Kuinka paljon Vyprvpn-palvelun käyttö maksaa?

Vyprvpn sopii myös pienen budjetin nettisurffailijalle ja tämän palvelun osalta voidaan sanoa, että palvelun hinta-laatusuhde on kohdallaan, onhan kyseessä erityisen korkealaatuinen VPN-palvelu, jonka kuukaisittaiset kustannukset jäävät pienimmillään kovin alhaisiksi. Edullisimmillaan Vyprvpn-palvelun kuukausittaiset kustannukset ovat ainoastaan 3,75 dollaria valittaessa perustason palvelu. Premium-palvelua saa edullisimmillaan 5 dollarilla kuukaudessa.

Sopimus tehdään vuodeksi ja maksu suoritetaan vuosittan. Näin ollen perustason palvelun saa 45 dollarilla per vuosi. Tämä koskee ensimmäistä käyttövuotta. Seuraavat käyttövuodet maksavat 60 dollaria per vuosi. Premium-palvelu maksaa 60 dollaria ensimmäiseltä vuodelta ja 80 dollaria sitä seuraavilta vuosilta. Perustason Vyprvpn tarjoaa mahdollisuuden käyttää 3 laitetta. Premimum-tason Vyprvpn sen sijaan tarjoaa mahdollisuuden käyttää jopa 5 laitetta. Lisäksi se tarjoaa Chameleon Protocol ja VyprVPN Cloud -palvelut.

Sopimusvaihtoehtojen vähäisyys on ehkä yksi Vyprvpn-palvelun heikoista lenkeistä. Palvelua tarjotaan ainoastaan vuoden mittaisina sopimusjaksoina eikä tarjolla ole lainkaan esimerkiksi kuukauden mittaista sopimusjaksoa eikä ilmaista kokeilujaksoa tai täysin maksutonta ilmaisversiota. Toisaalta pitkä rahat takaisin -takuu paikkaa tätä puutetta ja madaltaa palvelun kokeilukynnystä.

On hyvä tietää, että Vyprvpn tarjoaa markkinoiden ehkä parhaan rahat takaisin -takuun, sillä Vyprvpn rahat takaisin -takuu tarjoaa kaikkiaan 30 päivää aikaa saada rahansa takaisin, ellei Vyprvpn olekaan sitä mitä asiakas VPN-palvelultaan toivoo. Pitkä rahat takaisin -takuu lisää luottamusta Vyprvpn-palveluun.

Vyprvpn-tilauksen voi maksaa monin tavoin, sillä maksutapoja on tarjolla useita. Voit maksaa esimerkiksi luottokortilla tai PayPalilla. Toisaalta Vyprvpn ei tarjoa mahdollisuutta maksaa kryptovaluutoilla, kuten bitcoineilla, mikä voi olla pettymys kryptovaluuttaa suosiville netinkäyttäjille.

Millaisten laitteiden kanssa Vyprvpn-palvelua voi käyttää?

Vyprvpn tukee monia alustoja sekä laitteita, joille se tarjoaa aplikaatioitaan. VPN-sovellus on saatavilla Windowsille, Androidille, Routerille, Macille, iOS:lle, QNAP:lle, Blackphonelle, TV:lle sekä Anonaboxille. Lisäksi Vyprvpn tukee seuraavia alustoja: DD-WRT, OpenWRT, ASUSWRT, Boxee, Synology NAS sekä Blackberry.

Vyprvpn-palvelun yhteenveto

Kaikein kaikkiaan Vyprvpn on hyvin suunniteltu VPN-palvelu, joka tarjoaa käyttäjien rahoille vastinetta. Sen sovelluksett ovat käyttäjäystävällisiä ja Vyprvpn on todella luotettava ja nopea palvelu. Se toimii niin nopeasti ja sujuvasti, että sen voi huoletta unohtaa taustalle turvaamaan omaa selustaa nettisurffailun aikana. Vyprvpn-palvelua voi käyttää myös Netflixiä katsottaessa, mikä ei suinkaan onnistu kaikkien VPN-palveluiden kanssa. On kuitenkin tärkeää tiedostaa, että jos haluat käyttää Vyprvpn-palvelua yhdessä Netflixin kanssa, joudut todennäköisesti näkemään hieman vaivaa. Sinun tulee nimittäin tarkistaa, mitä serveriä tai servereitä sinun tulisi käyttää pystyäksesi käyttämään Netflixiä anonyymisti.

Vyprvpn on hintalaatusuhteeltaan hyvä valinta, joskin se voisi tarjota myös muitakin kuin vuoden mittaisia sopimusvaihtoehtoja sekä ilmaisen kokeilujakson. Toisaalta Vyprvpn tarjoaa markkinoiden kenties parhaan rahat takaisin -takuun, mikä madaltaa huomattavasti Vyprvpn-palvelun kokeilukynnystä sekä korvaa hieman sitä, ettei ilmaista kokeilujaksoa ole tarjolla. Jos uusi käyttäjä huomaa ensimmäisten 30 käyttöpäivän aikana, ettei Vyprvpn vastaakaan hänen odotuksiaan, voi hän hyödyntää yrityksen myöntämän 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Asiakkailta Vyprvpn on saanut hieman ristiriitaista palautetta erinomaisten ja huonojen arviointien ollessa lähes tasapainossa. Vyprvpn-palvelun kompastuskiveksi näyttääkin muodostuvan sen asiakaspalvelu, jota useampi palvelulle 1 tähden antanut käyttäjä on moittinut muun muassa hitaudesta. Koska kyseessä on VPN-palvelu, jota on voimakkaasti kehitetty viime aikoina, voidaankin miettiä, voisiko Vyprvpn kehittää jatkossa myös asiakaspalveluaan. Tämä saattaisi nostaa palvelun arvostusta käyttäjien silmissä ja lisätä luottamusta palvelua kohtaan. Kaiken kaikkiaan tuntuu siltä, että Vyprvpn on hyvä valinta silloin kun kaikki sujuu hyvin, mutta jos asiakas kohtaa ongelmatilanteita tai jos hänellä on kysymyksiä palvelun käyttöön liittyen, voi asiakaspalvelun hitaus tuntua turhauttavalta.

Vyprvpn on kehittynyt viime aikoina huomattavaa tahtia ja pyrkinyt kohti markkinoiden kärkikastia. Se sisältääkin monia erinomaisia ominaisuuksia suhteellisen edulliseen hintaan ja on vähintäänkin kokeilemisen arvoinen VPN-palvelu, joka voi viedä verkkovierailujesi turvallisuuden ja anonyymiteetin aivan uudelle tasolle. Vyprvpn-palvelussa on tekemisen meininki, vaikkakin sen asiakaspalvelua ja sopimusvaihtoehtoja voisi vielä miettiä ja kehittää. Myös kryptovaluuttojen mukaan ottamista maksuvaihtoehtojen kastiin kannattaisi Vyprvpn-palvelussa kenties harkita. Moni netinkäyttäjä suosii nykyään kryptovaluuttoja ja moni VPN-palvelu jo kelpuuttaa ne maksuvälineeksi.

Jos etsit luotettavaa VPN-palvelua budjettiystävälliseen hintaan ja haluat käyttää VPN-palvelua myös katsellessasi Netflixiä, tutustu Vyprvpn-palveluun lähemmin ja harkitse, täyttäisikö se juuri sinun VPN-palveluille asettamasi tavoitteet ja vaatimukset. Jos päätät valita Vyprvpn-palvelun, on sen käyttöönotto nopeaa ja helppoa!