Buffered VPN Arvostelu

Ominaisuudet

 • Nopeat palvelimet 27 maassa
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Rajaton kaistansiirto
 • 30 päivän rahat-takaisin takuu
7.7
(322 Arvostelua)

Hinta alkaen

$6.59/kk

Yhteensopivuus

 • Windows
 • macOS
 • Android
 • Linux
 • iOS

Buffered on suhteellisen uusi, vuonna 2013 perustettu VPN-palvelu. Heti aluksi on syytä mainita, että Buffered on yksi harvoista Unkarista käsin toimivista VPN-palveluntarjoajista. Huolimatta siitä, että Buffered on vielä suhteellisen uusi tulokas VPN-markkinoilla ja toiminut tällä alalla vajaat viisi vuotta, tarjoaa se valikoiman kelvollisia ominaisuuksia. Tämä ei toki tarkoita sitä, että se vastaisi markkinoiden johtavien VPN-palveluiden, kuten ExpressVPN:n, tarjoamia nopeuksia, luotettavuutta ja palvelinten määrää. Silti se pärjää varsin hyvin useimmilla eri osa-alueilla. Vertaillessasi tämän VPN-palveluntarjoajan tarjoamaa hinta-laatu -suhdetta, saatat kuitenkin huomata, että se on hieman ylihintainen. Tästä huolimatta Buffered VPN painii kovassa luokassa, kun on kyse poikkeuksellisten suoratoistonopeuksien tarjoamisesta ja mahdollisuudesta kiertää näiden suoratoistopalveluiden asettamia maakohtaisia estoja ympäri maailmaa.

Viime vuosina tämä VPN-markkinoiden ”altavastaaja” on alkanut vilkkua VPN-arvostelujen joukossa, mikä taas on osoitus siitä, että Buffered VPN:llä on jotain mielenkiintoista tarjottavanaan. Löytyykö siltä siis rahkeita käyttäjiensä tarpeiden tyydyttämiseksi? Seuraavan arvostelun tarkoituksena on syventyä paremmin joihinkin tämän VPN:n tarjoamista perusominaisuuksista, ja se on rahojesi arvoinen.

Buffered VPN hinnat ja paketit

Kuten useimmat muutkin VPN-palveluntarjoajat, myös Buffered tarjoaa useita eri paketteja. Näihin paketteihin kuuluu kuukausittain, vuoden tai kahden vuoden välein veloitettavat paketit, joiden hinnat ovat vastaavasti 12,99 dollaria kuukauden tilauksessa, 6,59 dollaria kuukaudessa vuoden tilauksessa ja 4,12 dollaria kuukaudessa kahden vuoden tilauksessa. On syytä huomata, että kuukausittain veloitettava paketti on muihin markkinoiden palveluntarjoajiin verrattuna kalliimpi, siinä missä vuoden tai kahden vuoden tilaukset taas ovat suhteellisen edullisia. Lyhyesti sanottuna nämä pitkäaikaisemmat tilaukset tarjoavat paljon vastinetta rahoillesi. Näitä hintoja tarkastellessasi tulet myös huomaamaan, että markkinoilta löytyy monia muita vaihtoehtoja, joita kannattaa harkita varsinkin silloin, jos hinta on sinulle ratkaiseva tekijä.

On syytä huomata, että jokainen Bufferedin tarjoamista tilauksista sisältää kaikki premium-tason ominaisuudet. Buffered VPN:n käyttäjät voivat tilata haluamansa paketin hyödyntämällä useita eri maksutapoja aina PayPalista kaikkein tunnetuimpiin pankki- ja luottokortteihin. Parantaaksesi yksityisyyttäsi voit lisäksi maksaa Bitcoineilla. Palvelun testaamiseksi kaikille uusille asiakkaille tarjotaan tilauksen yhteydessä 30 päivän rahat takaisin -takuu. Vaikka näiden takuiden ja ilmaisten kokeilujen tarkoituksena on arvioida tarjotun palvelun laatua, Buffered VPN:n paketit ovat vaikuttavia.

Lisäksi kannattaa muistaa, että Bufferedilta löytyy myös suosittelu-ohjelma. Toisin sanoen voit siis nauttia palvelusta kuukauden ajan ilmaiseksi, jos uusi asiakas käyttää suosittelu-linkkiäsi rekisteröityäkseen premium-palveluun. Tämä tarkoittaa myös sitä, että voit aina jatkaa omaa ilmaista premium-tilaustasi, jos tuot uusia käyttäjiä palvelun asiakkaaksi.

Ominaisuudet

Buffered VPN tarjoaa joukon erilaisia VPN-ominaisuuksia, joista osan voi löytää vain tämän palveluntarjoajan piiristä. Esimerkkinä Buffered on poistanut PPTP- ja L2TP-protokollat kokonaan valikoimastaan ​​ja jättänyt tilalle vain OpenVPN-protokollan. Listaamme seuraavaksi muutamia muita Buffered VPN:n tarjoamia huomionarvoisia ominaisuuksia.

Samanaikaiset yhteydet

Buffered mahdollistaa yhteensä viiden laitteen samanaikaisen yhteyden samaan VPN-verkkoon. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että käyttäjät voivat kirjautua sisään samalle tilille tietokoneelta, tabletilta tai älypuhelimelta samanaikaisesti. Tilaamalla minkä tahansa Bufferedin tarjoamista premium-paketeista, voit sekä salata verkkotoimintasi että suoratoistaa multimediasisältöä usealla eri laitteella samanaikaisesti.

Discovery-tila

Tämä ominaisuus on suunniteltu siten, että se auttaa sinua tunnistamaan käytettävissä olevat portit. Bufferedin Discovery-tila on älykäs skannausominaisuus, joka auttaa skannaamaan sekä UDP- että TCP-portteja. Tämän ominaisuuden avulla pystyt siis tunnistamaan ne portit, joiden kautta järjestelmä voi muodostaa lähtevän yhteyden nopeasti. Tämä ominaisuus onkin välttämätön niille käyttäjille, jotka haluavat ohittaa palomuureja tai käyttää rajoitettuja verkkoja.

Jaetut IP-osoitteet

Buffered VPN luottaa jaettujen IP-osoitteiden kokoelmaan. Tämä ominaisuus tarkoittaa käytännössä sitä, että käyttäjille taataan verkossa liikuttaessa lähes totaalinen anonymiteetti, sillä jaettujen IP-osoitteiden ansiosta sinua ei voida tunnistaa tietyksi käyttäjäksi.

Ei P2P-rajoituksia

Buffered VPN on niistä yksi harvoista VPN-verkoista, jotka eivät rajoita P2P-verkkoja. Tämä tarkoittaa sitä, että Bufferedin käyttäjät voivat lähettää keskenään suuriakin tiedostoja. Tämä ominaisuus auttaakin tietyllä tapaa käyttäjiä saamaan tämän VPN-palvelun käytöstä mahdollisimman paljon iloa irti.

Rajoittamaton kaistanleveys

Toinen ominaisuus, joka asettaa Buffered VPN:n muiden palveluntarjoajien yläpuolelle, on sen tarjoama rajaton kaistanleveys. Tämä ominaisuus sopii loistavasti niille VPN-käyttäjille, joilla on tapana ladata suuria tiedostoja tai toistaa multimediasisältöä. Tämä ominaisuus ei tosin koske 30 päivän rahat takaisin -takuuta. Tavallisten käyttäjien sen sijaan ei kuitenkaan tarvitse huolehtia näistä kaistanleveyden rajoituksista.

TCP- ja UDP-protokollat

Sekä TCP että UDP ovat protokollia, joita käytetään datan lähettämiseen. Näistä kahdesta TCP-protokolla tarjoaa erinomaisen luotettavuuden, kun taas UDP tunnetaan nopeuksistaan. Buffered VPN tarjoaa molemmat protokollat, ja mikä tärkeintä, Bufferedin käyttäjät voivat valita näiden kahden väliltä mieleisensä protokollan.

Suoratoisto

On syytä huomata, että Buffered VPN ei ole yhteensopiva tunnetuimpien suoratoistopalveluiden kanssa. Tämä johtuu erityisesti suoratoistopalveluille suunniteltujen palvelinten puutteesta. Tämä ei kuitenkaan ole kynnyskysymys VPN-palvelua valittaessa, ja Buffered VPN pyrkii tulevaisuudessa tarjoamaan pääsyn kaikkiin tunnetuimpiin suoratoistopalveluihin.

Lisäksi on mainitsemisen arvoista, että voit suoratoistaa videosisältöä vapaasti YouTubesta, sillä sen käyttöä ei normaalistikaan ole rajoitettu. Toisten suoratoistopalveluiden, kuten Netflixin, Hulun, Amazon Videon ja BBC iPlayerin käytössä voi kuitenkin ilmetä rajoituksia, vaikka käyttäisit niitä omassa kotimaassasi. Tämä tarkoittaakin sitä, että mikäli tarvitset Bufferedia Netflixin katseluun, on tällöin parasta miettiä muita vaihtoehtoja. Voit tutusta muihin vaihtoehtoihin lukemalla Netflix VPN artikkelin.

Yhteys ja nopeudet

Buffered VPN ei todennäköisesti ole tullut tunnetuksi suurista nopeuksistaan. Tästä huolimatta lukuisat nopeustestit ovat osoittaneet, että tämä VPN pärjää luokassaan yllättävän hyvin. Optimaalisen nopeuden saavuttamiseksi sinun on vain muodostettava yhteys sellaiseen palvelimeen, joka on lähellä omaa sijaintiasi. Toisin kuin monilla muilla VPN-palveluntarjoajilla, Bufferedilla ei ole nopeus- tai kaistarajoituksia liikenteen määrästä riippumatta. Voit siis olla varma, että nopeuksiasi ei rajoiteta.

Vaikka Buffered ei rajoita käytettävissä olevaa kaistanleveyttä, testit ovat paljastaneet, että yhdistetyllä palvelimella on tapana rajoittaa nopeuksia. Palvelimilla toteutettujen testien perusteella VPN-yhteyden nopeus kärsii melkein 15 prosentin laskusta. Ja vaikka onkin normaalia, että VPN-yhteydet laskevat nettiyhteyden nopeutta, ovat ne ehdottomasti tämän arvoisia tarjoamansa ​​lisäsuojauksen ja yksityisyyden ansiosta.

Asennus ja käyttökokemus

Sinun ei pitäisi suhtautua epäilevästi Bufferedin asentamiseen älypuhelimesi tai tietokoneesi liikenteen suojaamiseksi ja salaamiseksi. Ensinnäkin sinun on vain rekisteröidyttävä, kirjauduttava sisään, valittava oma järjestelmäsi ja viimeisteltävä asennus napsauttamalla muutamaa ikkunaa. Buffered on tällä hetkellä saatavana Windowsin, OSXin, Linuxin, iOSin ja Androidin käyttäjille. Niille käyttäjille, jotka yrittävät asentaa VPN:n reitittimelleen, prosessi voi kuitenkin osoittautua hieman monimutkaisemmaksi.

On myös mainittava, että iOS- ja Android-alustoille ei löydy erillistä sovellusta. Näiden käyttäjien on ladattava OpenVPN ja aktivoitava VPN-yhteys .opvn-tiedoston kautta. Buffered VPN tosin tarjoaa selkeitä manuaaleja, jotka opastavat sinua koko asennusprosessin läpi. Lisäksi niiden käyttäjien, jotka haluavat käyttää tätä VPN-palvelua useissa eri laitteissa, on vain asennettava palvelun asiakasohjelmisto jokaiselle laitteelle.

Toiminnallisuuden kannalta tämän sovelluksen muotoilu on yksinkertainen. Pääasiallinen navigointiominaisuus on suoraviivainen ja varustettu Valikko-painikkeella, jonka avulla voit selata tämän VPN:n tarjoamia ominaisuuksia. Vaikka Bufferedin tarjoamat ominaisuudet eivät yllä monien muiden VPN-palveluntarjoajien tasolle, sovelluksen asetukset ovat mutkattomat. Voit helposti vaihtaa TCP- ja UDP-protokollien välillä, valita haluamasi mukautetun portin, aktivoida kill switch -tilan tai vaihdella esimerkiksi käynnistyksen yhteydessä kytkettäviä ominaisuuksia. Kaiken kaikkiaan Buffered on yksinkertainen ja helppokäyttöinen VPN.

Buffered VPN-verkko

Bufferedilta löytyy palvelimia yli 37 eri sijainnista ja lisäksi sivustolla ilmoitetaan, että palvelu on aina valmiina kasvattamaan tätä numeroa kysynnän mukaan. Vaikka palvelinsijaintien lukumäärä voi olla vaikuttava, tulisi heidän epäilemättä pyrkiä tarjoamaan asiakaskunnalleen enemmän vaihtoehtoja. Tällä hetkellä Bufferedilta löytyy palvelimia kaikilta suurilta mantereilta Etelä-Amerikkaa ja Afrikkaa lukuunottamatta. Tässä on luettelo kaikista niistä mantereista ja maista, jonne Bufferedin palvelimet on sijoitettu:

Aasia: Israel, Intia, Venäjä, Korea ja Singapore
Eurooppa: Itävalta, Belgia, Tanska, Norja, Alankomaat, Suomi, Ranska, Puola, Saksa, Sveitsi, Italia, Islanti, Irlanti, Luxemburg, Liechtenstein, Espanja, Ruotsi, Iso-Britannia ja Ukraina
Pohjois-Amerikka: Kanada, Yhdysvallat ja Meksiko
Oseania: Australia

Vaikka Bufferedilla ei ole tarpeeksi palvelimia Afrikassa, Italian, Espanjan ja Intian palvelimet ovat vastuussa Afrikan mantereella sijaitsevien asiakkaiden palvelemisesta. Samoin Etelä-Amerikassa oleskelevat voivat käyttää palvelimia lähellä sijaitsevassa Meksikossa. Ihannetapauksessa tämä vahvistaa, että Bufferedin VPN-palvelimia voidaan käyttää lähes kaikkialta maailmasta.

On kuitenkin syytä huomata, että eri maissa sijaitsevien palvelimien määrää on vaikeaa määrittää, mikä itsessään on jo puute. Käyttäjien odotetaan myös muodostavan yhteys valitsemalleen palvelimelle manuaalisesti. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että nopeimman palvelimen tunnistaminen voidaan saavuttaa vain kokeilemalla ja hyppimällä palvelimelta toiselle.

Design

Kuten useimmat VPN:t, myös Buffered VPN hyödyntää ergonomista mallia. Ja mikä parempaa, yksinkertainen suunnittelu merkitsee myös sitä, että sovellus ja sen käyttöliittymä vievät vähemmän tilaa tietokoneellasi, älypuhelimellasi tai työpöydälläsi. Eri palvelimia selailtaessa saatat tosin harkita ikkunan laajentamista lisätietojen näkemiseksi. VPN:n ollessa yhdistettynä Internetiin, asiakasohjelmisto näyttää yhteydestä useita eri tietoja, aina lataus- ja lähetysnopeudesta siirretyn tiedon kokonaismäärään monien muiden ominaisuuksien joukossa. Lisäksi se näyttää, onko kill switch -tila aktivoituna vai ei. Asetukset, muut valinnat ja henkilökohtaiset ​​tiedot saadaan toisaalta esille vasta sen jälkeen, kun olet napsauttanut sovelluksen pikavalikkoa.

Toimivalta

Buffered väittää olevansa Gibraltarilla toimiva VPN, mutta todellisuudessa sen päämaja sijaitsee Unkarissa. Gibraltar on yksi Iso-Britannialle kuuluvista alueista, joka itsessään huolestuttaa joitakin VPN-käyttäjiä. Tämä johtuu siitä tosiasiasta, että Iso-Britannian dataa koskevat lait eivät ole alkuunkaan rauhoittavia. Buffered VPN kuitenkin osoittaa sivustollaan käyttäjilleen, että yhtiöllä ei ole velvollisuutta jakaa yksityisiä tietoja Gibraltarin hallituksen kanssa. On kuitenkin syytä huomata, että tosiasia siitä, että Gibraltar kuuluu Ison-Britannian hallinnon alaisuuteen, antaa riittävästi syitä uskoa siihen, kuinka brittiläisten määräysvalta tässä maassa voi olla enemmän kuin miltä se alunperin näyttää. Turvallisuutta koskevien asioiden vaikeuttamiseksi Bufferedin tiedot kuitenkin tallennetaan Alankomaihin.

Epäilemättä se, miten Buffered ylläpitää turvallisuutta ja yksityisyyttä sen toimivaltaan nähden, on kyseenalaista monella tavalla. Vaikka Alankomaat on osa samaa tiedustelunjako-allianssia, johon kuuluvat myös Iso-Britannia ja Yhdysvallat, Gibraltarilta taas löytyy kunnollisia yksityisyyden suojaa koskevia lakeja. Jos siis viimeinen asia, jota haet VPN-palvelulta on se, että se sijaitsee maassa, joka jakaa tietojaan, voi Bufferedin välttäminen olla hyvä idea. Jos taas et ole niinkään huolissasi tiedustelujen jakamisesta, tästä VPN:stä ei pitäisi syntyä suurta päänvaivaa.

Yksityisyys

On syytä huomata, että VPN:n yksityisyydellä on paljon tekemistä sen toimivallan kanssa. Bufferedin yksityisyyden arvioiminen sen toimivallan perusteella voi kuitenkin olla jonkin verran rajallista, sillä kaiken kaikkiaan sen tarjoama yksityisyyden taso on kohtuullinen. Vaikka Bufferedilla tiedetään olevan online-yksityisyydelle välttämätön “no-log” -käytäntö, on myös totta, että tämä käytäntö voi joskus vaarantua. Vaikka Buffered ei välttämättä seuraa kaikkea verkkotoimintaasi, on syytä huomata, että se kerää osittaista lokia asiakkaistaan vähintään 30 päivän ajan.

Tarkempi vilkaisu aiheeseen osoittaa myös, että Buffered VPN kerää muita tärkeitä käyttäjätietoja. Osa näistä kerätyistä tiedoista käsittää esimerkiksi eri laitteiden tunnisteiden käyttöä ja verkkotietoja. Internetin käyttöön liittyen tämä on valtava määrä tietoa, joista kolmansien osapuolten sovellukset voivat hyötyä. Buffered kuitenkin ymmärtää, että tällaisen tietomäärän kerääminen on vaarallista, mikä selittää, miksi he antavat käyttäjilleen mahdollisuuden kieltäytyä tiedonkeruusta sähköpostin tai sovelluksen kautta.

Bufferedin tietosuojakäytäntö vahvistaa myös sen, että tämä VPN saattaa koota ja jakaa käyttäjien tietoja yhteistyökumppaneiden ja mainostajien kanssa, mikä tietysti on kaukana ihanteesta. Nämä kootut tiedot eivät kuitenkaan sisällä käyttäjien henkilökohtaisia tietoja. Vielä lopuksi, Bufferedin ylläpitämät yhteyslokit kestävät vain 30 päivää, mikä tarkoittaa sitä, että palveluun kohdistuneiden hyökkäysten tulisi kestää korkeintaan 30 päivää.

Turvaominaisuudet

Buffered VPN on tehnyt hyvää työtä yhteyksiensä turvaamiseksi ja edistynyt tietoturva on mahdollista useiden eri turvaominaisuuksien ansiosta. Tässä kolme tärkeintä ominaisuutta, jotka tekevät Bufferedin tarjoamasta turvallisuudesta vahvan ja kattavan.

DNS-vuotosuoja: Ollessasi yhdistettynä VPN-verkkoon, sinun tulee varmistaa, että olet turvassa tietojen urkinnalta. DNS-vuotosuojan ansiosta voitkin olla varma, että olet turvassa DNS-vuotojen vaikutuksilta aina silloin, kun olet yhdistettynä johonkin Bufferedin tarjoamista VPN-palvelimista.
Kill switch: Tämä turvaominaisuus on suunniteltu suojaamaan internetin käyttöä aina silloin, kun VPN-yhteys romahtaa. Tästä johtuen Bufferedin kill switch –ominaisuuden tarkoituksena on ehkäistä sitä tiedonvalvontaa, joka on seurausta VPN-yhteyden katkeamisesta. Vaikka tämän ominaisuuden tarkoituksena on aktivoitua automaattisesti, voidaan se aktivoida erikseen myös asetusvalikosta.
Salaus: Buffered VPN käyttää AES 256-bittistä salausta ja OpenVPN-protokollaa. Näiden kahden ominaisuuden ansiosta kenen tahansa on käytännössä mahdotonta seurata toimintaasi verkossa.

Laitteet ja alustat

Buffered VPN-ohjelmisto on yhteensopiva lukuisten eri käyttöjärjestelmien ja laitteiden kanssa mukaan lukien seuraavat:

MacOS
Windows
Android
iPhone ja iPad
Reitittimet (Tomato- tai DD-WRT-reitittimet)

Näiden alustojen sisällyttäminen tekee Bufferedista erityisen houkuttelevan. Lisäksi on syytä huomata, että sen ominaisuudet ovat suhteellisen samankaltaiset kaikilla alustoilla. Merkittävänä erona on vain se, että mobiililaitteiden käyttäjät eivät pääse nauttimaan automaattisesta kill switch -ominaisuudesta.

Buffered myy myös reitittimiä, joista löytyy sisäänrakennettu VPN. Positiivista tässä on se, että näihin reitittimiin on lisätty 300 dollarin palautustakuu. Vaikka tämä tuokin varmuuden siitä, että Buffered seisoo sanojensa takana, voit aina pitää lompakon ulottuvillasi, jos VPN lakkaa toimimasta.

Torrenttien lataaminen

Buffered on yksi niistä VPN-verkoista, joka tukee virallisesti torrenttien lataamista. Ja mikä on vielä parempaa, se saavuttaa tämän tarjoamalla anonymiteetin. Tämä ominaisuus suojaa sinua laillisilta toimenpiteiltä silloin, jos lataat vahingossa tiedostoja, joita pidetään laittomana. Vaikka Buffered on asettunut selkeästi tekijänoikeusrikkomuksia vastaan, pitää se torrentteja keinona jakaa P2P-tiedostoja. Tätä varten se tarjoaakin kaikki ne olennaiset ominaisuudet, joita tarvitaan online-anonymiteetin varmistamiseksi.

Asiakaspalvelu

Buffered VPN tarjoaa asiakastukea niin sanotulla sähköpostilippujärjestelmällä. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että ainoa tapa saada yhteys asiakaspalveluun on sähköpostin kautta. Buffered uskoo tämän lähestymistavan ratkaisevan yli 95 prosenttia asiakkaidensa huolenaiheista. Muita arvokkaita asiakastukiresursseja ovat ympäri sivustoa löytyvät manuaalit ja oppaat.

Toisaalta Buffered VPN ei tarjoa asiakaspalvelua live-chatin tai puhelinpalvelun välityksellä, mikä taas on asiakaspalvelun laadun kannalta selkeä takaisku. Näin ollen silloin, kun sinulla herää kysyttävää, valmistaudu käyttämään sähköpostilippujärjestelmää.

Plussat
 • Mukautettu ja helppokäyttöinen asiakasohjelmisto Macin ja Windowsin käyttäjille
 • Mahdollistaa jopa viisi samanaikaista yhteyttä samalla tilillä
 • Ei pidä asiakaslokia käyttäjiensä verkkotoiminnasta
 • Vahva salaus
 • Asiantunteva asiakastuki
 • Tukee torrenttien lataamista
Miinukset
 • Rajoitetut verkon sijainnit
 • Ei palvelimen valintaa
 • Ei toimi Netflixin kanssa

Lopuksi

Buffered on suhteellisen uusi VPN-palveluntarjoaja. Tarkastelemalla sen tarjoamia ominaisuuksia, se pärjää varsin hyvin jopa vanhempien VPN-palveluiden, kuten ExpressVPN:n rinnalla. Buffered tarjoaa nopeutta, luotettavuutta, yhteensopivuutta ja paljon muuta. Asiakasohjelmiston lisääminen kaikille tunnetuimmille alustoille on merkittävä avitus tämän VPN-palveluntarjoajan asemaan. Joko vuoden tai kahden vuoden paketin tilaaminen erinomaisen nopeutensa ja palvelun tarjoamien vakaiden turva- ja yksityisyysstandardien ansiosta tekevät Bufferedista loistavan vaihtoehdon silloin, kun rahoille haetaan vastinetta.

Bufferedilta löytyy myös useita huomattavia puutteita. Esimerkiksi sen ristiriitainen oikeudellinen asema on yksi niistä mahdollista syistä, joka voi saada monet VPN-käyttäjät huolestumaan. Lisäksi sen tarjoamat rajalliset palvelinvaihtoehdot, kill switch -ominaisuuden puuttuminen mobiililaitteiden käyttäjiltä sekä kyvyttömyys ohittaa suosittujen suoratoistopalveluiden, kuten Netflixin ja Hulun, maakohtaisia estoja ovat yksiä VPN-käyttäjien suurimmista huolenaiheista. Puutteita on suhteellisen paljon, mutta Bufferedilla on myös tarjottavanaan useita erinomaisia ominaisuuksia, joiden ansiosta se saa positiivista palautetta.

Buffered VPN-palvelu sopii ihanteellisesti monenlaisiin toimintoihin, kuten päivittäiseen verkossa surffailuun, verkkopankkipalveluiden käyttöön sekä elokuvien katseluun. Tämä palvelu on olennainen myös silloin, kun haluat suojata yksityisyytesi Wi-Fi-verkkoja käytettäessä tai kiertää sensuurilakeja viranomaisten asettamista palomuureista. Ja mikä parasta, saathan 30 päivän rahat takaisin -takuun, jonka aikana voit testata tätä palvelua ja nähdä, sopiiko se juuri sinun tarpeisiisi.