My Expat Network VPN 0 / 5.0 Editor Rating

Yhteensopiva

  My Expat Network VPN

  3,50€/kk
  • Toimii Netflixin kanssa
  • DNS vuoto suojaus
  • Kill Switch ominaisuus
  • Kohtalainen hinta
  Visit Site

  My Expat Network VPN kokemuksia, arvostelu ja tarjous

  My Expat Network VPN ei ole vakuuttanut aivan kaikkia käyttäjiään, sillä eräässäkin arvioinnissa se saa vaatimattomat 2.5 tähteä viidestä. Palvelulla on kuitenkin monia hyviäkin ominaisuuksia, joiden vuoksi sinun kannattaa ainakin tutustua My Expat Network VPN -palveluun ja lukea sitä käsittelevä arvostelumme, jos haluat suojata yksityisyytesi verkkoselailusi aikana. My Expat Network VPN -palvelua voidaan nimittäin käyttää yhdessä esimerkiksi BBC:n, iPlayerin ja Netflixin kanssa.

  My Expat Network VPN -palvelun perustietoa

  My Expat Network VPN eli tuttavallisemmin MEN on Hong Kongista käsin toimiva VPN-palvelu, joka pystyy piilottamaan käyttäjän IP-osoitteen. Se on yhteensopiva niin Streamingin, Torrentingin, iOS:n, Androidin, Macin kuin Windowsinkin kanssa, mikä tekee My Expat Network VPN -palvelusta hyvin monikäyttöisen VPN-palvelun. My Expat Network VPN -palvelulla on yli 120 serveriä ympäri maailman. Vaikka servereiden määrä saattaakin ensin tuntua suurelta, ei se sitä ole, jos My Expat Network VPN -palvelun serverimäärää verrataan alan huippuihin.

  Onko My Expat Network VPN -palvelu turvallinen valinta?

  My Expat Network VPN -palvelun turvallisuuteen liittyen palvelusta löytyy joitakin hieman kyseenalaisia, jopa huolestuttavia, piirteitä. My Expat Network VPN nimittäin seuraa suurta määrää palvelun käyttäjien tiedoista ja käyttää monia erilaisia tallentamiseen tarkoitettuja työkaluja, kuten Google Analytics sekä Hotjar. Myös evästeet ovat käytössä My Expat Network VPN -palvelussa. Tämä tietysti auttaa parantamaan My Expat Network VPN -palvelun toimintaa, mutta toisaalta My Expat Network VPN käyttää keräämiään tietoja kuitenkin myös markkinointitarkoituksiin. Tällainen toiminta on monien mielestä vastoin käyttäjien yksityisyydensuojaa, jonka suojeleminen on itse asiassa yksi VPN-palveluiden päätarkoituksista.

  Monet käyttäjät ovatkin sitä mieltä, ettei My Expat Network VPN -palvelun pitäisi tallentaa aivan niin paljon käyttäjiensä tietoja kuin se nyt tekee. Jos yksityisyytesi on sinulle erityisen tärkeää, kannattaa vertailla My Expat Network VPN -palvelun yksityisyydensuojaan liittyviä käytänteitä muiden vastaavien palveluiden käytänteisiin ja vetää siitä omat johtopäätökset.

  My Expat Network VPN -palvelun yksi hyvistä puolista on se, että palveluntarjoajan pääkallopaikka sijaitsee Hong Kongissa, mikä ei kuulu five eyes-, nine eyes- tai fourteen eyes -maihin. Tämä tieto voisi kuitenkin olla nykyistä selkeämmin esillä My Expat Network VPN -palvelun verkkosivustolla eikä palvelu muutoinkaan täysin vakuuta läpinäkyvyytensä osalta.

  Läpinäkyvyys on VPN-markkinoilla kuitenkin erittäin tärkeä ominaisuus yrityksen menestymisen kannalta, ja käyttäjien tulisikin lukea huolellisesti palvelun tarjoajien läpinäkyvyysraportti ennen valinnan tekemistä. On esimerkiksi tärkeää tietää millaisia henkilöitä palveluntarjoajan taustalta löytyy. Osa toimijoista tarjoaa jopa yrityksensä johdon LinkedIn-profiilitiedot tuodakseen paremmin julki, keitä yrityksessä toimii.

  On myös tärkeää tietää, missä VPN-palveluntuottajan pääkallopaikka sijaitsee ja mikä on sen tarkka osoite ja julkaiseeko palveluntarjoaja läpinäkyvyysraportteja hallituksen vaatimusten mukaisesti. Esimerkiksi CyberGhost, Private Internet Access, AceVPN, Avast Secure line, Betternet, HideMyAss, IVPN, OVPN ja TullelBear tarjoavat kuluttajien nähtäville läpinäkyvyysraportit.

  Kuinka paljon My Expat Network VPN -palvelun käyttö maksaa?

  My Expat Network VPN -palvelun hinnoittelu erottuu monista muista alan palveluista. Edullisimmillaan My Expat Network VPN -palvelun saa käyttöönsä alle 4 dollarin hinnalla eli suhteellisen edullisesti. Jos haluat suojata My Expat Network VPN -palvelulla PC-tietokoneesi, Macisi tai reitittimesi, maksaa edullisin tätä tarkoitusta varten tarkoitettu My Expat Network VPN -tilaus 3,50 dollaria per kuukausi. Tämä My Expat Network VPN -paketti käyttää Hollannin VPN:aa.

  Jos sinulla on tabletti tai älypuhelin, joka kaipaa suojaa, maksaa My Expat Network VPN -palvelu näille laitteille alkaen saman verran kuin PC-koneen, Macin tai reitittimen suojaaminen. Myös tämä My Expat Network VPN -palvelu käyttää Hollannin VPN:aa. Tarjolla on myös kaikille laitteille sopiva paketti, jonka turvin voi suojata kerralla jopa 5 laitetta. Tämä paketti maksaa edullisimmillaan 6 dollaria viikossa. Jos käytössä on kerralla useita erilaisia laitteita, kannattaa siis harkita tätä My Expat Network VPN -vaihtoehtoa.

  Jos olet päättänyt hankkia My Expat Network VPN -palvelun, on hyvä tietää, ettei tilausta voi maksaa kovin monin eri tavoin. Tarjolla on nimittäin ainoastaan 2 maksutapavaihtoehtoa: luottokortti ja PayPal. Esimerkiksi BitCoineilla maksaminen ei onnistu.

  Toimiiko My Expat Network VPN Netflixin kanssa?

  Monia uutta VPN-palvelua etsiviä kiinnostaa erityisesti se, toimiiko VPN-palvelu yhdessä Netflixin kanssa eikä tämä suinkaan ole turha huoli, sillä läheskään kaikki VPN-palvelut eivät pysty kiertämään Netflixin tehokkaita blokkauksia.

  Hyvä uutinen My Expat Network VPN -palvelun kohdalla on se, että My Expat Network VPN -palvelua voi käyttää US Netflixin kanssa – ainakin useimpien My Expat Network VPN -servereiden kanssa. Netflixin lisäksi myös monet muut suositut palvelut toimivat yhdessä My Expat Network VPN:n kanssa. Tällaisia palveluja ovat esimerkiksi iTV, BBC sekä RaiTV.

  My Expat Network VPN -asiakaspalvelu

  My Expat Network VPN tarjoaa loistavan asennuspalvelun, joka on kaiken lisäksi täysin ilmainen. Loistavan asennuspalvelun lisäksi My Expat Network VPN tarjoaa asiakkailleen sekä palvelusta kiinnostuneille potentilaalisille asiakkaille blogin, jossa kerrotaan palvelun uusimmista päivityksistä. Blogista löytyy myös muuta mielenkiintoista aiheeseen liittyvää luettavaa. Myös My Expat Network VPN -palvelun UKK sekä asennusoppaat auttavat My Expat Network VPN -palvelun käyttäjää ratkaisemaan palvelun käytössä mahdollisesti eteen tulevat ongelmat. Lisäksi löydät palvelusta tietoa palveluntarjoajan Twitter- ja Facebook-sivujen kautta.

  Vaikka My Expat Network VPN periaatteessa tarjoaakin asiakkailleen monenlaista asiakaspalvelua, on live chatin puuttuminen selkeä puute. Joissakin tilanteissa vain olisi kaikista kivointa saada palvelua aidolta ihmiseltä, joka tuntisi palvelun kuin omat taskunsa ja monet muut palveluntarjoajat tarjoavatkin asiakkailleen live chat mahdollisuuden. Tässä onkin yksi niistä osa-alueista, joita My Expat Network VPN voisi vielä kehittää.

  My Expat Network VPN -yhteenveto

  Kaiken kaikkiaan My Expat Network VPN on VPN-palvelu, joka herättää kovin ristiriitaisia tunteita. Palvelussa on monia hyviä puolia, mutta siitä löytyy myös puolia, joita My Expat Network VPN -palvelun pitäisi ehdottomasti kehittää, jos se haluaa nousta alan parhaimmiston joukkoon. Eräs tällainen puute on live chat -asiakaspalvelun puute. Toiminnan läpinäkyvyyteen liittyvät puutteet ovat toinen selkeä asia, johon My Expat Network VPN voisi vielä panostaa eikä servereidenkään määrä vielä päätä huimaa. Myös maksutapoja My Expat Network VPN voisi tarjota asiakkailleen nykyistä enemmän, sillä moni VPN-palvelun asiakas maksaisi tilauksensa mieluusti esimerkiksi bitcoineilla.

  Jos My Expat Network VPN -palvelua tarjoavasta yrityksestä vain löytyy tahtoa ja taitoa kehittää palvelua edelleen, on sillä mahdollisuuksia nousta parhaiden VPN-palveluiden haluttuun kastiin. Tällä hetkellä asiakasarviot jäävät melko vaatimattomiksi. Esimerkiksi runsaasti VPN-arvosteluita kirjoittanut Usman Hayat on antanut My Expat Network VPN -palvelulle vaatimattomat 2,5 tähteä täydestä 5 tähdestä. Usman Hayat kertoo päätyneensä tähän arviointiin punnittuaan My Expat Network VPN -palvelun plussia ja miinuksia. Kirjoittaja ei siis laske My Expat Network VPN -palvelua alan parhaimmistoon, mutta mitä ilmeisimmin ei myöskään pidä sitä täysin toivottomana tapauksena.

  Joka tapauksessa oman anonyymiteetin ja yksityisyyden suojaaminen verkkosurffaamisen aikana on äärimmäisen tärkeää. Vaikkei valintasi osuisikaan juuri My Expat Network VPN -palveluun, on kuitenkin tärkeää, että valitset jonkun luotettavan VPN-palvelun suojaamaan selustasi. Vertailu kannattaa myös VPN-palvelua valittaessa. Kokemattoman VPN-palveluiden käyttäjän on melkoisen vaikeaa vertailla erilaisten VPN-palveluiden plussia ja miinuksia täysin itsenäisesti, minkä vuoksi onkin hyvä, että alan asiantuntijat, kuten Usman Hayat, ovat kirjoittaneet erilaisia VPN-palveluita esitteleviä arvosteluja. Näiden avulla lähes ummikkokäyttäjäkin voi muodostaa nopeasti käsityksen siitä, mikä VPN-palveluista saattaisi olla omaan käyttötarkoitukseen kaikista sopivin vaihtoehto. Plussien ja miinuksien puntaroiminen saattaa tuntua haastavalta, mutta kannattaa kyllä silloin, kun valinta osuu nappiin! Monet VPN-palvelut tarjoavat tilaisuuden kokeilla palvelujaan täysin ilmaiseksi ja tällaiset mahdollisuudet kannattaa hyödyntää.